pantera2006 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 super tare oameni buni Mesaj completat ceva diseara la parcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Exceptand frigul pe la pulpe si oute de la intoarcere si farurile chioare, a fost boboc plimbarea Gasca de nota 11, traseul liber, vremea a tinut cu noi, mancarea la impinge tava ieftina si buna (mai ales domnisoara care o servea si pe care nu ati vrut sa o dati o tura ). Sper sa mai apucam anul asta sa mai bagam un traseu asa de control. Si pozili imi pare rau ca n am putut veni si eu la plimbare bravo voua Mesaj completat super tare oameni buni Mesaj completat ceva diseara la parcare eu sunt prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 ceva diseara la parcare Am ajuns tarziu acasa, ca as fi venit. Chiar aveam chef de o barfa si un cico cu alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 LA MULTI ANI Andreii & Andreelor PS: fratilor iarasi singur la PHD .....cred ca sunteti in petreceri eu am dat o tura pana la centura pe A2 sa fac o poza doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Hai mai Lucian nu te mai supara ca nu am venit aseara la PHD dar chiar am petrecut pe la ceva Andrei si Andree....... Iata propunere pentru duminica de Mos Nicolae .............pentru baietii rai care nu fac/primesc cadouri Traseu : Bucuresti - Alexandria- Giurgiu - Bucuresti ( doar o propunere ) De data asta chiar mi-ar placea sa plecam la 11:00 sa revenim la 16 - 16:30. Face-ti lista si hai la drum daca tine vremea cu noi ! Open Ride !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 eu cred ca ma bag...numai sa fie vreme cat de cat buna....adica sa nu ninga ) mephisto, in ritmul asta cred ca iesim si de craciun si de anul nou gasiti repede un traseu bun ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 itaaaaa... am aflat si eu ce e si unde e PHP mersi cui a -ntrebat si cui a raspuns!!!! bun, de retinut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 ba eu ma bag dar nu am mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 ba eu ma bag dar nu am mobra Ba de fapt stii bine ca ai mobra, eu nu am mobra dar stiu cat esti de baiat valabil si .............lasa ca ne descurcam noi cumva !!!! Dau eu masa de pranz si berile Open Ride !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Si eu ma bag, mai ales ca am o jucarica noua cu care sa documentez mai bine iesirea Chestia nasoala e ca se cam anunta sanse de ploaie pt weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Super tare CapOne, nu am vazut pana la final dar e funny chestia. Acum chiar ca m-ai intaratat si mai tare sa ies duminica. Vadem ce facem cu vremea si poate schimbam putin coordonatele de deplasare, oricum se pare ca tot iesim fie si pentru un cico ( cu alcool) Hai si restul ..... ca ne luam umbrele cu noi ! Asfalt uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 ba eu ma bag dar nu am mobra pai si cu ce te bagi??? ai vreo bicicleta prin garaj? sau porti iar casca de pasarica-pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Si eu ma bag, mai ales ca am o jucarica noua cu care sa documentez mai bine iesirea Chestia nasoala e ca se cam anunta sanse de ploaie pt weekend Excelent se vede, de unde ai luat camera si cat a costat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 in adevar.. impcabila imaginea! de ce naiba ai prins-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) E luata de la F64 Studio ( http://www.f64.ro/search.html?q=hero+hd&x=0&y=0 ) si e prinsa pe rezervor cu ventuza care era inclusa in pachet pe langa alte prinderi. E destul de scumputa, dar sa-mi bag picioarele de nu merita fiecare banut. Filmeaza HD 1080p dar mai ales unghiul super larg de cuprindere (170 de grade) e bestial. In filmuletul ala camera e prinsa in fata busonului de la rezervor, foarte aproape de ghidon si totusi prinde in cadru si oglinzile Si mai face si poze uber cull Editat Decembrie 3, 2009 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatuiesc Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 (editat) E luata de la F64 Studio ( http://www.f64.ro/search.html?q=hero+hd&x=0&y=0 ) si e prinsa pe rezervor cu ventuza care era inclusa in pachet pe langa alte prinderi.E destul de scumputa, dar sa-mi bag picioarele de nu merita fiecare banut. Filmeaza HD 1080p dar mai ales unghiul super larg de cuprindere (170 de grade) e bestial. In filmuletul ala camera e prinsa in fata busonului de la rezervor, foarte aproape de ghidon si totusi prinde in cadru si oglinzile Si mai face si poze uber cull la 15 buli + zic si eu. Pana la urma duminica se pleaca la plimbare ?.. daca e vremea ok.? Editat Decembrie 4, 2009 de chatuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 care se baga duminica la un traseu scurt?...asa mai de iarna... bucuresti-giurgiu-bucuresti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 (editat) Eu sunt prezent la plimbarica Poate o si extindem nitel de la Giurgiu si venim pe partea ailalta in Bucale ca's niste curbe simpaticute pe acolo Ar veni cam 3-4 ore drumul in total. la 15 buli + zic si eu. Mai este si modelul normal, care nu filmeaza HD, cam la jumatate de pret fata de asta http://www.f64.ro/search.html?q=hero&x=0&y=0 Nu se compara la calitate, dar este decenta si tot cu unghi wide de cuprindere. Uite un filmulet facut cu asta Editat Decembrie 4, 2009 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 da, capone, stiu drumul ala...sunt dragute curbele alea....dar cu multe carute si cam nisipoase...hai, care va mai bagati? sa plecam maine(duminica) pe la 10.....si vedem noi cand si pe unde ne intoarcem.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 fratilor aveti mare grija cu aderenta pe vremea asta astazi pe la ora 14:00 am reusit sa fac un CBR f4 2000 dauna totala (eu sunt ok) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 detaliaza, luciane....cum s-a intamplat? si eu am avut un incident azi...m-a luat una pe la spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 PREZENT LA PLIMBARE !!! Vedem dimineata si cum e vremea si cine mai vine........... @Lucian, imi pare rau pentru patanie, bine ca esti tu OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Azi am fost sa bag motocicleta lui fratimiu la 'iernat'. Prin, Cheaja eram in depasirea a mai multor masini, cand una dintre ele a vrut sa faca stanga, a semnalizat in ultimul moment, botul masinii fiind deja pe contrasens. Eu am franat, a derapat spatele spre dreapta si m-am dus taras vreo 10-15 m, iar motocicleta si ea taras... a intrat in spatele masinii, cu roata fata, far, etc. Eu nu am patit nimic anume. Am o umflatura la bratul drept si o vanataie la soldul stang. Iar motocicleta e distrusa... carenele, toata fata, radiator, jambe, etc. Eu sunt multumit ca am scapat cu bine. Asfalt uscat si petrecere frumoasa maine daca mergeti la plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Nasol moment Luciane Plm, bine ca esti ok. Eu unu ma cam feresc de depasiri de coloana, iar prin localitati nu ma bag decat daca sunt sigur ca conservarul stie ca sunt in spatele lui. Pentru plimbare ne auzim dimineata la un 9.30-10 ? In principiu ramane Giurgiu, un cico acolo si retur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 luciane, te-ai inteles cumva cu ala sa o faci pe asigurarea lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate