fhchth Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Mai 24, 2005 Autor Share Postat Mai 24, 2005 ...just the machine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Mai 24, 2005 Autor Share Postat Mai 24, 2005 ... viitoare motociclista.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 n-am inteles nimic... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Fotografiile sunt super ca si realizare tehnica, poti sa participi la un concurs foto cu ele. Motorul arata bine, sunt curios cum mergi cu el. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 n-am inteles nimic... B. nici eu ..... pune shi tu mai multe detalii in legatura cu chopperul pe care l-ai prezentat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 mă simt dator să reacţionez: ruşinică fraţilor nu recunoaşteţi rat-ul rigid (cred) al lui Basty? A fost prezent la Ploieşti la MotorRock II pozele sunt într'adevăr excelent făcute, am văzut şi auzit motorul, îmi place tare ideea de rezervor micuţ şi rotunjit, seamănă oarecum cu câteva din creaţiile regretatului Indian Larry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 ruşinică fraţilor nu recunoaşteţi rat-ul rigid (cred) al lui Basty? A fost prezent la Ploieşti la MotorRock II tristule, ai dreptate!!! ochii nostri trishti sunt obishnuitzi cu poze color Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 eu unul nu l-am recunoscut.....si nici la ploiesti n-am fost. da,e un rat adevarat,poate sta oricand langa al celor din "CeataBanatului". pozele in a/n sunt super..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Mai 26, 2005 Autor Share Postat Mai 26, 2005 mey black ... noi neam vazut pe drum ...veneam vineri de la fagarash la sibiu au trecut 3 motoare ...mi-a cazut fisa tirziu .... eu acum sunt la cluj ..defapt am plecat de la ploieshti direct aici ...pe capu lu bono ...am auzit ca veniti totzi de la sb ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 aha,tu erai......noi mergeam spre fagaras la o tura... te-am vazut,dar nu te-am recunoscut......baietii chiar te-au confundat cu Mihai de la Resita. da,venim la cluj..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 Motorul e demential, si asta ti-am spus-o si la Ploiesti, (mi-au placut mult bocancii pe post de coburi), iar pozele sunt de pus in reviste de pe-afara. Oricum, nu te iert pentru absenta de la focul de tabara din fata cortului Silver Pistons. Las' ca o sa bem alta data, si o sa-ti rascumperi greseala. P.S. Saluta-l pe Bono, si spunei ca in curand il calc cu o vizita de lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Mai 30, 2005 Autor Share Postat Mai 30, 2005 okok prea tirziu sunt la bv ...iara ...il be back in cj ..numa ca am nishte treaba aici ...apoi merg la cj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Cand te intorci la Cluj da un semn de viata.. la itrunire te vanam ca un nebun, dar tot nu te-am gasit, motorul l-am vazut, dar nu erai niciodata pe acolo... salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 1, 2005 Autor Share Postat Iunie 1, 2005 Cand te intorci la Cluj da un semn de viata.. la itrunire te vanam ca un nebun, dar tot nu te-am gasit, motorul l-am vazut, dar nu erai niciodata pe acolo... salut! salut... am auzit ..mia zis cineva de linga mine ..dar nu stiam pe cine sa caut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 o frumusete de nipru, capace de bmw tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate