Levike Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Merge cineva la Cluj? Am auzit ca anul trecut a fost slabutz... Vad ca vor fi si echipamente de sporturi extreme si vanatoare, asa ca totusi merita de vazut. http://www.motorshow.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 nu cred ca va fii mare lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat Mai 13, 2005 Autor Share Postat Mai 13, 2005 Merg in speranta de a gasi ceva echipament, daca nu altceva poate ajung pana la Motoland, poate gasesc acolo ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 avand in vedere ca pica odata cu Ploiestiul nu cred ca voi ajunge nu e regula de baza ca nu va fi nimic interesant daca anu trecut nu a iesit nu inseamna ca anu asta nu au invatat lectia oameni si nu va fi misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Promovare deosebit de slaba! La un moment dat l-am rugat pe Admin sa treaca evenimentul in lista de Intalniri 2005, dar am renuntat la a mai insista din moment de partenerii media, prezenti pe forum nu au luat aceasta initiativa. Pacat! Vorba lui Smokey, daca organizatorii nu-si promoveaza evenimentul, noi nu ne putem apuca sa prostim lumea sa vina incoace. Anul trecut inafara de dealerul Jawa, nu a fost prezent in mod direct nici un dealer/reprezentant "central". Noroc cu Autoland/Motoland care a adus Ducati, Moto Guzzi si Yamaha, Vindex cu KTM si Adler cu MZ. Sper ca si anul asta Autoland va participa masiv, mai ales ca acum au Triumph. Poate si United Motors prin noul lor dealer local, AutoExpress. Si BMW, ca de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 15, 2005 Share Postat Mai 15, 2005 Nu cred ca o sa fie cu mult diferit fatza de anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Expozitia nu se mai tine. Am fost astazi pe acolo si nimic - pustiu. Cica 'au stat mai mult la Timisoara si n-au mai apucat sa ajunga' (cine? nu stiu... motocicletele, bicicletele si aventurile, probabil). Deh, ce sa mai zici. Seriozitate totala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat Mai 19, 2005 Autor Share Postat Mai 19, 2005 Noroc ca nu am fost sa nu vedem expozitia care nu s-a tinut. Sa nu ne vedem nici la anu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reli Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Deci sigur nu se mai tine expozitia??vroiam sa vin si eu cu niste prieteni,macar sa nu mai vin degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 Sigur nu se mai tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Mai 22, 2005 Share Postat Mai 22, 2005 Mishto, s-o tina tot asa. Macar nu-mi pare rau ca ajung abea maine la Cluj. Bafta si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate