Sari la conținut

AM LUAT MOTORUL

ZORRO
 Share

Postări Recomandate

Sunt cel mai fericit, am luat motorul pana la urma si e bestial. Trage de rupe si are o vana in el de moare lumea. Am crezut ca o sa-mi vina greu sa merg pe el dar m-am obisnuit, nu pot sa ma obisnuiesc in schimb cu compresia, cand iau acceleratia, cat de putin, gata, frana de motor, iar ii dau acceleratie, iar o ia prea tare, iar frana de motor. Cam asa au decurs primii mei 50 km ieri. Daca nu era obosita nevasta ieri, cred ca toata noaptea as fi mers cu motorul. E demential.

Sebi da si tu o poza.

:laugh: :laugh: :ok: :ok: :D :ok: :laugh:

Abia astept Ploiestiul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc de urari, sper sa nu intru niciodata in clubul celor care cad sau au cazut.

sa-l stapaneshti sanatos!!!

shi vorba din batrani e altfel: " exista motociclishti care au cazut shi motociclishti care vor cadea!!!"

exista shi exceptzii de la regula :laugh:

Link spre comentariu

Pacat ca pozele sunt facute noaptea, mai sunt cu maestru de ceremoni Sebi, care nu a binevoit sa puna si el si alte poze cu motorul meu, dar ii fac eu poze ziua si atunci sa vedeti cum arata.

:laugh:

Link spre comentariu

man, să fie într'un ceas bun, să ai parte numa de plăcere în şaua lui,

şi mie mi s'o părut un motor bine întreţinut, curat, etc.

Dar spre deosebire de alte GS'uri pe care m'am urcat, ăsta părea să aiba cursă mai mare la bracaj, deci cred că are super manevrabilitate.

Excelentă şi culoarea dealtfel, per ansamblu e un super motor de început.

Ai grijă totuşi cu el, mai ales până te acomodezi cu 'feeling'ul motorului, până te acordezi la stilul lui normal de mers. Atenţie la frâne bruşte cu faţa, şi la viraje strânse; este totuşi iertător motorul cu greşeli simple... din câte ştiu.

hai numa bine.

Link spre comentariu

Pacat ca pozele sunt facute noaptea, mai sunt cu maestru de ceremoni Sebi, care nu a binevoit sa puna si el si alte poze cu motorul meu, dar ii fac eu poze ziua si atunci sa vedeti cum arata.

:laugh:

Gata sefu, uite aici ... eu si nevastuica ta :laugh:)

post-49-1116333870_thumb.jpg

Link spre comentariu