ekkemu Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Pe scurt: O mers in tura cu motoru, singur. Cu putin inainte de finish, i-o sarit un magar in fata, o picat, o paralizat de la brau in jos, o fost in spital cateva luni, timp in care scria pe advrider care-i situatia si lumea il incuraja, si zicea ca daca s-ar face bine ar continua calatoria si sa nu se lase lumea de dat pe motor .... si intr-o zi un amic de-a lui zice asta: It is with great sadness that I write to let you know that Clayton (Ozymandias) took his life over the weekend. http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=136505 Pe mine m-a cam socat postul, merita citit de la inceput, macar pe sarite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 (editat) mdah te cam pune pe ganduri. viata asta e cam scurta. insa cam trebuie scos untul din ea tocmai din motivul asta . pacat de ce s-a intamplat. stateam pe ganduri acum...sa ajungi brusc dintr-o calatorie de aventura in spital paralizat de la piept in jos...cred ca si eu as fi recurs la aceeasi solutie. ce tampenie, cum se intampla ceva cand e viata mai frumoasa. mare pacat.... Editat Martie 24, 2008 de zeroo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 am citit topicul. trist rau, rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 am citit topicul. trist rau, rau... Idem. Nasol . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 * eu n-am putut citi pana la capat, ...nu mai vad nimic pe pagina ...incredibila povestea lui si mai ales cum a fost sustinut de comunitatea moto si asta chiar si dupa ce a incetat sa traiasca... o lectie de viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 alegerea cea mai buna in cazurile astea. daca esti obisnuit cu aerul liber si de la un moment incolo singura perspectiva care o mai ai inseamna 30- 50 ani la pat sau in carucior - mai bine lipsa. era cat pe ce ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate