O-bli-O Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Mergem la pace Daca nu,trecem la carefe!!! Prietenii stiu de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 s-a parafat jumate. continui poll-ul: cine mai da cu ploaie duminica? going once, going twice.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Gata cu ciondaneala : DUMINICA PLOUA !!! (vreau sa dorm si eu).........de parca nu ati mai fi mers pe ploaie maahhh!!! Ploua nu ploua, eu va propun sa iesiti la interval cu pariurile si sa facem o plimbare prin parc, pe jos, sa mai tocim si incaltamintea.... Open (Drink) Ride !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Gata cu ciondaneala : DUMINICA PLOUA !!! (vreau sa dorm si eu).........de parca nu ati mai fi mers pe ploaie maahhh!!!Ploua nu ploua, eu va propun sa iesiti la interval cu pariurile si sa facem o plimbare prin parc, pe jos, sa mai tocim si incaltamintea.... Open (Drink) Ride !! Lasa bre beutura si hai sa bazaim putin prin oras..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 DUMINICA PLOUA !!! Poa' sa ninga, poa' sa ploua, Duminica rup Harleyu'n doua. La test drive io m'am inscris, Un Fat Bob mi-a fost prescris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Harley???? vreau si yo. :X:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 s-a parafat jumate.continui poll-ul: cine mai da cu ploaie duminica? going once, going twice.... daca totusi ai nevoie de o parafa cu cod...poti sa te bazezi si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Harley???? vreau si yo. :X:X http://www.harley-davidson-bucuresti.ro/pa...%20test-ride_35 Eu m-am inscris duminica de la ora 13 pt un fat bob special edition Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 nu ploua va zic eu iesim mai mult ca sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 bah, pantera, felinele fug de apa ca draq de tamaie....ce-i cu tine? sa nu te recunosc. ps: mai usor cu gazul ca s-au pus radarele si soferii idioti pe bikeri....se lasa cu ripuri la greu pe la accidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 M-am bagat si eu la un test drive duminica la ora 13.Daca ploua ma duc sa ma dau,poate le tavalesc customurile ).Daca nu ploua facem un arad,o timisoara,un satu mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Daca ploua te duci degeaba duminica la test-drive ca nu o sa te lase ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M3ntosan Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Sper sa nu se comporte ca niste Romani si sa isi strice reputatia serioasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 (editat) M-am bagat si eu la un test drive duminica la ora 13.Daca ploua ma duc sa ma dau,poate le tavalesc customurile ).Daca nu ploua facem un arad,o timisoara,un satu mare? Tot la 13 si eu. Poate plecam impreuna de-acasa spre ei. Daca nu, ne vedem acolo Pt ce jucarie te-ai inscris ? Editat Aprilie 9, 2010 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 http://www.accuweather.com/world-forecast-...&hbhhour=10 doar cativa stropi pe la ora 10 (oricum mult prea devreme pentru unii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Bueeeiii....chopperistilor ( testeri), Eu nu va astept acolo ca m-am bagat intre 11 si 12 insa, va astept mai la deal 150-170km ( Busteni, Azuga....etc) Asa ca daca mai sunt amatori-doritori de plimbare sa dea de veste aici sau la telefon sau ne vedem la HD la 12:00. Distractie maxima in seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Bueeeiii....chopperistilor ( testeri),Eu nu va astept acolo ca m-am bagat intre 11 si 12 insa, va astept mai la deal 150-170km ( Busteni, Azuga....etc) Asa ca daca mai sunt amatori-doritori de plimbare sa dea de veste aici sau la telefon sau ne vedem la HD la 12:00. Distractie maxima in seara asta Wow... Unde ne distram????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Diseara incepand cu orele 21 meeting betzivaneala in Alter-Ego ! Care mai doreste ,care mai pofteste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 si care nu munceste .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 si care nu munceste .... Si care munceste vine mai tarziu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 si care nu munceste .... Bre,munceste sau nu munceste?? La orele 21 adunarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 care munceste din pacate munceste pana maine dimineata ...dar maine ploua doar dimineata...retsul zilei cu Suza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 care munceste din pacate munceste pana maine dimineata ...dar maine ploua doar dimineata...retsul zilei cu Suza Too bad! Ne vom ocupa atunci si de portia ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 care munceste din pacate munceste pana maine dimineata ...dar maine ploua doar dimineata...retsul zilei cu Suza Trist..ce sa zic...fir intins..vant la pupa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu-zero Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Too bad!Ne vom ocupa atunci si de portia ta am incredere in voi, stiu ca puteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate