pantera2006 Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 ne vedem si noi azi la 8 vitanistii macar la bere sa mai vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 ne vedem si noi azi la 8 vitanistii macar la bere sa mai vb Se stie!la 7 juma la garaj,la 8 la PHD in parcare.RIP pt cei doi care s-au stins sambata dimineata .Ieri am facut Brasovul ala si m-am intors noaptea.E o adevarata aventura valea Prahovei noaptea,gropi)cratere pe toata latimea drumului),asfalt udat prin localitati(statiuni chipurile),aglomeratie de duminica,serpentine,intuneric bezna,a fost o adevarata relaxare drumul de intoarcere .Acu si partea buna,a fost o vreme minunata la dus.Am prin si o ora de bronz in poienita ,a fost si liber,centura ploiestului terminata si f buna.So...o plimbare f frumoasa si pe deasupra si utila(mi-am testat un pic calitatile de motorist nocturn pe serpentine offroad cu vitezana). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 bah, mentosane, de ce n-ai zis? ca poate veneam cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 bah, mentosane, de ce n-ai zis? ca poate veneam cu tine Te-am purtat cu mine in gand!Chiar langa imaginea pudelului ala jucaus atat de drag tie care a aparut intr-o zi calduroasa de februarie taman sub rotile tale .Apropos...inca il caut pe fraier dar s-a cam dat la fund.N-a mai agresat pe nimeni.Burebista iesi diseara in Alter? Mesaj completat Te-am purtat cu mine in gand!Chiar langa imaginea pudelului ala jucaus atat de drag tie care a aparut intr-o zi calduroasa de februarie taman sub rotile tale smile.gif.Apropos...inca il caut pe fraier dar s-a cam dat la fund.N-a mai agresat pe nimeni.Burebista iesi diseara in Alter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 (editat) cred ca vin in Alter...la ce ora va strangeti? ps: adu-l pe fraier sa il smotocesc si eu putin...bwahahahah Editat Martie 22, 2010 de burebistaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 deci? 7:30 la garaj, 8 la PHD? cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuCN Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 deci?7:30 la garaj, 8 la PHD? cine mai vine? Eu... incet si sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 pentru toti vineri maxx aduce 200 de tricouri iar sambata facem miting detalii 0747039758 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 ce miting man?despre ce vorbesti?da-me mai multe detalii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 /index.php?...98598&st=60 Mesaj completat pentru toti vineri maxx aduce 200 de tricouri iar sambata facem mitingdetalii 0747039758 da mai multe detalii eu am vorbit cu Weeman de pe forum si zicea ceva de vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 (editat) Precum unii dintre voi ati vazut pe forum s-a deschis un topic de catre presedintele AMR, Dan Popescu (personal nu il cunosc, nu stiu cine este, nu sunt membru AMR, doar am luat legatura cu el telefonic ieri) care a depus cerere la primaria capitalei pentru aprobarea unui mars in data 27.03.2010 (SAMBATA) incepand cu ora 10:00 din fata Casei Poporului pana in Baneasa si care mai mult ca sigur se va organiza. Pe langa tristetea pe care am simtit-o (poate cu totii cred) referitor la tragedia din week-end-ul trecut in care si-au pierdut viata 2 motociclisti, am decis (SINGUR) ca un lucru bun ar fi ca pe langa acest mars "al sigurantei motociclistilor" s-ar putea desfasura si un protest impotriva drumurilor jalnice pe care circulam, astfel luand legatura cu cineva care a sponsorizat inscriptionarea a aproximativ 200 de tricouri cu urmatoarele mesaje: Spate: FARA GROPI = VIATA! Fata: TAXE PLATITE - GROPI CARPITE (+ logo sponsor) Nu stiu daca sunt tocmai cele mai bune mesaje, sau cel mai corect mod de protest, dar cred ca este necesara si participarea noastra. Pe aceasta cale va rog pe cei ce vor sa participe din zona sa isi anunte prezenta, fara alte comentarii sau bascalii, eventual sa ma ajute cu transportul si distribuirea tricourilor. Consider ca si prin participarea noastra s-ar transmite mesajul mai mult sau mai putin pentru clasa politica, pentru ceilalti cetateni care ne-ar putea sustine, etc, mesaj ce va fi mai mult sau mai putin convingator in ceea ce priveste subiectul drumurilor pe care mergem, dar consider ca intotdeauna exista un inceput pentru toate, chiar si pentru niste drumuri civilizate. Cu acest prilej cred ca e binevenit sa ne mai revedem intre noi, mai schimbam o vorba, mai uneltim o plimbare etc. Eu o sa fiu prezent incepand cu 9.30 SAMBATA in fata Casei Poporului Cei ce doresc sa ma ajute ma pot contacta la telefon 0722445585 PS. TRICOURILE SUNT DEJA IN LUCRU SI NU POT MODIFICA TEXTELE Diseara (dupa 6) ajung la garaj si o sa stau ceva, astfel o sa avem timp sa discutam mai mult Editat Martie 24, 2010 de maxx40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Max,iti voi sta la dispozitie daca te pot ajuta cu ceva.Ne vedem diseara la garaj.Respectele mele pentru initiativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Precum unii dintre voi ati vazut pe forum s-a deschis un topic de catre presedintele AMR, Dan Popescu (personal nu il cunosc, nu stiu cine este, nu sunt membru AMR, doar am luat legatura cu el telefonic ieri) care a depus cerere la primaria capitalei pentru aprobarea unui mars in data 27.03.2010 (SAMBATA) incepand cu ora 10:00 din fata Casei Poporului pana in Baneasa si care mai mult ca sigur se va organiza. Pe langa tristetea pe care am simtit-o (poate cu totii cred) referitor la tragedia din week-end-ul trecut in care si-au pierdut viata 2 motociclisti, am decis (SINGUR) ca un lucru bun ar fi ca pe langa acest mars "al sigurantei motociclistilor" s-ar putea desfasura si un protest impotriva drumurilor jalnice pe care circulam, astfel luand legatura cu cineva care a sponsorizat inscriptionarea a aproximativ 200 de tricouri cu urmatoarele mesaje: Spate: FARA GROPI = VIATA! Fata: TAXE PLATITE - GROPI CARPITE (+ logo sponsor) Nu stiu daca sunt tocmai cele mai bune mesaje, sau cel mai corect mod de protest, dar cred ca este necesara si participarea noastra. Pe aceasta cale va rog pe cei ce vor sa participe din zona sa isi anunte prezenta, fara alte comentarii sau bascalii, eventual sa ma ajute cu transportul si distribuirea tricourilor. Consider ca si prin participarea noastra s-ar transmite mesajul mai mult sau mai putin pentru clasa politica, pentru ceilalti cetateni care ne-ar putea sustine, etc, mesaj ce va fi mai mult sau mai putin convingator in ceea ce priveste subiectul drumurilor pe care mergem, dar consider ca intotdeauna exista un inceput pentru toate, chiar si pentru niste drumuri civilizate. Cu acest prilej cred ca e binevenit sa ne mai revedem intre noi, mai schimbam o vorba, mai uneltim o plimbare etc. Eu o sa fiu prezent incepand cu 9.30 SAMBATA in fata Casei Poporului Cei ce doresc sa ma ajute ma pot contacta la telefon 0722445585 PS. TRICOURILE SUNT DEJA IN LUCRU SI NU POT MODIFICA TEXTELE Diseara (dupa 6) ajung la garaj si o sa stau ceva, astfel o sa avem timp sa discutam mai mult PREZENT.............100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 daca reusesc sa chiulesc in dimineata de sambata, vin si eu cu voi.... dar deocamdata nu-s foarte sigura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 (editat) Eu nu pot sa va ajut, dar va sustin moral... protestati si impotriva cainilor comunitari, daca se poate... rip pt cei 2 Editat Martie 25, 2010 de burebistaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Burebista,esti mai activ acum decat cand erai intreg!hai si tu cu noi.Te iau pasager.Te las sa pui tu frana spate sa poti tine picioru intins.Te bagi?Sper sa se stranga cat mai multa lume.Eu sunt acolo 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Burebista,esti mai activ acum decat cand erai intreg!hai si tu cu noi.Te iau pasager.Te las sa pui tu frana spate sa poti tine picioru intins.Te bagi?Sper sa se stranga cat mai multa lume.Eu sunt acolo 100% pai cand eram intreg eram activ pe sosele...acum o ard aiurea pe forum, ce draq sa fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Serios vorbind,cand revi?ce se aude cu picioru?cand o sa poti sa-l pui dupa ceafa cum faceai inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Daca reusesc sa fac ITP sunt PREZENT LA DATORIE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Serios vorbind,cand revi?ce se aude cu picioru?cand o sa poti sa-l pui dupa ceafa cum faceai inainte? nush cand revin, cred ca pe la sfarsitul verii...tu te mai tii de cuvant cu cainele ala? mi-ai promis ceva...sau mi-l faci cadou de paste? bwahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Ti-l fac cadou la revenire!Mi-e ca daca ti-l dau acum te apuci sa-l iei la picioare si-ti sare genunchiu!Vezi cum ma gandesc eu la toate da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 pentru sambata ma bag si eu tocmai am cerut zi libera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 (editat) VESTI NOI - MARSUL ESTE AUTORIZAT de Primarie ANULTUL ESTE URMATORUL! ATENTIE TOCMAI S-A SCHIMBAT LOCATIA DE INTALNIRE deoarece in fata Casei Poporului este ocupat de o expozitie. INTALNIREA VA FI LA PARCUL CAROL in FATA, adica in parcarea cu fantana de pe Bulevarul Marasesti a se vedea harta atasata. Traseul va fi PARCUL CAROL, BD MARASESTI, UNIRII, UNIVERSITATE, ROMANA, AVIATORILOR, CHARLES DE GOULE, ARCUL DE TRIUMF, SOS BUCURESTI-PLOIESTI, BANEASA, PARCARE IKEIA. ORA DE INTALNIRE 9:30 Editat Martie 25, 2010 de maxx40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 probabil ca traseul e impus de autoritati alfel nu imi explic cum putem face un mars pt siguranta motociclistilor si pentru imbunatatirea drumurilor fara a face o oprire in fata primariei.aste era un MUST!dar e bine si asa oricum.ramane sa organizam ceva inopinat altadata.sper sa fim cat mai multi tinand cont ca e sambata totusi,nu vom putea auzi scuze prea multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 De ce este anuntat marsul autorizat numai aici?!!!! Nu sunt gica contra, dar nu am mai gasit in alt topic! Mesaj completat De ce este anuntat marsul autorizat numai aici?!!!! Nu sunt gica contra, dar nu am mai gasit in alt topic! acum scrie si in topicu principa .......... www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=498598&st=220 . HAI LA PROSTEST Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate