littlekriminal Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Costin, cat ai baut? Eu am inceput sa uit dupa 10 ani de bautura )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Nu stiu caci am fost la ziua unui amic si s-a taiat filmul pe la 3 dimineata )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Cum a fost intalnirea? Pai nu s-a tinut, noi n-am fost acolo si nu s-a baut nimic.. ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Pai nu s-a tinut, noi n-am fost acolo si nu s-a baut nimic.. ))) La raspunsul asta ma trec fiorii, stiu sigur ca l-am vazut pe Ion pe bicicleta ) Si mi-a aratat si un semn obscen )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Sigur nu era badea mircea? Ma, tu unde ai fost, zi sincer, te-ai luat dupa Gabi? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Sigur nu era badea mircea? Ma, tu unde ai fost, zi sincer, te-ai luat dupa Gabi? )) )) Nu, mi-am revenit! Stiu si ce am vorbit, gata sunt bine! Mi-am adus aminte si de ce mi-a aratat semnul obscen Ion, stateam in spatele lui si il claxonam ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 (editat) oficial il propun pe Costin presedintele ( capitanul ) BAZI CREW ! merita ! Editat August 29, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Ce-i drept, a crescut intr-o luna cati altii in 10 .Daca mai invata si pe bicicleta, e clar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 app. Costin, nu stiu daca iti mai amintesti, dar aseara ti-am dat cu imprumut 1000 de euro, ai zis ca pana azi. Iti amintesti da?! Teo este martor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Da, da! Am vazut cu ochii mei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Oameni descreierati )) Am deja o functie la serviciu, nu mai vreau alta! Gabi nu scapi, ramai pe tarla si ai grija de oameni ca de viata ta, doar pe noi ne ai! Nu stiu daca este soarta sau ai vreun spion in cercurile mele insa, chiar am avut aproape de suma aia aseara (din pacate, nu stiu ce mortii ma-sii am facut cu ei, am mai ramas cu un sfert) erau banii de carene si scarite Nu mai plec la Targu Secuiesc, sambata seara cica merg la o cununie (mi-as pl in stiu eu ce). Asa ca in weekend ma plimb cu bicicleta! Intre timp, ma uit pe olx dupa biciclete mari si tapene, eventual cu cadru de motor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Ceeeee???? Hai maaaaaaaaa, ai bagat o grama' de bani in toate alea, da-o in ma-sa de cununie, nici macar nu e importanta.Inca 2 oameni care isi incheie socotelile cu viata, eu nu as putea sa fiu martor la asa ceva ))) Haaaaaaaaai la Targu, trimite pe cineva in locul tau, uite, daca-i dai banii inapoi lu' Gabi, se duce el. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 (editat) Nu stiu daca este soarta sau ai vreun spion in cercurile mele insa, chiar am avut aproape de suma aia aseara (din pacate, nu stiu ce mortii ma-sii am facut cu ei, am mai ramas cu un sfert) erau banii de carene si scarite in viata mea n-am baut intr-o seara de 750 euro. Pentru mine esti un ZEU ! Bai ... recunosc, 6 ron s-au dus pe cu.ru.l meu, am sa-ti dau doua pepsi la 0.5 ... ramane sa-ti amintesti ce ai facut cu restul banilor. Referitor la bicla ... nu te grabii, hai sa facem planul cu biclele din herastrau si dupa aceea cumpara-ti una daca-i dai banii inapoi lu' Gabi, se duce el. nu pot Teo, sambata ma duc la o nunta Editat August 29, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Pai da, la nunta asta despre care vorbeam ))) Uite ce prompt e Gabi, vezi? ))) Stia dinainte ce e de facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Nu am baut de 750 de euro, eram in coma acum. Cumva i-am cheltuit sau pierdut...cert este ca dupa ce am ajuns la Giurgiu, m-am uitat sa vad daca mai am banii...dupa care am intrat in restaurant si ne-am betivanit...Invatat cu berile voastre, m-am dat la metaxa...acolo s-a terminat )) Da-l naibi de pepsi. Cand mai mergem la Busteni, dai o bere la halba Teo, crede-ma ca i-am spus sa nu faca pasul asta, este incapatanat (varul meu) Si stii ce-mi pare rau? Ca de banii aia nu am luat macar o casca ))))) Cand mergem in Herastrau? » Post actualizat in 29 Aug 2014 08:04 Pai da, la nunta asta despre care vorbeam Uite ce prompt e Gabi, vezi? Stia dinainte ce e de facut =))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 (editat) Ai ajuns in Giurgiu ... super tare ... ce-ti mai place sa te plimbi in orase fine, Giurgiu, Pitesti ... bun bun .. Eu propun sa mergem duminica, si eu am o nunta sambata seara deci se pupa perfect. Asa se invata mersul pe bicla, obositi si beti Pai da, la nunta asta despre care vorbeam ) Uite ce prompt e Gabi, vezi? ) Stia dinainte ce e de facut depinde, daca te duci la Vlad si Miki, atunci mergem la aceeasi nunta. Poti sa te duci la circuit, strig eu prezent si pentru tine asa cu o voce mai de bariton ) Editat August 29, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Ai ajuns in Giurgiu ... super tare ... ce-ti mai place sa te plimbi in orase fine, Giurgiu, Pitesti ... bun bun .. Eu propun sa mergem duminica, si eu am o nunta sambata seara deci se pupa perfect. Asa se invata mersul pe bicla, obositi si beti Saptamana viitoare merg in delegatie la Timisoara, te bagi? Trei zile pe banii companiei Ne auzim duminica la un telefon, dupa ce dormim putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Ba, in ce hal putem sa aberam pe topicu asta... Oare ailalti 5 care urmaresc topicu pe langa noi, de ce-l urmaresc? Costin, ai sanse mult mai mari pe dirtbike sa-ti gasesti bicla buna si ieftina. (scuze pentru offtopic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Ba, in ce hal putem sa aberam pe topicu asta... Oare ailalti 5 care urmaresc topicu pe langa noi, de ce-l urmaresc? Costin, ai sanse mult mai mari pe dirtbike sa-ti gasesti bicla buna si ieftina. (scuze pentru offtopic ) Este o tactica de ademenire...shhht! Dupa ce mai ademenim oameni la parc, putem muta sediul in alt bar, mai mare, cu mai multa bere ) Pai dupa dirtbike ma uitam si eu. Oricum te sunam sa ma sfatuiesti. Si nu mai face off-topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Da' chiar, ai putea sa ceri la baietzii mari sa te caftaneasca moderator aici si sa ne imparti dupaia cu darnicie warn-uri si ban-uri. Si p-orma, de la inaltimea divinei tale fapturi, sa ne ceri niscaiva beri ca sa te milostivesti si sa ne ierti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Da' chiar, ai putea sa ceri la baietzii mari sa te caftaneasca moderator aici si sa ne imparti dupaia cu darnicie warn-uri si ban-uri. Si p-orma, de la inaltimea divinei tale fapturi, sa ne ceri niscaiva beri ca sa te milostivesti si sa ne ierti. Lasa asta, trece naiba vara si nu am facut si noi o plimbare toti Fugi mai repede in concediu si dupa sa dam o tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Dam, pe cuvant. Numa sa vedem ce naiba fac cu sigurantza de cacao. Ca daca nu-i dam de cap, tre sompingem pana la service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Dam, pe cuvant. Numa sa vedem ce naiba fac cu sigurantza de cacao. Ca daca nu-i dam de cap, tre sompingem pana la service. Am rampa, nu-i bai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 (editat) ba ce draq este cu off-topicul asta ?! maine poimaine incepeti ( DOAMNE FERESTE ) sa vorbiti de ... MOTOARE ( bleahhhh ). V-am crezut baieti seriosi Saptamana viitoare merg in delegatie la Timisoara, te bagi? Trei zile pe banii companiei Ne auzim duminica la un telefon, dupa ce dormim putin. se considera cheltuiala neplanificata / nejustificata ? daca DA eu nu ma bag Editat August 29, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Hihihih, motoare de barca, sau de avion? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate