Nadarasknarahnia Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Vre-un YBR la Predeal weekendu' asta voi intalni?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 noua pompa este revizuita? adica ma refer, are rezolvata problema cu defectul de fabricatie? ma gandesc ca la modelul 2009 al YBR-icelor problema a fost rezolvata inca din fabrica. pe pompa noua si cutia in care era scria made in japan. Dorel, baiatul de la service si directorul de logistica au zis ca o sa se schimbe producatorul pompelor ptr ca au fost destul de multe cazuri asemanatoare, printe care si un MT01. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Vre-un YBR la Predeal weekendu' asta voi intalni?! din pacate eu nu voi fi. tot incerc sa-mi fac nitel timp ptr o iesire pe cheia dar inca nu pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Salutare! Se pare ca am ramas singurul detinator de YBR250 ce posteaza aici. Nu-i bai. Dupa ce mi-am schimbat pompa de benzina totul e perfect. Acum va arat ce imbunatatiri i-am mai adus, adica am pus banda de roti albastru reflectorizant. Parerea mea este ca arata mult mai bine si dupa lasarea intunericului sunt mult mai vizibil din lateral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Nu ai ramas singur stai linistit mai postam si noi.Ma bucur ca ai reolvat cu pompa de benzina.Arata bine cu banda de roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin62 Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Nu am mai postat dar citesc Âşi eu. Saint, spune-mi te rog cum se comportă banda aia de pe roți în timp? (se duce la spălat?) M-am uitat Âşi eu la ea Âşi m-a tentat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Nu am mai postat dar citesc Âşi eu. Saint, spune-mi te rog cum se comportă banda aia de pe roți în timp? (se duce la spălat?) M-am uitat Âşi eu la ea Âşi m-a tentat. inca nu pot sa-ti raspund la intrebare. o sa aiba parte de primul spalat saptamana asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 si eu am pus banda la cea noua. este ok si la spalat, nu-s probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Saint spune-mi si mie te rog am retinut bine ca prima revizie este la 1500 km?Oricum o sa ma mai uit pe ghidul service.Multumesc anticipat.Bafta si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin62 Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Mulțumesc Saint Âşi GoogleBoy. O să pun Âşi eu. Nu m-am hotărât încă la culoare. pt Pytycu65: Prima revizie e la 1000 km ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 in manual scrie ca prima revizie se face la 1000km si pe urma la 1500km abia dupa a 2 revizie intri in normal si urmatoarea revizie se face la 10000km service-ul yamaha mi-a spus sa fac o singura revizie la 1500km dupa care la 10000km eu am facut-o pe prima la 1500km si dupa aceea din 5000km in 5000km acum fiecare cum crede de cuvinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 (editat) greu si cu k.k.t.-urile astea... daca vreau sa fac tur in europa trebuie sa stau dupa fututele lor de revizii unde oricum nu se face nimic. ulei stiu sa schimb si singur sau la un service care imi este in drum, in calatorie... la asta noua a mea exista insa o shmekerie faina, dezleg un fir de la un surub si nu se mai inregistreaza kilometrii Editat Iulie 22, 2009 de GoogleBoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyk Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Sal all Stie cineva sa-mi spuna cum se regleaza frina de mina ,sa nu se blocheze roata? Am o cursa f. scurta si trebuie sa fiu f. atent ... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Sal allStie cineva sa-mi spuna cum se regleaza frina de mina ,sa nu se blocheze roata? Am o cursa f. scurta si trebuie sa fiu f. atent ... Multumesc lasa reglajele asa cum sunt. depinde de tine daca blochezi sau nu franele. TU ESTI ABS-UL In timp cablul se mai lasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyk Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 multumesc de raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin62 Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 in manual scrie ca prima revizie se face la 1000km si pe urma la 1500kmabia dupa a 2 revizie intri in normal si urmatoarea revizie se face la 10000km service-ul yamaha mi-a spus sa fac o singura revizie la 1500km dupa care la 10000km eu am facut-o pe prima la 1500km si dupa aceea din 5000km in 5000km acum fiecare cum crede de cuvinta. Mie mi-au zis băieții de la Yamaha ((K&LOG) o chestie care mi s-a părut de bun simț Âşi pe care o Âştiu Âşi de la maÂşini: reviziile ulterioare (după cea de la 1000 km) se fac la ~ 6-7.000, dar obligatoriu la un an de la cea precedentă. Uleiul Âşi filtrul trebuie schimbate la un an chiar dacă ai mers doar 100 km. (La mine revizia a doua a fost la un an, la 2000 km!) Chestia cu 10.000 km e valabilă dacă cel puțin 5000 din ei sunt făcuți la drum lung cu viteză constantă (regim constant pentru motor, răcire, turație, etc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu65 Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Salutare baieti!Multumesc mult pt sfaturi si cum trebuie sa procedez.Bineinteles ca trebuie totusi sa merg intai la service si sa o programez.Va doresc numai bine si Asfalt uscat! De asemenea vacanta cat mai placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan1979b Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Salve la toata lumea, ne apropiem vertiginos de mijlocul verii si n-am iesit macar odata toti undeva la o tura prin tara asta, asa de week-end. Ce ziceti, sunteti interesati? Eu propun o Sighisoara via Sibiu si intoarcere pe cheia. Sambata plecat, in Sibiu culcat si duminica intors. Data: 22-23 august (pana atunci sunt programat ) In rest, vad ca toata lumea se simte bine, km-trii se scurg pe bord mai mult sau mai putin, relatia pilot-motor se cimenteaza si stam feriti de evenimente neplacute. - Sorine, ieri am trecut pe la tine prin spatele blocului si n-am putut sa nu ma opresc sa-ti admir portbagaju si placa de la top-case! Cat ma bate gandul sa-mi iau si eu, insa nu stiu cum se comporta mobra cu greutatea in spate la drum lung? -pytycu65: Reviziile or fi ele de forma , insa au si ele avantajul lor. Mai intrebi mecanicu una alta, se mai uita la una - alta (scop educativ - ca deh nu le tim noi pe toate). Eu le fac la 6-7.000 km, cum imi vine, dar in mod sigur de 2 ori pe an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 (editat) Salve la toata lumea, ne apropiem vertiginos de mijlocul verii si n-am iesit macar odata toti undeva la o tura prin tara asta, asa de week-end. Ce ziceti, sunteti interesati? Eu propun o Sighisoara via Sibiu si intoarcere pe cheia. Sambata plecat, in Sibiu culcat si duminica intors. Data: 22-23 august (pana atunci sunt programat ) In rest, vad ca toata lumea se simte bine, km-trii se scurg pe bord mai mult sau mai putin, relatia pilot-motor se cimenteaza si stam feriti de evenimente neplacute. - Sorine, ieri am trecut pe la tine prin spatele blocului si n-am putut sa nu ma opresc sa-ti admir portbagaju si placa de la top-case! Cat ma bate gandul sa-mi iau si eu, insa nu stiu cum se comporta mobra cu greutatea in spate la drum lung? -pytycu65: Reviziile or fi ele de forma , insa au si ele avantajul lor. Mai intrebi mecanicu una alta, se mai uita la una - alta (scop educativ - ca deh nu le tim noi pe toate). Eu le fac la 6-7.000 km, cum imi vine, dar in mod sigur de 2 ori pe an in proportie de 70% poti conta pe prezenta mea si a cumnatului meu(ala cu virago) Editat Iulie 24, 2009 de saint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin62 Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Salve la toata lumea, ne apropiem vertiginos de mijlocul verii si n-am iesit macar odata toti undeva la o tura prin tara asta, asa de week-end. Ce ziceti, sunteti interesati? Eu propun o Sighisoara via Sibiu si intoarcere pe cheia. Sambata plecat, in Sibiu culcat si duminica intors. Data: 22-23 august (pana atunci sunt programat ) In rest, vad ca toata lumea se simte bine, km-trii se scurg pe bord mai mult sau mai putin, relatia pilot-motor se cimenteaza si stam feriti de evenimente neplacute. - Sorine, ieri am trecut pe la tine prin spatele blocului si n-am putut sa nu ma opresc sa-ti admir portbagaju si placa de la top-case! Cat ma bate gandul sa-mi iau si eu, insa nu stiu cum se comporta mobra cu greutatea in spate la drum lung? -pytycu65: Reviziile or fi ele de forma , insa au si ele avantajul lor. Mai intrebi mecanicu una alta, se mai uita la una - alta (scop educativ - ca deh nu le tim noi pe toate). Eu le fac la 6-7.000 km, cum imi vine, dar in mod sigur de 2 ori pe an Nu am simțit nici o diferență. E adevărat că nu am pus greutate mare (yamaha zice că max 5 kg să pui). Oricum, dacă mai îmi aduc aminte bine de pârghiile de la fizică, 10kg în portbagaj ar fi cam 15 kg (?) pe locul pasagerului. Probabil că la greutate mai mare se va bloca mai greu spatele... glumesc. Asta din cauză că ma enervează cât de repede mi se blochează roata din spate. Noroc că la Âşcoală am învățat să frânez exclusiv cu fața. Mă bate gândul să îmi iau Âşi un portbagaj mai mare (dublu). Am verificat de când l-am cumpărat pe ăsta: se potrivesc la placă. Că eu acum iau casca cu mine Âşi las în portbagaj genuncherele. ÂŞi aÂş lăsa Âşi geaca că mie lene să o tot car după mine. E tare tentantă propunerea cu excursia, mai ales că la data respectivă eu mai sunt în concediu. Mai vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 din pacate weekendul respectiv am o nunta la care trebuie sa ma duc. propun sa mutam plimbarea ptr 15-16 sau 29-30 august astept pareri Mesaj completat Nu am mai postat dar citesc Âşi eu. Saint, spune-mi te rog cum se comportă banda aia de pe roți în timp? (se duce la spălat?) M-am uitat Âşi eu la ea Âşi m-a tentat. Salut Sorin, Aseara am spalat YBR-icul si banda de roti a rezistat jetului. La roata fata intr-un singur loc am gasit banda ciupita. Probabil era ciupita inainte de spalat de la ceva pietricele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin62 Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 ...Salut Sorin, Aseara am spalat YBR-icul si banda de roti a rezistat jetului. La roata fata intr-un singur loc am gasit banda ciupita. Probabil era ciupita inainte de spalat de la ceva pietricele. Mulțumesc pentru informație. Eu o spăl cu soluție de geamuri Âşi prosop de bucătărie. Am fost o dată la spălătorie cu ea Âşi nu mi-a plăcut cum a ieÂşit. Iar ca timp durează tot atâta. E adevărat că nu mă bag să curăț toate ascunziÂşurile de pe lângă motor (nici la maÂşină nu spăl motorul). Ăin "ustensilele" în portbagajul maÂşinii Âşi dimineața, înainte de plecare, îi dau un lustru rapid (până se încălzeÂşte motorul). Am văzut chestia asta la instructorul cu care am făcut Âşcoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 *** De vanzare Yamaha YBR 250 Din cate stiu exista sectiune speciala de vanzari motociclete. Cred ca vorbesc in numele tuturor rugandu-te sa-ti desfasori acolo activitatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nadarasknarahnia Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 din pacate weekendul respectiv am o nunta la care trebuie sa ma duc.propun sa mutam plimbarea ptr 15-16 sau 29-30 august astept pareri 29-30 August m-as baga si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan1979b Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 ok, se pare ca pe 29-30 sunt mai multi doritori. Ne strangem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate