littlekriminal Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Bazi crew, baaaaaaaaa! Hahahahaha, cat de tare! Vio, tu nu te imbatasei, vremea era incetosata si ti s-a parut, hihihi. Au fost si baietii de la bemve? Vreun test drive, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Or fost baietii cu bemveuri dar daca eu la 12 eram cu berea-n bot, ca de! Si oricum a fost verme mohorata pana pe la 3, cand eu deja eram "visator" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Sa va dau pozele si filmarile de la concurs ... sau le postez aici ??? hai pune-le aici, sa ne facem public de ca.ca.o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Video diseara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Hahahah, de cand imi doresc o folie din asta interminabila ca sa pot face si eu asa. Tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 (editat) cat de "aerodinamic" pare silviu in poza 3 . Super tare, astept cu nerabdare si filmuletele L.E. - Am eu o casa la 30 km de buc ( in Dambovita ), sunt 3500 mp, putem face un we nebun acolo, incusiv datul pe buta. Ce ziceti, suna bine ? Editat Iunie 25, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Suna bine, ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Vai, e vreo colina pe acolo? Poate facem si cu o saritura intr-un lighean, galeata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 din pacate nu, improvizam noi cumva, punem mobrele gramada si ne facem treaba ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Mai merge careva la Campina, weekend-ul 4-6 ? Ma bate un gand sa merg, sa facem o fasole cu ciolan la ceaun, un gratar...totul stins cu vin si grof grof la cort (da mai departe de populatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 eu cred ca vin ... ba chiar planuiesc sa vin cu motorul , facem planul maine la intalneala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Maine nu pot veni, lucrez de noapte. Dar ne auzim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 pentru ca bate vantul prin mailul meu azi, m-am gandit sa pun o varinata de logo. Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti si / sau ce vreti sa schimbam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 E crimaaaaaa ))) rad ca bou' =))))) doamne, cum suna, bazi crew =)))) cum m oi fi gandit la asa ceva, nu stiu )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 (editat) bai ... da-i cezarului ce-i al cezarului ... ai avut un moment de "geniu" ) , mie imi place ... vedem ce zic si ceilalti ... am sa pun si o varianta colorata Editat Iunie 25, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Si mie imi place, radeam asa, de cum suna. Mi se pare in continuare super amuzant, si cum e sigla asa, cu scrisu' ala, e crima, in a funny way ))). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 da man stai chill » Post actualizat in 25 Jun 2014 14:22Varianta COLOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Color DA, e mai misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Foarte frumoasa.Bravo Gabi!Dau o bere pentru munca:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 ) multam, dar cel putin doua saptamani nu mai vreau sa aud cuvantul bere. o palinca mai merge ... buuuna palinca buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Si ce o tuica nu mere??? Marfa sigla, dar mie mi se pare mai vintage aia alb-negru. P.S. nu pot sa vin in wikeend ca ma duc la o cununie. » Post actualizat in 25 Jun 2014 16:25Asteptam si filmuletele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 ... pai ce, noi suntem vintage ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Uni da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 la 7 jum? mi-e ca o sa intarzii nitel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Nu stiu daca ajung, am avut party aseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate