Memo_alba Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Am deschis aceasta tema pentru ca vreu sa vad cine mai merge la inruniri pe scutere...ca eu am fost si sper sa mai ajung.cat la mai multe... Cine vine acum in 27mai la Cluj???eu sper sa ajung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 eu am fost la ploieshti la cluj nu ajung pentru ca: 1. nu mai pot sa plec de la munca 2. scutereu are 49.9 cc shi cluju' e departe rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Eu am fost la Timisoara anul trecut. Si anul asta ma duc tot cu scuterul. Speram sa ajung si in alte localitati, dar nu cred ca o sa pot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 inca nu am carnetu ...ca as veni cu mai multi (scootere 125cc sau mai mari) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Si eu as veni daca as avea permis... dar il iau pe 7.06!!! Viteza maxima pe care o pot atinge e 140 km/h :ok: si daca ma duc si imi delimiteaza motoru ajung la 36 hp! TARE! DECI count me in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memo_alba Postat Mai 26, 2005 Autor Share Postat Mai 26, 2005 Sper sa ne vedem la Timisoara ...numai sa ma tina si acuma la Cluj... Asfalt uscat.... Va povestasc duminica cu a fost la Cluj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate