fast_arrow Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 (editat) Dumnezeu sa-l ierte! Mai multe detalii, pentru cine stie.Condoleante familiei si celor ce l-au cunoscut. Am fost si eu duminica in Branesti, pe la ce ora s-a intimplat? Editat Martie 25, 2008 de fast_arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirmir Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Condoleante familiei si prietenilor. Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bum_Bum Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 casca era un pic mai mare decat trebuia dar acum nu prea mai au rost comentariile pt ca el nu mai este ..pacat ca sa dus o sa va spun mai tarziu la ce ora va fi inmormantarea poate ne strangem mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 R.i.p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bum_Bum Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 maine intre orele 10:30 11 fara 20 va asteptam in fata la Cora Pantelimon as vrea sa ne strangem cat mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Sincere condoleante.. Pacat de tineretea lui. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunder_fx Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 casca era un pic mai mare decat trebuia dar acum nu prea mai au rost comentariile pt ca el nu mai este .. Eu zic ca are rost.Acest topic este pentru a invata din greselile altora asa cum au spus multi altii inaintea mea. Poate ca o casca care nu era''un pic mai mare'' putea face diferenta.Poate. Asadar purtati echipament de calitate si pe masura voastra.Nu te salveaza intotdeauna dar poate reduce substantial urmarile unui accident. Sa-i fie tarana usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eolneos Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 fratilor astazi il inmormanteaza pe manole ,eu sunt din branesti ,inmormantarea ar avea loc in jur de orele 12:00 , 13:00 ... astazi il conducem pe ultimul drum Dumnezeu sa-l ierte! pacat ...!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snakey Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Asta este ce a mai ramas din motoru lui MANO Am inteles ca ar fii avut in jur de 170 de km/h:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inimitabilu Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Asta este ce a mai ramas din motoru lui MANO Am inteles ca ar fii avut in jur de 170 de km/h:( de unde ai inteles ca a avut in jur de 170kmph ? n`ai mai fi inteles ce motor era dupa un accident la viteza aia...sa fim seriosi. pacat... Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Ieri am trecut si eu pe la locul accidentului am aprins cateva lumanari... A fost cineva la inmortmantare... ? R.I.P Nu am tel cu camera ca avea cateva poze langa locul accidentului ...... Dumnezeu sa-L odinheasca in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snakey Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 da, am fost eu:( trist:-< foarte trist:(( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 (editat) Tocmai am vb cu maicamea care sta in branesti...a fost si ea la inmormantare Mi'a spus ca au fost in jur de 20-25 de motoare ..scutere ..parca si atv(uri) De la biserica pana la cimitir a fost un covor de flori..... R.I.P Editat Martie 26, 2008 de bogdancbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zuziki Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 cred ca au fost mai bine de 500 de persoane la inmormantare. Era un baiat exceptional si asa va ramane in sufletul nostru. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PriNi Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 iar s-a umplut de remarci idioate cum ca zbura cu 170km/h de la copii care au suzuki si la avatar yamaha sau cont de cateva ore...rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zuziki Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Asta este ce a mai ramas din motoru lui MANO Am inteles ca ar fii avut in jur de 170 de km/h:( chiar crezi ca mai conteaza acum ce viteza a avut? condoleante familiei si prietenilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marelemosier Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Damutz20 Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 (editat) R I P. Super baiat..pacat ! Dumnezeu sa-ol ierte! Asta a ramas din motor...motor de care spunea ca nu-i va da drumul niciodata. Editat Aprilie 7, 2008 de Damutz20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate