Mister_sorin Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Salut, am o intrebare pentru voi, o cunostintza de a mea are o gilera dna de 49 modificata si ma tot bate la cap ca prinde 140 la ora. Eu m-am dat pe mai multe scootere de 150 si 125 care de abia ce ajungeau pe la 130-140 la ora. Ii posibil sa prinda dna-ul viteza aia ? Sau mai bine zis care e viteza reala a scooterului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Salut, am o intrebare pentru voi, o cunostintza de a mea are o gilera dna de 49 modificata si ma tot bate la cap ca prinde 140 la ora. Eu m-am dat pe mai multe scootere de 150 si 125 care de abia ce ajungeau pe la 130-140 la ora. Ii posibil sa prinda dna-ul viteza aia ? Sau mai bine zis care e viteza reala a scooterului ? mai greu la 140 ... Trebuie sa fie modofocata aproape toata sa prinda atata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_mguti Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Salut, am o intrebare pentru voi, o cunostintza de a mea are o gilera dna de 49 modificata si ma tot bate la cap ca prinde 140 la ora. Eu m-am dat pe mai multe scootere de 150 si 125 care de abia ce ajungeau pe la 130-140 la ora. Ii posibil sa prinda dna-ul viteza aia ? Sau mai bine zis care e viteza reala a scooterului ? du-te mah k ala nu prinde 140 nici in cadere libera....te-a fraierit.....shi eu cand mi-am luat scuterul in primele zile bagam vrajeli k prinde 100 stock Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Salut, am o intrebare pentru voi, o cunostintza de a mea are o gilera dna de 49 modificata si ma tot bate la cap ca prinde 140 la ora. Eu m-am dat pe mai multe scootere de 150 si 125 care de abia ce ajungeau pe la 130-140 la ora. Ii posibil sa prinda dna-ul viteza aia ? Sau mai bine zis care e viteza reala a scooterului ? N-are cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Ca sa ajunga la viteza asta trebuie sa bage o caruta de bani in el...dar nu este imposibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Sa zicem ca ar merge,dar trebuie bagat in ea minim 2000 de euro. Asta ar insemna un kit cristofolini racing de 80,un carburator de 24 minim...la transmisie numai zic....oricum in romania nu prea are cum sa existe scuter asa...doar cele 2 de la scuter-centre,echipa lui ciprian (nrg-ul si zip-ul) care au fost la Smaeb. Cu siguranta te-a mintit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Mai bine mai da-ne detalii..a modificat ceva la el? 140 nu cred ca ia, poate cel mult 110-120 ...dar in cel mai bun caz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Ba ne lasi? Pey da.. unde drq sa ia atata? Nu am vaz nici un dna care sa mearga 140 :| Pe uTube zice ala .. cu StreetDna`u ca pe stand ii prinde 130.. si e modificat.. calumea.. In continuare cred ca te-a crezut un fraier.. care pune botu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Mai bine mai da-ne detalii..a modificat ceva la el? 140 nu cred ca ia, poate cel mult 110-120 ...dar in cel mai bun caz Nici DNA-ul de 125 nu ia 140, dar este un 4t... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catzel Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Rekordu de viteza pt un scuter de 50 cc este de 128 Km/h , cu modificari facute de fabrica , la un model racing . Asa ca lasa-ne , lasa-ne ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 poate ia 140 cu un pacalici de kilometraj lucrat,care nu arata bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Mna dac scuterul ala merge cu 140, al meu mere cu 50 in masalier® .. Am vazut cu ochii mei scuter aprilia sr, in care a bagat proprietaru 1300eu si merge 130 km/h...Pana la 140 mai este cale lunga...probabil tractat de un bolid mere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Sigur tractat de un avion o sa ia 140, poate mai mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Sigur tractat de un avion o sa ia 140, poate mai mult... in general la gilera kilometraju minte...am un prieten cu un runner de 125 ii merge 160 dar defapt in realitate are 120 ...la al meu indica cu 5 km/h mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Al meu dupa kilometrajul de la scuter indica cu 1 km mai putin...verificat cu un bmw 320d. si cu un audi a4 aveam cu 2 km mai putin decat indica bordu...oare dupa care sa ma uit?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Al meu e pe 0 de mult timp, stie cineva de unde pot lua si eu smechesria aia de la roata care inregistreaza viteaza, nu mai stiu cum se numeste e ceva din metal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Al meu dupa kilometrajul de la scuter indica cu 1 km mai putin...verificat cu un bmw 320d. si cu un audi a4 aveam cu 2 km mai putin decat indica bordu...oare dupa care sa ma uit?? dupa dacie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Al meu dupa kilometrajul de la scuter indica cu 1 km mai putin...verificat cu un bmw 320d. si cu un audi a4 aveam cu 2 km mai putin decat indica bordu...oare dupa care sa ma uit?? Dupa GPS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Al meu e pe 0 de mult timp, stie cineva de unde pot lua si eu smechesria aia de la roata care inregistreaza viteaza, nu mai stiu cum se numeste e ceva din metal... Melcul de kilometraj ? (nasoala denumire) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 daca trece acu de viteza maxima din bord(80) si ramane blocat in bord....se rupe cablu de kilometraj...se duce melcul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 daca trece acu de viteza maxima din bord(80) si ramane blocat in bord....se rupe cablu de kilometraj...se duce melcul? nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 nu deci ..pot sa`i dau cat merge...ma temeam sa nu rup cablu` de kilometraj...mersi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Alex Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 am solutia pt voi rizzato de 39 cm de vanzare 9 milioane motor mic rezulta consum mic si prinde mai mult ca un first bike d 49 cm care e 24 milioane e testat am incercat io si da praf la first bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atack Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 uite aici la cat sa oprit acu kilometrajului la un f12 putin modificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 uite aici la cat sa oprit acu kilometrajului la un f12 putin modificat putin mai mult ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate