iuliano Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 (editat) Salutare! Am gasit datele urmatorului salon moto , cu marii importatori:) data: 17-20 aprilie locatia: complex prisma COMPLEX PRISMA NOUTATI LA SALONUL MOTO SI ACCESORII BUCURESTI 2008 UNITED MOTORS va prezenta urmatoarele modele noi 2008 : Kawasaki: ZX 10 R 2008 Ninja 250 Brute Force 750 (inmatriculabil) Motocicleta oficiala de curse ce alearga in campionatul national de motociclism viteza. Aprilia: Mana (prima motocicleta cu trei moduri de schimbare a vitezei o inovatie in domeniul motociclistic) Shiver RSV V4 Race Machine (Prima motocicleta de serie cu putere de 215 HP) Supermotard 750. TEHNO PARTNER va prezenta doua noutati din gama KTM: Quad XC 525 LC4 690 Enduro precum si surpriza pentru public, motocicleta din campionatul mondial GP clasa 125 cmc pilotata de Tomoyoshi Koyama. K & LOG va prezenta echipamente moto marca Bering, Forma, G-Mac. RS – Taichi Japonia – in premiera Cea mai importanta noutate: geaca moto RS-Taichi RSJ678, geaca ce inglobeaza un revolutionar sistem de protectie Air Bag. DAGECO va prezenta : MV Augusta Brutale 1078BR – care a castigat marele concurs din cadrul EICMA ca fiind cea mai frumoasa motocicleta prezenta la eveniment , urmatoarele clasate fiind Ducati Monster 696 si BMW HP2 Sport. AUTOMOTIVE TRADE SERVICES va prezenta in premiera modelul Cross Bone – noul membru al familiei Softail , lansat simultan in intreaga Europa. Motocicleta atrage atentia prin noua furca fata “Springer”. La o privire mai amanuntita, Cross Bone impresioneaza prin eleganta tahometrului, precum si prin designul si grafica suportului de far. Despre Harley Davidson Cross Bone se spune ca este o motocicleta care si-ar gasi locul pe un piedestal. Dar ea este facuta pentru drum. Cu o sa confortabila si o pozitie de pilotaj ideala, Cross Bone ofera posesorului ei o senzatie speciala de contopire cu motocicleta.” mai multe amanunte aici: http://www.nefexpo.ro/ro/index_ro.html PS: sper ca nu s-a mai scris pe alt topic, nu mi-a dat la search acum ca v-am anuntat care ma i-a pana la salon cu motoru ? (am casca si manusi) Editat Martie 21, 2008 de bikerboy-iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kninja Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 (editat) Salutare! Am gasit datele urmatorului salon moto , cu marii importatori:) ... PS: sper ca nu s-a mai scris pe alt topic, nu mi-a dat la search acum ca v-am anuntat care ma i-a pana la salon cu motoru ? (am casca si manusi) Ala de la Romexpo n-a fost fake, a fost editia 2008 a SMAEBului care a fost si anii trecuti. Doar ca nu s-au mai inteles cu marii importatori la "detalii" organizatorice (probabil ca in primul rand la taxe). Asa a fost si cu saloanele auto ! Bine ca stim acum oficial data si locatia. Pe mine nu ma intereseaza cine cu cine nu s-a inteles, eu ma duc sa vad motoarele, indiferent in ce formula organizatorica sunt prezentate ! Editat Martie 22, 2008 de kninja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Martie 22, 2008 Autor Share Postat Martie 22, 2008 mda... a fost intradevar SMAEB dar cel mai prost de pana acum ! sunt sigur ca salonul de la prisma care va urma o sa fie cu mult peste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 (editat) Salonul Moto si Accesorii - 17-20 Aprilie 2008 COMPLEX PRISMA LISTA EXPOZANTI (in ordine alfabetica) AMERICAN ATV Marci prezentate : POLARIS . AMEXIM CAR '94 Marci prezentate :VINCI , MOTOWELL . AUTOMOBILE BAVARIA Marci prezentate : BMW . AUTOMOTIVE TRADING SERVICES Marci prezentate : HARLEY DAVIDSON ,HYOSUNG BEX MOTORS Marci prezentate : C.F MOTO,MOTO BORILE , GENERIC. DAGECO IMPEX Marci prezentate : MV AUGUSTA , CAGIVA , LIFAN , DAPEROM GRUP AUTO Marci prezentate : PEUGEOT MOTOCYCLES . INTERMOTORCYCLE Marci prezentate : HONDA K & LOG Marci prezentate: BERING , RS TAICHI , FORMA , G-MAC , FOX MARSHAL Marci prezentate : ARCTIC CAT . MAXI SCOOTER Marci prezentate : HEIDENAU, GLOBAL, VISION, CEMOTO. MEDCHIM BUCHAREST Marci prezentate :ADIVA , GARELLI , CELLULAR LINE , COLZANI MOTODYNAMICS Marci prezentate : YAMAHA MOTO ADVENTURE Marci prezentate : KTM , AIROH , REV'IT , UFO MOTOR SHOW Marci prezentate :HONDA, DAINESE, CLOVER, BELL PANEURO Marci prezentate : PIAGGIO , VESPA , GILERA , MOTO GUZZI , HUSQVARNA PROXIMA HOLDING Marci prezentate : SHOX KFT Marci prezentate: SHOX , AGV , MDS , DIADORA , GIVI . SUZUKI ROMANIA Marci prezentate : SUZUKI . TEHNO PARTNER Marci prezentate: KTM UNITED MOTORS Marci prezentate : APRILIA , KAWASAKI Editat Martie 22, 2008 de CoSSmiN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 mai multe amanunte aici: http://www.nefexpo.ro/ro/index_ro.html PS: sper ca nu s-a mai scris pe alt topic, nu mi-a dat la search era deschis un topic, unde s-a pus si linkul: /index.php?showtopic=188008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Martie 23, 2008 Autor Share Postat Martie 23, 2008 nu am vazut sorry si ms cossmin pt lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 nu am vazut sorry si ms cossmin pt lista npc, sa speram ca acest salon de la Prisma o sa fie peste cel de la Smaeb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Doua saloane moto intr-un singur an?! E un maaaaaaaaaaaaaare pas inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Doua saloane moto intr-un singur an?! E un maaaaaaaaaaaaaare pas inainte! E bine cand e concurenta, ca atunci apare lupta pentru clienti! Oricum anu trecut am fost la SMAEB si am fost dezamagit, din cate am auzit anu asta a fost si mai jale! Poate asa e mai bine! Poate in anii viitori am sa ma mai duc si eu, dar pana atunci NU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/S...2008_(SMA).html Fara comentarii, deocamdata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 (editat) De ce l-ai postat aici?Ai poze de la evenimentul din VIITOR? si mai exista un topic identic,dar la sectiunea corecta LE:A fost mutat Editat Martie 26, 2008 de Tytus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresdec Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 salut am citit pe site-ul organizatorului ca se va organiza o sedinta de cursuri tinute de Octavian Vrajitoru .stie cineva mai multe detalii?iti trebuie motocicleta,trebuie sa te inscrii mai repede?multumesc anticipat. "Primii pasi … pe motocicleta! Indrazneste sa faci primii pasi pe motocicleta! Anul acesta, in cadrul Salonului Moto si Acccesorii Bucuresti 2008 , vei avea ocazia sa inveti sa stapanesti motocicleta sub indrumarea unui maestru din domeniu. Octavian VRAJITORU , multiplu campion national, director si antrenor al lotului national de motociclism viteza, presedintele Comisiei de Viteza din cadrul Federatiei Romane de Motociclism, va sustine cursuri de initiere pentru copii si adulti. Cursurile vor avea loc dupa cum urmeaza: - pentru copii in zilele de 19 aprilie si 20 aprilie, intre orele 12-14 - pentru adulti intre zilele de 17 si 20 aprilie, intre orele 16.00 – 18.00. Sunt asteptati, de la mic la mare, atat cei neinitiati, cat si cei care au deja experienta, dar care vor sa se perfectioneze. Pentru mai multe informatii si inscrieri vizitati standul FRM din cadrul SMA 2008." Asta e ceea ce este scris pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nefexpo Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 (editat) Motocicletele sunt puse la dispozitie de organizatori iar inscrierile se fac pe toata perioada salonului la standul Federatiei Romane de Motociclism din cadrul salonului. Editat Aprilie 4, 2008 de nefexpo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nefexpo Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Motocicletele sunt puse la dispozitie de organizatori iar inscrierile se fac pe toata perioada salonului lastandul Federatiei Romane de Motociclism di cadrul salonului. --- Mesaj completat în 04 Apr 2008 19:07 -------------Intrebari despre salon se pot obtine la info@nefexpo.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate