usernome Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) am trecut sambata seara dupa ora 9 si era un motor sport cu toba sub sa (deci nu prea era nici scuter nici motoreta era cred 900rr sau mai mare) un taxiu un domn si o doamna (intregi si pe picioare), un politist care scria ceva pe motocicleta lui de politie.... nu am oprit ca nu era nimeni acolo care sa para ranit. Editat Octombrie 5, 2008 de usernome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 am trecut sambata seara dupa ora 9 si era un motor sport cu toba sub sa (deci nu prea era nici scuter nici motoreta era cred 900rr sau mai mare) un taxiu un domn si o doamna (intregi si pe picioare), un politist care scria ceva pe motocicleta lui de politie.... nu am oprit ca nu era nimeni acolo care sa para ranit. OH MY GOD!!! Experimentul Philadelphia a fost un succes!!! S-a intors 8 luni in trecut..incredibill!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 am trecut sambata seara dupa ora 9 si era un motor sport cu toba sub sa (deci nu prea era nici scuter nici motoreta era cred 900rr sau mai mare) un taxiu un domn si o doamna (intregi si pe picioare), un politist care scria ceva pe motocicleta lui de politie.... nu am oprit ca nu era nimeni acolo care sa para ranit. prietene,esti dobitoc!felicitari !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 am trecut sambata seara dupa ora 9 si era un motor sport cu toba sub sa (deci nu prea era nici scuter nici motoreta era cred 900rr sau mai mare) un taxiu un domn si o doamna (intregi si pe picioare), un politist care scria ceva pe motocicleta lui de politie.... nu am oprit ca nu era nimeni acolo care sa para ranit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 propun adminilor ca sa inchida orice topic de accidente daca timp de 30 zile nu s-a mai postat nimic. astfel se vor evita chestiile de genul... propun adminilor ca sa inchida orice topic de accidente daca timp de 30 zile nu s-a mai postat nimic. astfel se vor evita chestiile de genul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 propun adminilor ca sa inchida orice topic de accidente daca timp de 30 zile nu s-a mai postat nimic. astfel se vor evita chestiile de genul... Eu propun (ceea ce am mai propus si inainte) ca sa sa se deschida automat 2 topicuri pentru fiecare accident - unul cu ce am vazut/stiu sigur/am nevoie/imi trebuie sange/imi trebuie bani" si alalalt probabil pe "Motociclisti in fiecare zi" cu "Am condus prost"/"E un bou"/"Sunt un bou"/"Ar trebui sa-l impuscam ca nu avea carnet"/"Am picat ca prostul dar ajutati-ma"etc. Mi se pare absolut toxic sa amesteci stiri de ultima ora si apeluri umanitare cu "mie mi s-a parut ca a luat curba aia prea tare" sau "sigur daca avea motor mai mic nu putea sa pateasca asa ceva" sau "dupa cum suna motorul avea cam 150km/h" sau "daca ar fi mers inainte pe AMCkart sigur nu patea asa ceva" etc... Sper sa nu se inteleaga de aici ca ar fi OK sa pleci ca incepator pe vitezana de 1000cc sau macar de 600cc, nici macar ca nu ti-ar prinde bine sa-ti perfectionezi abilitatile motociclistice pe AMCkart daca vrei, ce ma enerveaza pe mine e ca daca pica unul si apare un post legat de asta la accidente risti sa pierzi vremea sa citesti 20 sau 50 de pagini si s-ar putea sa nu fi inca lamurit daca ala are nevoie de ceva sau pur si simplu a tras o tranta de control... Afli mai degraba cu ce gagici iesea in oras acun 5 sau 10 ani, daca ii miroase sau nu gura, daca ii place sau nu sa sara de la trambulina indiferent daca stie sau nu sa innoate, dar de obicei e imposibil de aflat daca are sau nu un picior rupt si daca are realmente sau nu nevoie de donatii de sange sau bani sau de saltat motorul de la locul "faptei"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Ai dreptate habarnavem cat de fragili putem sa fim noi asociam de multe ori cazatura dupa mobra cu cazatura dupa bicicleta ne gandim ca ne julim putin si gata e nu e chiar asa eu cand ma lovit masina dintro banala lovitura am aflat ca mi-am fracturat coloana credetima ca nu am simtit nimic si m-am ridicat in picioare perfect daca ma puneai sa dansez cred ca dansam fara vreun efort suplimentar si in general in accident cele mai periculoase lovituri si cele mai expuse sunt Capul coloana si bazinu ele sufera cel mai rapid si pot fi cele mai nasoale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Ai dreptate habarnavem cat de fragili putem sa fim noi asociam de multe ori cazatura dupa mobra cu cazatura dupa bicicleta ne gandim ca ne julim putin si gata e nu e chiar asa eu cand ma lovit masina dintro banala lovitura am aflat ca mi-am fracturat coloana credetima ca nu am simtit nimic si m-am ridicat in picioare perfect daca ma puneai sa dansez cred ca dansam fara vreun efort suplimentar si in general in accident cele mai periculoase lovituri si cele mai expuse sunt Capul coloana si bazinu ele sufera cel mai rapid si pot fi cele mai nasoale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate