chatuiesc Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 (editat)  Mesaj completat  Votati cand si la cat ? daca ar fi sa fie intalnirea celor din ziona vitan.                                      Voteaza in ce zi ?                                       Voteaza la ce ora ?  Ar mai ramane locatia ? ( da-ti si voi idei, trebuie undeva sa fie cat de cat aerisit, si sa stie lumea pe unde vine).  O ideie ar fi parcarea Mr Bricolage de la mihai bravu cu calea vitan(nu avem bariere), o alta locatie pe energeticienilor (la capat 135,123 CET Sud), ar mai pe calea vitan la pompieri aproape de mall (cum vii dinspre mihai bravu). Editat Septembrie 22, 2009 de chatuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Votat... Astept propuneri de locatie. La Mr Bricolage au o parta nu se poate intra. Ma gandesc la un loc...dar ar trebui sa fie si ceva bar pe langa sa bem si un suc ca se va termina sezonul in 30 zile "pentru uni" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristacke Postat Septembrie 22, 2009 Autor Share Postat Septembrie 22, 2009 si pana la urma cum a ramas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 si pana la urma cum a ramas? a ramas sa ne aduman pe luni 28-09-2009 dar sa stabilim unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Da, chiar asa ......ce mai conteaza locatia! Vorbim luni intre noi si stabilim pe loc. Pana una alta putem incerca o iesire in week pentru sambata sau duminica la o scurta plimbarica. Hai baieti ca trece sezonul si vom plange dupa vremea frumoasa !!! Ready to ride ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatuiesc Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 pai....eu am zis niste locati acum nu stiu...trebuie vb cu o zi doua macar...sa stim unde . Ramane deci luni la 20, locatia sa vedem. Mesaj completat Votat...Astept propuneri de locatie. La Mr Bricolage au o parta nu se poate intra. Ma gandesc la un loc...dar ar trebui sa fie si ceva bar pe langa sa bem si un suc ca se va termina sezonul in 30 zile "pentru uni" se poate intra prin mihai bravu fluierand, poarta aia din calea vitan e pt altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_iunie Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Salut, cred ca o sa vin si eu, stau la Bobocica. Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiusecu Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Hola, Eu propun la mine în fața blocului că nu mai am motoretă. Acu pe bune, vin oriunde, dar pe jos, cam o lună... bănuiesc că nu ne vedem pe la metrou la 1 Mai să fac 2 sătpămâni pe drum. Măcar să știu să-mi iau ceva de mâncare la mine PS Careva un scuter de împrumutat o lună?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristacke Postat Septembrie 23, 2009 Autor Share Postat Septembrie 23, 2009 ne putem intalni la piatza. e destul loc acolo, putem merge si la un suc, o pizza, sus la terasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Salutari, mai bag si eu o locatie de intalnire la magazinul Real. In fata magazinului este destul loc sa parcam si in interior este o cafenea unde putem sta linistiti inainte sau dupa plimbare. Mai vedem pana luni ce si cum......... P.S. - cineva in week ( sambata ) la o iesire de cateva ore ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatuiesc Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 (editat) Â Voteaza unde ne intalnim? Lunea la ora 20. Editat Septembrie 23, 2009 de chatuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MADOS Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 (editat) YO zic ca-n PARCARE LA PIATA VITAN ar fi ideal, intrucat nu-i aglomeratie mare si e situata in imediata apropiere a parculetului, sa mai stam si pe bancute... Vorbesc de parcarea prevazuta cu bariera din spatele complexului in care functioneaza sala de gimnastica, Pizza Hut Delivery si Vodafone... Seara parcarea e pustie si putem discuta si in liniste... Plus ca o putem sterge si in orice directie.. Sincer, in fata la REAL nu mi se pare o idee buna, trafic aglomerat de masini si persoane, galagie, sa nu mai vorbim de ciori... Editat Septembrie 26, 2009 de MADOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristacke Postat Septembrie 26, 2009 Autor Share Postat Septembrie 26, 2009 la acea parcare ma refeream si eu. chiar dak este bariera noi putem trece printre stalpi aia micuti si putem intra acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Ok, fiindca MADOS a exprimat primul si Cristake a confirmat locatia.....ma bag si eu la parcare in Piata Vitan. Ramane stabilit pentru ziua de luni la ora 20:00. Asfalt uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_iunie Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Ok, fiindca MADOS a exprimat primul si Cristake a confirmat locatia.....ma bag si eu la parcare in Piata Vitan.Ramane stabilit pentru ziua de luni la ora 20:00. Asfalt uscat !!! deci venim in parcarea de la piata vitan la 8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristacke Postat Septembrie 28, 2009 Autor Share Postat Septembrie 28, 2009 dap..la piatza ora 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Poate faceti si ceva poze, din pacate azi nu pot veni, dar sper saptamana viitoare sa apar si eu! have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatuiesc Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 YO zic ca-n PARCARE LA PIATA VITAN ar fi ideal, intrucat nu-i aglomeratie mare si e situata in imediata apropiere a parculetului, sa mai stam si pe bancute...Vorbesc de parcarea prevazuta cu bariera din spatele complexului in care functioneaza sala de gimnastica, Pizza Hut Delivery si Vodafone... Seara parcarea e pustie si putem discuta si in liniste... Plus ca o putem sterge si in orice directie.. Sincer, in fata la REAL nu mi se pare o idee buna, trafic aglomerat de masini si persoane, galagie, sa nu mai vorbim de ciori... OKay....deci la 8 azi in parcarea (care o fi aia) de la piata vitan....incerc sa ajung si eu....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 cum a fost la intalnire................? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristacke Postat Septembrie 29, 2009 Autor Share Postat Septembrie 29, 2009 ne-am strans cativa, a fost bine pt prima intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatuiesc Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Â Foaie de parcurs aka cine "sa strans'" ieri 28.09 :Â Â Mihai iunie, lucian, cristake, user(aka nu are pe motociclism cont), user2 (la fel), mephisto,macho, user3 (aka 5,5), user4, burebista, chatuiesc. Â Astia au venit din ce am prins eu. Â Â Apropo unde a-ti ajuns pana la urma ? in bikers pe la 10 era gol.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 bagati si voi cate un id de mess... serte_bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chatuiesc Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 bagati si voi cate un id de mess... serte_bogdan chatuiesc_2 Â sunt eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Salut, am fost 11 in parcare la Piata Vitan, am plecat spre Bikers 9, prin centru ne-am mai rarit si in final am ajuns 5 dar am ramas doar 3 la un suc ( bere fara alcool ). Deci pentru prima iesire pare promitator, urmatoarea este normal : LUNI 05.10.2009 la locul si ora stiute. @Burebistaaa - ce ai patit bre la ambreiaj ? P.S. - mai trec odata ID msg : dangabrielst Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burebistaaa Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 n-am patit mare lucru, am ramas fara ) Mesaj completat care se baga in week la o cheia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate