Raptoru_alb Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 (editat) Care stie al cui este NIPRUL acesta Albastru si cel Galben un nr de tel ,ID mess,orice ,sint superbe au un dizain super. Astept informatii ...!!!!! Editat Martie 25, 2008 de Raptoru_alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 ala galben , parca seamana cu a lui COCOS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 alalalt albastru am eu stire de el, vb cu ocazia desfacerii ruralului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 ala galben , parca seamana cu a lui COCOS! e frate geaman cu cel al lui cocos faine nepre...al lui cocos mai traieste sigur insa asta galben nu l-am mai vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 da ? o mai are cocos? stii cumva daca tot afara in curticica blocului o tine? aia galbena e greu de uitat... am fost la intrunirea de la SNAGOV in 2004 si era cocos"prin zona",mesterea pe la ea ca-i sarise sigurantza de la pinionul alternatorului ...si... ne-am intalnit din greseala culmea era ca lucra exact deasupra unei guri de canal , si daca scapa si NOUA siguranta in canal... cred ca era jale... aia albastra e mai "sexoasa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 (editat) da ? o mai are cocos? stii cumva daca tot afara in curticica blocului o tine? aia galbena e greu de uitat... am fost la intrunirea de la SNAGOV in 2004 si era cocos"prin zona",mesterea pe la ea ca-i sarise sigurantza de la pinionul alternatorului ...si... ne-am intalnit din greseala culmea era ca lucra exact deasupra unei guri de canal , si daca scapa si NOUA siguranta in canal... cred ca era jale... aia albastra e mai "sexoasa" nsuh unde o tine k eu sunt din Cluj...dar stiu k o mai are fiindca l-am vazut cu ea la sibiu in anul trecut.... si tare fain mergea motorul.. asta e un nipru tare fain care nu am reusit sub nici o forma sa aflu al cui este(a fost) stiu doar k in poza e la sibiu si k a fost cu el bono caruia ii fusese lasat pt ceva reparatii... Editat Martie 26, 2008 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 cel galben a fost al userului Harley,dealtfel apare si fostul proprietar in poza/perechea intr-adevar este a lui ..Cocos,am fost chiar parteneri de drum anul trecut ,Bucuresti-Brasov-Dirste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Cocos inca are niprul, si-a luat si intruder 1400, dar niprul a spus ca nu-l va vinde niciodata. Niprul lui Marian nu stiu unde a ajuns, iar ala albastru se invarte prin Bucuresti, am si nr de tel al proprietarului, da nu mai stiu exact pe unde dracu l-am ratacit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 nsuh unde o tine k eu sunt din Cluj...dar stiu k o mai are fiindca l-am vazut cu ea la sibiu in anul trecut.... si tare fain mergea motorul.. asta e un nipru tare fain care nu am reusit sub nici o forma sa aflu al cui este(a fost) stiu doar k in poza e la sibiu si k a fost cu el bono caruia ii fusese lasat pt ceva reparatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Niprul cel galben a fost al lui Pandele, parca este la cineva din Buc, din ce stiu eu..,Cocosila si-a luat Intruderul cel Mare?!, nu stiam, unul din putinii motociclisti adevarati.., Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate