Dogg Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 Asta e motoreta mea noua...si chiar daca e fab.99, este chiar NOUA!!! Nu pot spune decat ca am alergat o gramada (sa-mi iau motor) si am avut mult noroc sa gasesc o asa motoreta in starea asta (evident rulata f putin in tara) . Initierea a constat in 400 km de unde am adus-o pana in Buc. La prima impresie: stabila, grea, foarte usor de manevrat la viteze mari (am luat curbe destul de stranse cu 180), destul de violenta daca esti violent cu ea dar niciodata sa te dai peste cap din gaz, insa cuplul te ajuta sa ajungi in max 4 secunde intr-a sasea (fara s-o smucesti din ambreiaj) de la 100 la 160. Frane TARI,amortizoare super dure (poate si pt ca a fost foarte ingrijita). Am vagi banuieli ca la cat e de masiva se apropie de caracterul unei motorete de sbk. La viteze mari se comporta mai mult decat BETON Va las sa va alegeti un desktop background Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 27, 2005 Autor Share Postat Mai 27, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 27, 2005 Autor Share Postat Mai 27, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 27, 2005 Autor Share Postat Mai 27, 2005 acum am cu ce sa ma plimb aprilica a facut muschi de la 30 la 130 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giaredrose77 Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 Marfa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 Bravo coane sa o ai sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Mai 28, 2005 Share Postat Mai 28, 2005 Sa o STAPANESTI sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fedhater Postat Mai 28, 2005 Share Postat Mai 28, 2005 Foarte frumoasa! Sa o stapanesti sanatos si numai asfalt uscat inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Mai 28, 2005 Autor Share Postat Mai 28, 2005 Vreau sa multumesc in primul rand familie,prietenilor care m-au ajutat si impresarului care...imi doresc pacea mondiala muhahah senchiu de urari guyz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HERMES''' Postat Mai 28, 2005 Share Postat Mai 28, 2005 Muuuuuaaaaaaaa ce misto sincer sa fiu nu am vazut niciodata modelul asta pana acum, felicitari pentru achizitie si sa te poarte sanatos multi, multi km P.S. daca mai ai poze cu ea din alte unghiuri mai pune sa o vad mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Mai 28, 2005 Share Postat Mai 28, 2005 Ia uite ce face asta..baaaa Tu te dai cu motorisca in loc sa raspunzi pe net la mesaje?? Cand o fii sa vii la mine s-o zugravim..am in minte ceva special pentru tine Ai grija de ea si va avea si ea grija de tine..multi km fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 Felicitari!!! Un salt radical, care vad ca-ti tihneste! Sa ai parte de bucurii fara incidente zeci de mii de km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Tare de tot Dog! Sclipeste motoreta! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Bravo ba, distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Frumoasa si foarte...... VERDE S-o stapanesti sanatos P.S. Cat a costat ? (curios) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 am luat curbe destul de stranse cu 180 Beee vrei sa mori? Mai usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Felicitari shi sa ai parte de ea. Shi la cat mai multe drumuri fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 E frumoasa shi nervoasa, sa te poarte sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Place, place mult proiectul asta! Ia baga o poza cu talonul Hehe, sa aveti parte de clipe minunate impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Iunie 2, 2005 Autor Share Postat Iunie 2, 2005 Place, place mult proiectul asta! Ia baga o poza cu talonul Hehe, sa aveti parte de clipe minunate impreuna haha me no smeagol danke de urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Super marfa motorul...imi place foarte mult...sa te poarte prin toate locatile in care vrei sa ajungi sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 E si in Oradea una. Intr-adevar, superba motocicleta . S-o stapinesti sanatos si fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Iunie 27, 2005 Autor Share Postat Iunie 27, 2005 Frumoasa si foarte...... VERDE S-o stapanesti sanatos P.S. Cat a costat ? (curios) 6,300 alte unghiuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Iunie 27, 2005 Autor Share Postat Iunie 27, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate