ZORRO Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Sunt cel mai fericit, am luat motorul pana la urma si e bestial. Trage de rupe si are o vana in el de moare lumea. Am crezut ca o sa-mi vina greu sa merg pe el dar m-am obisnuit, nu pot sa ma obisnuiesc in schimb cu compresia, cand iau acceleratia, cat de putin, gata, frana de motor, iar ii dau acceleratie, iar o ia prea tare, iar frana de motor. Cam asa au decurs primii mei 50 km ieri. Daca nu era obosita nevasta ieri, cred ca toata noaptea as fi mers cu motorul. E demential. Sebi da si tu o poza. Abia astept Ploiestiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 sa o stapanesti cu placere si sa te bucuri de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Inca unu nene ?! :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Congrats!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 17, 2005 Autor Share Postat Mai 17, 2005 Multumesc de urari, sper sa nu intru niciodata in clubul celor care cad sau au cazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Felicitari pentru motor sa-l stapaneshti sanatos shi fara incidente neplacute ... baga poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Multumesc de urari, sper sa nu intru niciodata in clubul celor care cad sau au cazut. sa-l stapaneshti sanatos!!! shi vorba din batrani e altfel: " exista motociclishti care au cazut shi motociclishti care vor cadea!!!" exista shi exceptzii de la regula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 17, 2005 Autor Share Postat Mai 17, 2005 Am niste poze dar nu le accepta cand dau upload. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Bravo omule, e extrordinar ca ai reusit sa-ti iei ceea ce vroiai! Drumul vostru sa fie cat mai lung si fara bariere Sa-l calaresti cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Uitati poze cu motorul lui ZORRO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Acum domn' Z isi suna nevasta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 ... si tot incerca sa sune sa-i spuna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 ... ''Hai mami, te rog, ma lasa-ma putiiiin!!!!!!! Te roooooooog!'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 17, 2005 Autor Share Postat Mai 17, 2005 Multam fain Janel pentru poze, ca la mine nu vroia sa le ia, de... Super misto motorul si e si ingrijit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Hai Mihai ca te-am ajutat putin, ca daca nu, sareau sacalii pe tine ca nu mai pot fara poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Super misto motorul si e si ingrijit. Bafta ta, esti un norocos atunci... Acu' tre' sa nu te paraseasca norocul la vanzarea Ij-ului. Tin pumnii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 17, 2005 Autor Share Postat Mai 17, 2005 Pacat ca pozele sunt facute noaptea, mai sunt cu maestru de ceremoni Sebi, care nu a binevoit sa puna si el si alte poze cu motorul meu, dar ii fac eu poze ziua si atunci sa vedeti cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 17, 2005 Autor Share Postat Mai 17, 2005 Multam. Si tie cu stransul banilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 man, să fie într'un ceas bun, să ai parte numa de plăcere în şaua lui, şi mie mi s'o părut un motor bine întreţinut, curat, etc. Dar spre deosebire de alte GS'uri pe care m'am urcat, ăsta părea să aiba cursă mai mare la bracaj, deci cred că are super manevrabilitate. Excelentă şi culoarea dealtfel, per ansamblu e un super motor de început. Ai grijă totuşi cu el, mai ales până te acomodezi cu 'feeling'ul motorului, până te acordezi la stilul lui normal de mers. Atenţie la frâne bruşte cu faţa, şi la viraje strânse; este totuşi iertător motorul cu greşeli simple... din câte ştiu. hai numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebitoma Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Pacat ca pozele sunt facute noaptea, mai sunt cu maestru de ceremoni Sebi, care nu a binevoit sa puna si el si alte poze cu motorul meu, dar ii fac eu poze ziua si atunci sa vedeti cum arata. Gata sefu, uite aici ... eu si nevastuica ta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate