fhchth Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 CITEVA POZE CU EL IN STAREA INITIALA... AM COMANDAT TOTUL NOU IN MOTOR DE LA PISTOANE BOLTURI GHIDURI SUPAPE SI CE MAI LIPSEA FARUL TOBELE ETC... --- Mesaj completat în 28 Mar 2008 23:43 ------------- CITEVA POZE CU EL IN STAREA INITIALA... AM COMANDAT TOTUL NOU IN MOTOR DE LA PISTOANE BOLTURI GHIDURI SUPAPE SI CE MAI LIPSEA FARUL TOBELE ETC... MOTOCICLETA AM CUMPARATO LA 17 ANI FACIND EFORTURI F MARI FINANCIARE VINZIND SCULELE DIN ATELIERUL MEU...ETC ETC IN FINE ACU 1 LUNA AM DECIS CA STA DE PREA MULT TIMP SI CA AR TREBUI SA MA APUC DE INVESTIT BANII NECESARI PT A REFACE MOTOCICLETA SI PT A=MI INPLINI VISUL ORICUM A FOST SABLAT TOTUL PINA IN MOMENTUL ASTA ESTE UN INDIAN SCOUT 741 DAR VA FII PE UN CADRU DE CHIEF CU FURCA DE CHIEF PE AMORTIZARE CU FOI ...IN POZE PIESELE NOI CITEVA DIN CELE VECHI .. ROTILE RECONDITIONATE... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 pai spor la treaba si sa te vedem cu el prin tara cu ocazia "intregirii" lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 (editat) ah ce ma oftic ca nu se vad pozele. stiu ca vroiai sa-l vinzi acum cateva luni... chiar daca nu e comunista indianul mi se pare una din cele mai frumoase motociclete construite vreodata. spor la treaba. aaa. vezi ca gaspar nu are "pi stoc" piese Editat Martie 29, 2008 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 BAI DOMNU' ADMINISTRATOR DE FORUM , CE DRACU' SE INTAMPLA CU POSTATUL POZ(N)ELOR?! CA NU MAI MERGE SA PUI POZE DE NICI O CULOARE... SE VEDE NUMA' INCEPUTUL..SI ATAT... E CU ADEVARAT FRUSTRANT DA' POATE VREAU SA VAD SI EU UN INDIAN ...IN POZE... CA LIVE N-AM VAZUT NICIUNUL!!! FIX THE PROBLEM PLEASE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 (editat) e f simplu. trebiue doar sa ai rabdare sa incarce poza cand o postezi si sa verifici daca a incarcat-o ( dimensiunea ei apare in paranteza cand dai atasare) o redimensionare e binevenita cand nu conteaza extraordinar de mult detaliile Editat Martie 29, 2008 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Bravo Basty, sa ai timp si bani sa-l faci, ca mana ai.Sa ne anunti cum te gandesti sa faci inmatricularea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Mai conteaza acum inmatricularea?Indianul sa fie intreg si pe urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 spor la treaba tinere si sper la vara sa te vad pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Martie 29, 2008 Autor Share Postat Martie 29, 2008 Bravo Basty, sa ai timp si bani sa-l faci, ca mana ai.Sa ne anunti cum te gandesti sa faci inmatricularea. pai actele sunt deja facute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Daca ai timp si vrei, mai pune odata pozele.Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Daca termini de reconditionat Indianul va fi probabil cap de serie in randul colectionarilor din tara, mult succes din partea mea..,pt mine aceasta marca e cea mai nobila dintre toate.., si pana in 1920, chiar a fost number one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Mare pacat ca nu se vad pozele. Daca ajung vreodata pe la Brasov, trec neaparat sa-l vad... Succes la restaurare si vrem fotooooooooooooo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate