FLEX Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Din nesecatul izvor de intelepciune "care este" revistele moto, am cules o mica informatie care glasuia despre organizarea unui salon moto la Brasov, in perioada 3-5 iunie. As vrea sa stiu, se face sau nu se face, am lipsit de la Bucuresti din pacate si as putea, cu un minim efort, sa merg la Brasov. Ce stiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 26, 2005 Admin Share Postat Mai 26, 2005 Din nesecatul izvor de intelepciune "care este" revistele moto, am cules o mica informatie care glasuia despre organizarea unui salon moto la Brasov, in perioada 3-5 iunie. Chiar nu citeste nimeni calendarul de pe site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Chiar nu citeste nimeni calendarul de pe site? Asa cum apar cugetarile albe pe fond negru, poate ar trebui sa apara si niste "Stiati ca...". Chiar si niste reguli ale forumului din cand in cand, ca altfel nu cred ca le citeste cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Mai 26, 2005 Autor Share Postat Mai 26, 2005 Ma scuzati ca nu am citit vreodata calendarul, nu e chiar locul meu preferat pe forum ; totusi, mai e o saptamina si nimeni nu a scris nimic despre eveniment, am crezut ca nu se mai tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Se tine la International Trade Center (pe strada Vlahuta pentru cei care nu stiu unde e), desi la ei pe site nu vad nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperRomania Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 ok. deci se va tine sau nu? o sa fie doar salon de vazut motociclete sau o sa fie organizat ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 Oricum ar fi, eu ma duc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 curios, si eu sunt din BV si nu am auzit nimic... Dar urmaresc presa locala, intreb babele de la coltul strazii si alte cai de aflare a noutatilor si va anunt cand stiu ceva concret... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 Ai putea fi atit de dragut sa treci pe la ITC pina vineri sa vezi care e treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 In mod sigur... Eu merg zilnic cu motorul la munca si sa trec pe la ITC as putea face sa fie in drumul meu... Din pacate,vremea e urata rau la Brasov...Ploua destul de nasol, bate vantul...si eu am motorul la firma sub geam...nu-sh cum mai ajung eu noaptea cu el acasa pe asa o vreme..Dar si daca maine nu vin cu motorul (din motive Meteo..) tot ajung pe acolo si daca aflu ceva , anunt lumea... Deci, maine aduc (sper) ceva noutati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 am citit calendarul dar era sarac in amanunte: locul exact, adresa web, participanti... poate ar fi fost bine sa fie botezat SMAET sa nu se confunde cu Bucurestiul (SMAEB Brasov e cam pleonasm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Dobrescu ar trebuie sa stie mai multe, doar e unul dintre organizatori. Probabil n-are timp sa ne dea ceva detalii. O sa ma interesez si eu astazi, poate poate aflam ceva mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Iunie 1, 2005 Autor Share Postat Iunie 1, 2005 poate ar fi fost bine sa fie botezat SMAETsa nu se confunde cu Bucurestiul (SMAEB Brasov e cam pleonasm) Se cheama SMAET -Brasov, imi cer scuze pentru greseala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Le-am trimis acum un mail, sper sa-mi si raspunda.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin ADMIN Postat Iunie 1, 2005 Admin Share Postat Iunie 1, 2005 SMAEB Transilvania, 3-5 iunie 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate