Zerstorer Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 Pentru cei ce cunosc va rog sa postati apreciarile voastre. Ma intereseaza din punct de vedere mecanic, fiabilitate si pret de intretinere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 Dupa parerea mea Aprilia RS 125 e mai atractiva si nu te-ai face de ras cu ea cum de altfel nu te faci de ras nici cu Cagiva,ce-i drept are un demaraj cam...dar merge daca vrei sa vezi un test comparativ cu ele ia-ti Univers Moto din mai sa afli mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zerstorer Postat Mai 21, 2005 Autor Share Postat Mai 21, 2005 Daca imi spui si ce numar iti sunt recunoscator! Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 Uita-te si pe aici: /index.php?showtopic=8845 Nu ma pricep la astea mici dar imi place la Cagiva Mito ca are desenul lui Tamburini, acelasi ca la Ducati 916/996/998, motocicleta visurilor mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zerstorer Postat Mai 21, 2005 Autor Share Postat Mai 21, 2005 Merci de link. Totusi as vrea parerea cuiva care sa fi mers pe amandoua.. sau un drivetest comparativ... Asadar in ce numar al revistei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Mai 22, 2005 Share Postat Mai 22, 2005 in nr 5-mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zerstorer Postat Mai 24, 2005 Autor Share Postat Mai 24, 2005 Am ratat revista! Firar sa fie! Are cineva dublura? sau o vinde pe a lui? Poate este cineva amabil sa scaneze paginile respective sa mi le trimita pe mail! Multumesc anticipat!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 dupa mine aprilia e mai frumoasa...dar deja are prea multa lme....si am auzit ca exista si niste probleme la ele....cagiva in skimb....arata f bine...si avand un raptor care are acelasi motor ca mito...pot sa zic ca nu am avut nici o problema cu el...deci m`as axa pe mito....acu` fiecare cu ce`i place... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Eu m-as axa pe aprilia,teste comparativ ai in numarul trecut din Univers Moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Eu personal nu incap bine pe RS (nu imi intra genunchii in scobiturile de la rezervor); RS e si mai jos si cred ca si mai usor. Pe Mito stau perfect, dar e un pic mai greu. Vorbesc aici de RS '98 si Mito '94. Deci daca esti mai inalt, e si asta un asprect de luat in seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 deoarece am cagiva, votez cagiva. Ambele sunt faine, dar la ultimul model de la aprilia,nu imi plac carenele, mi se parea mult mai faina, cea care are gaura in carena de aerisire la radiator...sper ca ati inteles ce am vrut sa spun. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin15 Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Dar nimeni nu are o poza cu mito ca sincer sa fim eu nu ma pot decide! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 vrei poze cu mito, uita-te la topicul motociclete de viteze si intra pe CAGIVA MITO PERSONALIZARE sau mult mai simplu, uite aci o poza cu cagiva mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Si mito este tare....super tare Dar rs`u a prins bine la public...fiti mandri astia cu mito ca sunteti cam unicati:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 rs a prins bine la public si datorita banilor, mai ales acum vreo 10 ani era mult mai ieftin decat un mito, si si-a mentinut diferenta de pret, daca ar fi fost sa imi cumpar ceva nou, as fi optat si eu pentru aprilia deoarece diferenta dintre mito si rs este destul de simtitoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 http://www.mobile.de/SIDe3.KKXM4Auk4NhqVZY...11111205685770& uitati aici un link cu o cagiva mito cu 7 trepte...uitativa atent acolo ca scrie 7-gang ptr cei care stiu germana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 http://www.mobile.de/SIDe3.KKXM4Auk4NhqVZY...11111205685770& uitati aici un link cu o cagiva mito cu 7 trepte...uitativa atent acolo ca scrie 7-gang ptr cei care stiu germana si...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate