dead_man_walking Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 irina ne zambeshte!!! mami eu la ora asta dormeam shi shtergeam cursurile de praf ca am examen luni!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 andrei shi familia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 dupa evantai miu shi ipman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 DMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 mr. big, putzin obosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 joe black idem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 la un de vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 se impart ultimele resurse!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 femeile CICA mereu deasupra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 kombat sta comod bere fara alcool rommel ashtepta linishiti afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 joe black shi dmw obositzi da fericitzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 dmw-ul se odihneshte venea dupa o saptamana de munca istovitoare: vineri seara in etrusco sambata seara in blackland Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 maestrul de ceremonii mai spre dimineatza!!!! dedicatzie: " suparat, suparat sunt doamne suparat ....." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 joe, relaxat, dupa cateva ore de somn, lua micul dejun!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 dmw-ul fresh and relaxed nu a suportat mancare dimineatza pe stomacul gol doar o cafea pentru refacere!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 intr-un final, a renascut BLACK-ul in joe shi ne-a dat afara da ne-am reintalnit peste vreo 3 ore iar in etrusco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 ASTA A FOST TOT, PRIETENI!!! FOARTE REUSHITA INTALNIREA PUBLICA DIN BLACKLAND!!! TZINEM SA MULTZUMIM SHI PE ACEASTA CALE LUI BOGDAN IN ROL DE ACORDEONIST PRINCIPAL SHI PROMITEM CA NU O SA LIPSEASCA LA NICI O INTALNIRE VIITOARE!!! VENIM SA-L LUAM CU TAXIUL DE ACASA SHI LUI JOE PENTRU SPATZIUL PUS LA DISPOZITZIE!!! SHI LA URMATOAREA NOASTRA INTALNIRE, AM DOAR 700 MB DE FILMULETZE FACUTE LA PETRECERE PANA LA PROXIMA INTALNIRE, AVETZI GRIJA DE VOI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 prea frumos sa fie adevarat.....eu nu mai tin minte si pare totu' ca un vis oricum Joe...muuuuuuuulta bautura a mai fost!!!!sper sa fie si weekemdu' urmator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 Sa nu creada cineva ca in halba aia era doar cola, cola era doar pt a-i pacali pe baieti ca eu sunt un copil cuminte care nu consuma alcool... De fapt erau doua parti de votka si o parte de cola Faina petrecerea... Joe pusese si un bilet de restrictie pt mine: sa nu incalec nici un motor mai mic de 1200 cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Mai 29, 2005 Share Postat Mai 29, 2005 hahaha...excelent tre' tinuta minte adresa asta...hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brutus Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 ASTA A FOST TOT, PRIETENI!!! FOARTE REUSHITA INTALNIREA PUBLICA DIN BLACKLAND!!! TZINEM SA MULTZUMIM SHI PE ACEASTA CALE LUI BOGDAN IN ROL DE ACORDEONIST PRINCIPAL SHI PROMITEM CA NU O SA LIPSEASCA LA NICI O INTALNIRE VIITOARE!!! VENIM SA-L LUAM CU TAXIUL DE ACASA SHI LUI JOE PENTRU SPATZIUL PUS LA DISPOZITZIE!!! SHI LA URMATOAREA NOASTRA INTALNIRE, AM DOAR 700 MB DE FILMULETZE FACUTE LA PETRECERE PANA LA PROXIMA INTALNIRE, AVETZI GRIJA DE VOI!!! In afara de taxiu va trebui sa pregatesti si un bidon de "aghiasma" (cum a avut Joe) ca fara ea nu se ung corzile vocale si incep sa-mi scartie incheieturile pe clape. A fost super tare... Sper sa o comitem cat mai curand. Pana atunci Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Betzivanilor! Voi m-ati pandit sa plec din Bucuresti sa o comiteti... Las ca data viitoare va prind si eu asupra faptului,vedeti voi muzica lautareasca pe chitara electrica cu distors si rock pe acordeon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 frumos pare sa fi fost in blackland in we... io am fost la cluj, deci sunt absent motivat, mai ales ca a fost superb si acolo... las ca data viitoare vin si io in blackland sa va stric pozele cu moaca mea fotogenica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 NU ESTE ADEVARAT!! NU M-AM SIMTIT BINE SAMBATA.... PANA LA ORA 21:00, CAND AU INCEPUT SA CURGA MUSHTERII...DIN TOATA TARA BUCURESTIULUI, CU MIC -MARE, FARA : COPII, ANIMALE, GRIJI.... MOTIV DE A PETRECE? DACA NU AJUNG LA NICI O INTRUNIRE, FAC EU UNA...BLACKLANDU'...SAMBATA SEARA, HOME ALONE EPISODUL 79, PRIMA TURA DATA LA MOTOSCHOOL, BEREA,TZWYK, VIN, LAPTE DISTILAT,CEAPA,OUA, PASTA DENTHALA, BRANZA, HARTIE IGENIK, VOTK, MUSTAR, 1 MANEA, LAUTAREASCA, ROCK,ETC..., IN CE ORDINE DON'T REMEMBER.... INCA UN MOTIV AR MAI FI "SURPRIZA" IRINEI(N_S) LISTA DATORNICILOR... VLAD URSU IVAN_DNEPRA & RUXI BRUTUS BOGDAN CLAPARU' & WIFE MUTULICA & MIELU BEBE COMBAT & RAMBO ( ) KALI (LA FAMME TOUTJOURE ) FA-TE BINE REPEDE!!! D.M.W.(FOTOGRAF PRO OCAZIONAL) & TEO DORU & CLAUDIA & ANA-MARIA SCOOTERISTRA JANEL (alCOListA) WOLF4MWOLF (AVETI GRIJA LA EL DIMINEATZA) IRINA CRAItza & JULY IPMAN PROFU (CU BAXTERU') DAN DEXTERU & THOSE 2 PIERCED GIRLS (WAY 2 GO !!!) VLAD GARCEA DANY & ANDREI GARCEA MIU(SLP) & Mr. BIGu S-A PETRECUT PANA LA 16:30... SHI AM AVUT PARTE DE TOT CE S-A TRECUT PE INVITATZIE...LA SFARSHITUL MARATONULUI, OBOSEALA, TRISTEZE( S-A TERMINAT) SHI UN SENTIMENT DE SATIFACTIE (REV+ INTRUNIRI + ONOMASTICI - LA O INTRUNIRE...E BINE! ) ps. TNX 2 ALL & HOPE SEA U SOON!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 din pacate nu am putut veni pentru ca JOE m-a anuntzat sambata seara, eu eram la munte deja. Super pozele. Joe LMA daca a fost ziua ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate