DUKE Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Parca sambata in Padurea Bogatii a avut loc un accident, iar motociclistul a decedat. Stie careva cine era? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Ghost Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 ala a murit in Suedia ma, vezi topicu din 1900 toamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 Nu fiti idioti, au fost baieti pe-acolo sambata si au vazut un motor bucati si un baiat decedat cica coloana rupta. Deci e pe bune insa nu stiu de unde era, Brasov, sau de prin zona noastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 crosser? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Daca intr-adevar a murit cineva RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 a murit cineva. stie cineva cine si cum? e chiar amuzant pt. unii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Eu unu nu am auzit nimic ... sunt de loc din Tarnaveni Is curios si eu daca a fost ceva sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Ha,ha . E clapa de 1 aprilie ! Ne-a tras-o @Duke . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 dace asa, e cam morbida farsa de 1 aprilie :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Mie mi-a povestit despre accident un client din Brasov. O sa incerc sa aflu mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 cred ca un zx10 s-a paradit in padurea bogatii sambata.eram cu baietii la popasul de la intrarea dinspre sighisoara si ne-am intalnit cu 2 bikeri din bucuresti care ne-au spus lucrul asta dar nu stiu mai multe.parca era totusi ok cat de cat . motorul fusese scos din sant cand unii din grupul nostru s-au deplasat pana la fata locului, dar iti zic, mai multe nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Ghost Rider super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 padurea bogati e traseul meu preferat din tara, pacat ca se intampla accidentete peste tot, pacat si de atitudinea noastra fata de ele. (a murit ghost rider) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate