Sari la conținut

Caut Un Proiect (simsoneta, Carpati)


emilgo
 Share

Postări Recomandate

pe ce motoreta vrei sa te axezi??

-Romanesti(mobra,carpati,hoinar),Rusesti(Ural,dnepr,ij,mz..)Germane(NSU.etc,etc)sunt numeroase motoare pe care poti sa le reconditionezi!dar daca nu ai mai refacut iti spun ca nu este usor,eu am o mobra si un zundapp si un ij planeta,mobra este viata mea,am incaput sa o reconditionez(schmb:rulmentii de la ambielaj,ambielajul,ferodourile,discurile de ambreaj,si ce o mai fi de schimbat,dar in orice caz a mea este noua si trebe sa ai grije de ele,eu mi-am si modificat-o,motor de honda,daca vrei iti spun ceva,doresti ptr ca ma pricep la den astea,motoare,motociciclete....)si daca vrei si niste preturi:

-mobra- mult de 5 mil nu se merita,,,asta in stare impecabila

-ij(jupiter,planeta,festival...)pretul e cam pe la 500 de euro

-mz,cz,jawa-sunt cam la 250,300,350 de euroi

eu ma pricep doar la comuniste,,,,,,,,si nu la altceva....mai vorbim,numai bine!

Editat de Mihai_Mobra
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mersi pt raspuns. In principiu as merge pe ceva cat de cat mai simplu, sper o mica mobra, un carpati sau o simsoneta. Am avut acum vreo 6-7 ani un Hoinar, pe care nici nu am apucat sa-l pornesc ca a trebuit sa-l si dau din diverse motive asa ca acum vreau sa ma murdaresc putin pe maini, reconditionand sau intretinand (ca si asta e munca) o motoreta de asta. Dupa ce am sa ma invat...probabil ca voi aborda si ceva mai mari.. Un prieten care se ocupa cu delul de moto-masini a avut si cateva motociclete mai vechi, printre care un BMW cu tot cu atas din ala vechi (asemanator cu saharienele) fara vopseaua respectiva....si m-am cam indragostit......vreau sa precizez de la inceput ca, desi sunt tanar :( (22 ani) nu apreciez foarte mult modificarile, "tunningurile" asa ca pe orice voi pune mana isi va pastra (sau ii voi reda) vechea stralucire;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma augustine.....sunt cam mari ptr el nu crezi??planeta 5,350 cc,e cam nervoasa si chiar si voshodul e mare,din ce am inteles eu el vrea,mobra,hoinar ,carpati(sunt foarte foarte rare!!)sau simsoneta(APROPO,ce inseamna aceasta denumire??)daca iti iei mobra o sa iti blestemi zilele!!!daca nu o cunosti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pune si tu cateva poze...cu ce ai, la ce lucrezi.....

poi chiar maine ma duc la tara,si rup motorul de la mobra,dar deeabia duminica imi vin piesele(ambielaj,rulmenti de ambielaj,ferodouri,disuri de ambreaj,carburator)asa ca montarea si test drive-ul o sa fie duminica si o sa pun filmul luni :( ca atunci ajung,o sa filmez si hoinarul! Editat de Mihai_Mobra
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...