voshod175 Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 sunt oameni care iubesc acest gen de motoare?cele NOI dar VECHI,daca intelegeti,ca triumph bonneville,thruxton etc.daca sunt pasionati de astfel de motoare sau alte marci pot sa scrie impresii si sa ataseze poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 KMZ Dnepr mt11 clasic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 IMZ Ural 650 clasic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 clasicul cal de bataie al meleagurilor asiatice,est-europene si africane Mie imi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 mda... comunismul e bun... dar sa nu exageram stilul asta clasic [naked] imi place pt ca nu ascunde motorul [care este partea de baza a unei motociclete, restul "prinzandu-se" pe langa el] ma intreb cum ar fi aratat motocicletele astazi dak "geniul" ala de ford nu ar fi descoperit banda de productie ... pt ca ar fi fost o lume a motocicletelor ... si nu a masinilor produse ieftin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 Triumphul Bonneville e un motor superb. Am avut prilejul sa ma plimb unpicutz cu un unul refacut 100%. Suna bestial, fuge bestial shi e extrem de elegant de condus. Este o clasa aparte de motoare. Impresionant motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 Mobra Hoinar @Harciogu Nu exagerez. Eu nu am pus Ijul alaturi de Triumph constient fiind de cat de mult difera. Incearca sa nu iei Triumful si Niprul si sa le compari. Se gasesc in situatii total diferite. Comunistele de mai sus se fabrica inca asa cum le vezi in poza, sunt clasice si sunt frumoase in felul lor. Asa cum fiorosul KRAZ de la remorcat tramvaie si autobuze nu poate fi comparat cu un FrightLiner sau Mack. Sunt frumoase amandoua si nu se exclud una pe alta. La fel si Mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 la thunderbird ma gandesc eu... cre k e unul din cele mai misto clasice.thunderbird sport e criminal!!eu am un speedtriple si imi place la nebunie triumph. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white_joint Postat August 7, 2005 Share Postat August 7, 2005 (editat) Pioneer Run -Brighton Poze Editat August 7, 2005 de white_joint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OldTwin Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Pioneer Run -Brighton Poze A british way of travelling... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Vincent HRD Ariel Panther Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 adevaratele modele Oldies, numai bune de pus la treaba . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Kawasaki Z1.Cel mai brutal motor al anilor `70.Cunoscut drept "The King".A dus nivelul impus de Honda CB750 mult mai sus.O legenda pe doua roti. Poze mai jos.Daca mai vreti mai am si cu alte sub-modele... Poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Kawasaki Z1.Cel mai brutal motor al anilor `70.Cunoscut drept "The King".A dus nivelul impus de Honda CB750 mult mai sus.O legenda pe doua roti. Poze mai jos.Daca mai vreti mai am si cu alte sub-modele... Poze. daca nu ma insel, omul se referea la oldies adica motoare noi dar care sunt identice (cel putin estetic) cu cele vechi ar fi: - Triumphul Bonneville cu toate variantele sale (Thuxton, T100, Scrambler) - Kawasaki W 650 cu o "constitutie" asemanatoare cu a primului - Kawasaki Zephyr cu patru cilindri in linie (400, 550, 750, 1100 cmc), asta imita Z1 - Yamaha SR 500 - Honda CB 400 SS (atentie nu vb despre motorul in 2 sau 4 cilindri, N sau SF) - Honda Ape 100 Nici noile Ducati sport classic nu sunt de ignorat, chiar daca in afara aspectului nu prea mai au nimic in comun cu motocicletele pe care le evoca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 daca nu ma insel, omul se referea la oldies adica motoare noi dar care sunt identice (cel putin estetic) cu cele vechi ar fi: - Triumphul Bonneville cu toate variantele sale (Thuxton, T100, Scrambler) - Kawasaki W 650 cu o "constitutie" asemanatoare cu a primului - Kawasaki Zephyr cu patru cilindri in linie (400, 550, 750, 1100 cmc), asta imita Z1 - Yamaha SR 500 - Honda CB 400 SS (atentie nu vb despre motorul in 2 sau 4 cilindri, N sau SF) - Honda Ape 100 Nici noile Ducati sport classic nu sunt de ignorat, chiar daca in afara aspectului nu prea mai au nimic in comun cu motocicletele pe care le evoca. Nu am citit cu atentie enuntul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Intotdeauna clasicul da bine si face lumea sa intoarca capul, chiar sa se opreasca in loc si sa admire (cei mai tineri) sau starneste valuri de amintiri (cei mai in varsta). Partea proasta e ca noi (sau unii dintre noi) nu ne prea putem permite sa intretinem sau sa reparam (din diverse motive) oldtimer-ele. Asta a fost unul de-al meu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate