Satana Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 ...ciudata maimuta, dupa gratii:AAARRRGGHH,AAARRRRGGHHH!! Ala mic si negru de respira greu...ERA TAC'SU,ma'! PS:spor la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coolmanlyv Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 (editat) dedicatie speciala pentru toti baietzeii care se cred barbati din buzau, care ma mananca de posterior in fatza unor pushtoaice ca sa se umfle ei: rasfatzatii cu partz uri pe burta goala...cu urma de curcan la tava in stomac! mai bine veniti si spuneti in fatza mai homalailor ca nu va fac nimic...promit... si acum word of advice pt cine isi mai achizitioneaza motor in buzau: grija mare ca in grupul de mociclisti din bz sunt unii ( nu generalizez) care prefera sa scuipe si apoi sa linga, motiv pt care niciodata nu va fi o comunitate unita...vor fi doar reuniuni de seara ca lumea oricum nu are ce face, se "aduna" si se suporta unii pe altii ca nu au incotro...asta e parerea mea si o sustin pt ca m-ati convins homalailor care va stiti de ea! Editat Iulie 10, 2009 de coolmanlyv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 pai de ce nu iti rezolvi divergentele cu homalaii fata in fata? poata ca nu toti intra pe forum... cine te-a suparat asa tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 dedicatie speciala pentru toti baietzeii care se cred barbati din buzau, care ma mananca de posterior in fatza unor pushtoaice ca sa se umfle ei: rasfatzatii cu partz uri pe burta goala...cu urma de curcan la tava in stomac! mai bine veniti si spuneti in fatza mai homalailor ca nu va fac nimic...promit...si acum word of advice pt cine isi mai achizitioneaza motor in buzau: grija mare ca in grupul de mociclisti din bz sunt unii ( nu generalizez) care prefera sa scuipe si apoi sa linga, motiv pt care niciodata nu va fi o comunitate unita...vor fi doar reuniuni de seara ca lumea oricum nu are ce face, se "aduna" si se suporta unii pe altii ca nu au incotro...asta e parerea mea si o sustin pt ca m-ati convins homalailor care va stiti de ea! Vai frate , dar ce s-a intamplat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coolmanlyv Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 nu mai comentez nimic in plus...a fost word of advice pt cine nu stie... consider ca nici nu am cunoscut vreodata acesti oameni. punct! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 Are dreptate omul l-am vazut eu si nu mai avea poponeata ,sa va fie rusine........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Plm,ce sa fac,si eu p-acia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_leulet Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 A venit timpul sa ma prezint si eu. Ma cheama Alexandru, detinator A1, stau in Nehoiu. Cateva poze cu moto : Cand mai veniti la plimbari pe aici daca m-ati anunta si pe mine as fi foarte recunoscator. Respect, Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Yo! ALEX..vezi ce faci cu numaru' ala:) incearca sa-l indrept ca sa eviti probleme pe viitor! pup!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Yo!ALEX..vezi ce faci cu numaru' ala:) incearca sa-l indrept ca sa eviti probleme pe viitor! pup!!!!!! Daca il indreapta se rupe, sa-l lase asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristik Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 salut .sa ma bag si eu in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Pai pune o poza cu tine,nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristik Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 am pus dar de ce nu a atasat?????? sa-mi mai incerc norocul inca odata.....complicat situl asta.... valo ajuta-ma...am eu poza prea mare sau ce???? Mesaj completat am pus dar de ce nu a atasat?????? sa-mi mai incerc norocul inca odata.....complicat situl asta.... valo ajuta-ma...am eu poza prea mare sau ce???? ete ca m-am descurcat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ac76 Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 (editat) am pus dar de ce nu a atasat?????? sa-mi mai incerc norocul inca odata.....complicat situl asta.... valo ajuta-ma...am eu poza prea mare sau ce???? Mesaj completat ete ca m-am descurcat..... Nu te stiam asa sexy... dar in sfarsit... omul se mai schimba... in "OAMA" Editat Noiembrie 3, 2009 de ac76 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 am pus dar de ce nu a atasat?????? sa-mi mai incerc norocul inca odata.....complicat situl asta.... valo ajuta-ma...am eu poza prea mare sau ce???? Mesaj completat ete ca m-am descurcat..... Bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristik Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Nu te stiam asa sexy... dar in sfarsit... omul se mai schimba... in "OAMA" si tu acum.mai greseste omul ce sa-i faci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 si tu acum.mai greseste omul ce sa-i faci.... Deci tu esti!.. scuze ca n-am raspuns apelului tau de ajutor,eram angrenata-n munca! @Devilish : Muta privirea-n alta parte..e luat! Pup,fetita mea dulceeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Nu am vazut motorul asta pana acum in buzau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 (editat) Deci tu esti!..scuze ca n-am raspuns apelului tau de ajutor,eram angrenata-n munca! @Devilish : Muta privirea-n alta parte..e luat! Pup,fetita mea dulceeee! nu ma intereseaza persoana lui Editat Noiembrie 3, 2009 de Devilish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristik Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Nu am vazut motorul asta pana acum in buzau ! Mesaj completat cum sa-l vezi daca stai acasa andule??? glumeam Mesaj completat nu ma intereseaza persoana lui nici nu stii ce pierzi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Mesaj completat nici nu stii ce pierzi.... fara suparare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Ancutza, nu e luat de mineeee...sa se-nteleaga! tot fetele-mi plac!!!!!(asta ca sa nu dezinformam opinia publica!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 se stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Gay... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Hello !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate