Phoenix_Harley Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 danke ticolino... adevar graieshti... rabdarea este o virtute. scuze dak am fost prea agresiv @Phoenix_Harley@yahoo.com -> u've got mail... tzi-am dat io fw ... m Multumesc. L-am primit. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rodeojawa Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 trimite-mi si mi e manualul te rog f.f. mult rodeojawa@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-v Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 vreau si eu manualul. te rog frumos...... shin26cris@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iunie 9, 2005 Autor Share Postat Iunie 9, 2005 sent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-v Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Mersi, dar apare o insiruire de litere si cifre. poate ma inveti tu ce tre sa fac sa-l pot vedea cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iunie 10, 2005 Autor Share Postat Iunie 10, 2005 poate nu s-a salvat bine ...... verifica sa aibe exact 5.613.056 octeti. si sa-l deschizi cu un word xp.... (eu de asta am). sau cu openoffice. mai are cineva probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoix_mikle Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 daca nu deranjez prea tare trimite-mi si mie manualul la stoix_mikle@yahoo.com eu il am deja dar in rusa si nu inteleg decat pozele si schemele daca era in engleza eram fericit multumesc mult PS:dau o bere daca vii la sibiu la intrunire (pe29) sau daca ai drum prin caracal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iulie 22, 2005 Autor Share Postat Iulie 22, 2005 gata. vezi sa nu ajunga in bulk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankenstein Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 (editat) oameni buni va rog pe cei care aveti deja manualul sa faceti sent si catre mine cu atasamentul. frankenstein@k.ro. multam. Editat Iulie 23, 2005 de frankenstein Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iulie 25, 2005 Autor Share Postat Iulie 25, 2005 esti sigur ca k.ro accepta attachementuri de 6megi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 (editat) Salut! Sunt aproape de achizitiona o " motoreta" d-asta, si sunt un fel de incepator in devenire daca pot spune asa si m-ar ajuta foarte mult daca as avea si eu un manual.Asa ca daca oferta mai este valabila te rog sa imi trimiti si mie manualul la burlaco@yahoo.com Multumesc anticipat! Editat Iulie 28, 2005 de burlaco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iulie 28, 2005 Autor Share Postat Iulie 28, 2005 (editat) gata edit: @frankenstein: asa cum am intuit, mi-a venit mail-u inapoi. alta adresa n-ai? Editat Iulie 28, 2005 de ticolino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antony Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Te rog trimite-mi si mie manualul la adresa antonyrobr@yahoo.com . Am un voshod 3m01. Multumesc mult Gata, am terminat prima versiune a manualului, in versiune doc. Mai sunt niste probleme pe la traducere (in unele locuri nu prea are sens) si multe imagini netraduse. Contributiile pentru imbunatatirea lui sunt bine venite! din pacate, a iesit cam mare (5MB), asa ca nu pot sa-l pun aici. cine il vrea, sa-mi dea un pm. cine are sugestii despre o locatie de unde sa fie accesat mai usor (un site, etc) este bine primit! edit: l-am pus pe motociclism.zino.ro, dar nu prea apare (inca) in lista 164942[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodixxl511 Postat Decembrie 18, 2005 Share Postat Decembrie 18, 2005 trimteti-mi shi mie manualul va rog la bodixxl511@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Decembrie 19, 2005 Autor Share Postat Decembrie 19, 2005 trimis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Ianuarie 15, 2006 Share Postat Ianuarie 15, 2006 Salut! Daca te rog, poti sa-mi trimiti si mie manualul de voshod? M-ar interesa cel mai mult partea electrica. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Ianuarie 16, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2006 ti l-am trimis pe yahoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 Mersi mult! L-am primit; sper sa ma descurc cu el. Lovim niste beri la prima intrunire cand ne-ntalnim Asfalt usat si sa vina odata PRIMAVARA!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 Salut!Puteti sa imi triteti si mie manualul de Voshod la catalinschumy@yahoo.com? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Ianuarie 18, 2006 Share Postat Ianuarie 18, 2006 Salut, Si eu as vrea manualul. Trimite te rog pe ionut.rot@gmail.com Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Ianuarie 18, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2006 trimis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 se poate de manualul de voshod sa mi l trimita si mie cineva? dan_byke2008@yahoo.com spasiba de pe acum completarile le pot face in week end pt ca e posibil sa iau un mot si sa asist la demontarea motorului si tipul stie rusa f bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 trimis domnului calu. manualul de voshod, ce altceva?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Martie 16, 2006 Autor Share Postat Martie 16, 2006 Multumita colegului nostru Nepotu', manualul poate fi descarcat direct, de la adresa http://www.elth.ucv.ro/~isse/Voshod.doc. Sau in varianta PDF: http://www.elth.ucv.ro/~isse/voshod.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Itzybitzy Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Te rog ai putea sami trimiti si mie manualul,partea electrica ma intereseaza in mod special.Am o motocicleta Voshod 1993. (gusterul_nebun@yahoo.com)Mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate