The_One_Forever Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Cine vrea sa vina.... stabilim impreuna data....trebuie sa prindem neaparat si vreme buna... Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 eu ma gadeam la 12 aprilie.. adica sambata viitoare sa ziceti locul de intalnire si eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 cand vreti voi , primu nu plateste nimic la pizza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 nu se mai baga nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 nu se mai baga nimeni ? Eu ma bag! Propun, din egoism, sambata 19 aprilie! Deoarece tre' sa raman in Bucuresti pe 12-13 aprilie! Hai, mergeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 nu va veni lumea ca se duce in constitutiei pe 12 eu ma duc si singur asa ca cine vrea ( fara egoism:D) sambata viitoare --- Mesaj completat în 08 Apr 2008 11:44 -------------cine vrea sambata la ora 9 jum eu sunt la mec sau la benzinarie in otopeni pt plimbare --- Mesaj completat în 10 Apr 2008 11:31 -------------mai vine cineva ? --- Mesaj completat în 10 Apr 2008 11:34 -------------mai vine cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Aprilie 11, 2008 Autor Share Postat Aprilie 11, 2008 Cine vine maine SAMBATA 12 APRILIE pe Cheia?? Daca este frumos... eu sigur merg... NUMA BINE` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Tot Cheia. S-ar putea merge mai departe de Brasov, la cetatea Rupea, spre Sighisoara. Din Buc. sunt 240 km. Dus pe Cheia si intors pe DN1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Aprilie 11, 2008 Autor Share Postat Aprilie 11, 2008 Tot Cheia. S-ar putea merge mai departe de Brasov, la cetatea Rupea, spre Sighisoara. Din Buc. sunt 240 km. Dus pe Cheia si intors pe DN1. poate merg...da-mi un PM cu nr de tel...sau cu id YM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Daca plecati dupa ce se termina mittingul e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Aprilie 11, 2008 Autor Share Postat Aprilie 11, 2008 Nu cred cred ca particip la meeting...plec mai devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 eu cu inca 2 prieteni o sa fim la 10 la mec la otopeni si mergem prin brasov pe dn1 si ne intoarcem pe cheia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Si eu cu un amic plecam cu CB-urile incolo, din pacate am aranjat ca plecam la 10 din Drumul Taberei si e cam tarziu sa mai schimbam ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 maine dupa miting plec pe cheia, pana la sacele si inapoi. as zice ca in jur de 11 as fi la petrom la Baneasa. daca ma sincronizez cu careva, lasati un mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate