stulewa Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 am reusit sa desfac capsula cdi-ului de la motoreta mea (dt 200 r) si acum lucrez la indepartarea siliconului de pe placa cu circuite integrate. am nevoie de sprijinul unui electronist BAZAT care sa imi verifice piesele de acalo(vreo 15 condensatori rezistente si tranzistori ) si sa ma ajute sa-l repar. ps: daca ma vedeau orezarii de la yamaha cum scarmam io in siliconul din capsula cred ca inebuneau de ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Eu am bagat un cdi la cuptor si tot nu s-a topit rasina aia. Nasol cu scobitul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Condimente, ketchup nu ....................... mai incearca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Incearca solutii care ar putea inmuia rasina....solventi, decarbusolv,sray de curatat, acetona samd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Incearca solutii care ar putea inmuia rasina....solventi, decarbusolv,sray de curatat, acetona samd. Ce solutii mai frate aia e gandita pentru o singura utilizare asa ca tot cu scobitul mecanic dar cu grija mare de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ati Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 io nam reusit, am rupt placa si de nervi am aruncat-o la cos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 io nam reusit, am rupt placa si de nervi am aruncat-o la cos! AHA !!!!!! Deci Cataline tata cu atentie maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 17, 2005 Autor Share Postat Mai 17, 2005 fratilor intru in istorie: se pare ca-i vorba doar de un tranzistor bulit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Ai felicitarile noastre, esti al doile-a caz fericit dintr-un lung sir de esecuri din cate stiu...de obicei se termina cu "m-am enervat ,l-am (cuvant urat) cu ciocanul si am facut rost de altul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 fratilor intru in istorie: se pare ca-i vorba doar de un tranzistor bulit Chiar asa ai scapat ieftin ,mai e si dupa sufletul omului. Vezi daca te apuca-i de la inceput nu mai cumpara-i nenorocirea aia de la Oltcit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 18, 2005 Autor Share Postat Mai 18, 2005 nu-mi mai aminti nene ducule ca iar ma enervez inca n-am rezolvato dar e pe drumul cel bun cand o sa functioneze va dau de stire si... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutnusoreanu Postat Mai 22, 2005 Share Postat Mai 22, 2005 Ai grija sa nu rupi nik inauntrul ei Daca ai descoperit un tranzistor ars e bine, dar ai grija sa nu pui altceva in loc ca nu i orice tip de tranzistor. Daca ti se par condensatorii uscati sau ai atins vreunul e bine sa i schimbi. Eu unul i-as schimba pe toti cu altii de calitate si tensiune usor superioara. Ai mare grija sa nu rupi nik ii faci proba si dc functioneaza sa torni in loc ceva parafina sau spuma poliuretanica dar apoi nu le mai desfaci la fel de bine. Parafina se topeste repede dar tine la umezeala si altele! Daca ai intrebari scrie-mi pe ionutnusoreanu@yahoo.com . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 Ai putea sa faci si o actiune caritabila si sa scoti schema din placa si sa o pui aici, chiar cu valori necunoscute ale condensatoarelor (nu mai pot fi cititi sau nu ai cu ce sa-i masori). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate