goofy2304 Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 am auzit ca sunt mai multe locuri unde se cositoreste sau ceva de genul asta sa mi-l fac urgent maine treb sa-l fac neaparat.este vorba despre cablul de ambreiaj.cine stie sau cine face astept cu foarte mare rugaminte o indrumare ceva.si bineinteles nu ma trimiteti la service-uri unde e scump ca am auzit ca o operatiune de-asta costa cam 10 ron.s-a rupt de la nuca aia care vine in maneta. multumesc beer.gif beer.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Daca esti un pic descurcaret in 30 min e gata: 1. Te duci in Obor ( daca esti din Bucuresti ) si cauti o sufa cam la aceasi grosime cu cea pe care ai avut-o 2. Cumperi doua capse de spite de la bicicleta (capetele de la spita ) 3.Vezi daca intra prin ele sufa pe care ai luat-o , daca nu o largesti un pic cu un burgiu foarte subtire 4. Bagi pe sufa ce le doua opritoare (nuci, sau cum s-or numi alea care tin cablu in maneta respectiv in tija aia de la capacu de ambreiaj) 5 Apoi bagi cate o capsa in fiecare capat al firului si cositoresti sufa in capul spitei si exact la baza ei . Dar vezi ca iti trebui apa tare sau o subtanta decapanta ca sa tina bine lipitura e voila !!! E gata. P.S In princiupiu nu e foarte dificil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 faza e ca nu vreau sa ma strofoc eu prefer sa faca un nene care stie si care sa-l faca bine sa tina si sa-mi puna si nuca aia e el.daca stiti pe undeva va sunt recunoscator.am auzit ca pe la piatza victoriei pe langa nush ce vulcanizare fac de-astea.are cineva idee??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Cat costa nene un cablu de ambreiaj nou? Tu chiar vrei sa te joci cu viatza ta la viteza mare cu cabluri lipite cu cacao de cositor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 nu e vorba de cat costa e vorba ca dureaza 3 saptamani sa-l aduca.tu poti sa stai 3 saptamani sa nu mergi cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 2, 2008 Admin Share Postat Aprilie 2, 2008 Du-te la un atelier de reparatii tv,ei ti-l cositoresc.Te mai poti duce la un service care au tinichigii sa ti-l alameasca,dar atentie,numai firele dinspre exteriorul opritorului,daca pune flacara pe cablu se decaleste si se rupe. In rest Misha' ti-a spus bine,cumperi cablu de frina de bicicleta si capete e spite si-ti rezolvi treaba.Ideal ar fi sa-ti comanzi dupa unul nou pe care sa-l montezi pe bicla si asta artizanal il tii de rezerva.Eu asa am facut la BMW-ul meu chiar zilele trecute. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Zic si eu ca fraieru'... un cablu de drujba nu ar merge mai bine ca solutie temporara? Cositorul ala nu are nici o rezistenta, as sta cu morcovu' mergind asa. Tre' sa fie amuzant sa te trezesti cu ambreiajul blocat pe cuplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 nu e vorba de cat costa e vorba ca dureaza 3 saptamani sa-l aduca.tu poti sa stai 3 saptamani sa nu mergi cu motorul? Ai sa fii uimit, dar, da, pot sta trei saptamani fara. Gandeste-te ca e iarna si e zapada de juma de metru. .E o stare de spirit indusa. Sau gandeste-te la cei cu motoarele facute praf prin service, care au de asteptat luni de zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate