ZORRO Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Tot la Etrusco ne intalnim si in seara asta fratilor, ca auzisem si chemari prin alte parti si nimeni nu zice nimic clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 cu siguranta in etrusco s-ar putea sa mai fie shi in alte locuri intalniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 adica unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Dar de pe la ce ora , se poate sti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Adica in Etrusco. Scormoneshte in celelalte topicuri in care gaseshti cuvintele cheie Etrusco shi/sau vineri ... sigur gaseshti o harta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 13, 2005 Autor Share Postat Mai 13, 2005 Nu stiu pe cine auzeam de terasa, dar sincer nu mai stiu cine si unde propunea. Eu am venit cu propunerea de Baza Tei, chiar pe malul lacului, berea ieftina (nu mai stiu exact, ca anul asta nu am baut bere acolo), dar ma pot interesa, loc de parcare destul, chiar langa terasa. Terasa nu e de figuri, dar merge, si are si un mic. Zic si eu nu dau cu paru (pentru cei contra) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Eu zic Etrusco, ca de obicei la ora 7(19) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 as vrea sa merg pan' alte parti...dar asta e...poate azi scoatem niste mese afara ca e frumos deci cred ca vin mai devreme vorba ta pe la 7 sa mai stam si noi la soare! deci ne vedem acolo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Vine si subsemnatul. In jurul orelor 20. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 bah.. io m-am plictisit de etrusco... cred ca ma duc prin alte parti.. va urez distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 ivane_dnepr, ce-a patzit avatarul tau!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate