Constantin Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Dupa deplasarile in nordul Germaniei cu grupul de nemti am trecut in Danemarca. Viteza limita in afara localitatilor este de 80 km/h. Prea frig pentru aceasta perioada. Casele in general fara etaj cu exceptia localitatilor foarte mari Copenhaga, Arhus. Drumurile extra. Iata citeva poze. Cele din Germania sunt date pe " Sunt la Hamburg" Constantin La despartirea de grupul de nemti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 17, 2005 Autor Share Postat Mai 17, 2005 Casa in Danemarca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 17, 2005 Autor Share Postat Mai 17, 2005 Pe feribot de cursa scurta ( 15 min) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 17, 2005 Autor Share Postat Mai 17, 2005 Pe feribot mare, cursa de 1 - 3 ore. Are tot confortul. Motocicleta se ancoreaza cu fringhii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 17, 2005 Autor Share Postat Mai 17, 2005 In Copenhaga pe canalul circular; se viziteaza astfel usor tot orasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 17, 2005 Autor Share Postat Mai 17, 2005 Trecerea spre Suedia. Este o zona intinsa spre mare urmata de podul celebru, cel mai lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Felicitari! Drum uscat si ai grija..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Asfalt uscat si sa te intorci teafar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Felicitari si la cat mai multe excursii fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 (editat) Am scris si pe topicul legat de Germania, iti urez drum bun in continuare As fi curios cam la ce suma se ridica cheltuielile si ce includ? Care ar fi traseul si cat timp implica? Care ar fi perioada cea mai buna pt o astfel de calatorie? Am fost in Suedia in luna iulie si am prins o vreme super. Insa am inteles ca in iunie, cam ploua in tarile Scandinave si e cam frig Asfalt uscat si sa te intorci sanatos Editat Mai 17, 2005 de Falco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 De cand visez asa ceva! Si tare mi-e ca ramane in stadiu de vis... Superba calatorie, felicitari! Si ce fain ca ai gasit grupul ala de care sa te lipesti! Toate cele bune! P.S. da' pe Honditza de ce te-ai suparat? Vad ca ai pus-o la mezat. Probabil ai ajuns la concluzia ca pentru asa ture trebuie ceva mai mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate