claudiu_m_2005 Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 M`am gandit sa imi schimb si eu cauciucul de pe spate , (ca e cam uzat )si nu stiu ce sa aleg.M`ar interesa sa stiu ce folositi si voi si care cauciucuri is bune pt asfalt uscat dar si pt cel umed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 M`am gandit sa imi schimb si eu cauciucul de pe spate , (ca e cam uzat )si nu stiu ce sa aleg.M`ar interesa sa stiu ce folositi si voi si care cauciucuri is bune pt asfalt uscat dar si pt cel umed. Michelin Pilot Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Eu am metzler sportec m3 acum pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 M`am gandit sa imi schimb si eu cauciucul de pe spate , (ca e cam uzat )si nu stiu ce sa aleg.M`ar interesa sa stiu ce folositi si voi si care cauciucuri is bune pt asfalt uscat dar si pt cel umed. Dunlop Sportmax sunt recomandate de toti , si acest tip de cauciururi sunt si stock , dar nu pe toate modelele . Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat Aprilie 21, 2008 Autor Share Postat Aprilie 21, 2008 de pirelli DIABLO ROSSO sau DRAGON SUPERCORSA PRO ce parere aveti?se merita pt un rs 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 si eu recomand Pilot Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 si eu recomand Pilot Power Poti sa imi dai un pret la ele ? Thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Dunlop Sportmax sunt recomandate de toti , si acest tip de cauciururi sunt si stock , dar nu pe toate modelele . Succes Cine's astia toti care le recomanda? Daca ai face altceva decat forja in linie dreapta cu rs-ul ala, ti-ai da seama ca n-au nici o treaba cu termenul de "aderenta" cauciucurile alea. Mai baga o fisa... On-topic: Pilot Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 sau Michelin Power Race Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) iti recomand pirreli dragon super corsa, sunt intermediare, adica semi-slickuri, pilot power nu stiu daca se fac pe dimensiunea asta.. oricum supercorsa sunt cele mai bune si se incalzesc cel mai repede! Editat Aprilie 22, 2008 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 sau Michelin Power Race Power Race, prin cuvantul "race" din numele gumelor spui totul. Pe scurt, te pisi pe ele pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Eu am Dunlop Sportmax si tin ff bine pe strada! Le recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Power Race, prin cuvantul "race" din numele gumelor spui totul. Pe scurt, te pisi pe ele pe strada. eee.. eu am avut pe mito.. nu pot sa zic ca chiar te pisi pe ele pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Eu am Dunlop Sportmax si tin ff bine pe strada! Le recomand In linie dreapta tine orice cauciuc... La motoarele mai mari nici macar in linie dreapta nu tin sportmaxurile alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat Aprilie 24, 2008 Autor Share Postat Aprilie 24, 2008 aici e vb de 125:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) aici e vb de 125:) Aprilia RS 125 , nu stiu de la ce an incoace , au cauciucuri stock Dunlop Sportmax E clar ca tin bine daca ei le`au pus . Poate or fi Michelin sau altele mai bune dar eu deocamdata sunt ff multumit de Sportmax Editat Aprilie 24, 2008 de Jock3r69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Aprilia RS 125 , nu stiu de la ce an incoace , au cauciucuri stock Dunlop Sportmax E clar ca tin bine daca ei le`au pus . Poate or fi Michelin sau altele mai bune dar eu deocamdata sunt ff multumit de Sportmax Esti multumit de SportMax... Da, ti-am zis, in linie dreapta tine orice cauciuc, sau la temperaturi de 35 grade. Dar cand o sa inveti sa faci ceva cu motoreta aia, o sa te plangi si de cauciucuri. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Esti multumit de SportMax... Da, ti-am zis, in linie dreapta tine orice cauciuc, sau la temperaturi de 35 grade. Dar cand o sa inveti sa faci ceva cu motoreta aia, o sa te plangi si de cauciucuri. Succes Nu stiu , probabil , deocamdata nu am nici un motiv sa ma plang de ele . Tu ce cauciucuri folosesti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Nu stiu , probabil , deocamdata nu am nici un motiv sa ma plang de ele . Tu ce cauciucuri folosesti ? Michelin Pilot Power, pe dimensiunile originale !!! Si sunt foarte foarte multumit de ele, se incalzesc repede, aderenta foarte buna si pe asfalt rece. Cand m-am dat cu sportmaxurile pe asfalt rece (dupa ce am facut slalom 2 km sa le incalzesc), am picat direct, nu au tinut neam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Nici eu nu sunt multumit de Dunlop SportMax sunt varza si cu mama incalzirii , tot aluneca si Battlax`urile CBR`ului erau mai aderente...Spun asta dupa nenumarate ori de pierdut aderenta spate si odata fata. Recomand Michelin Pilot Sport ptr ca am pe CBR si sunt foarte ok si Michelin Pilot Power din ce am auzit la prieteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Hehe, nu sta RS-ul bine pe curbe cu dunlopuri ah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Hehe, nu sta RS-ul bine pe curbe cu dunlopuri ah? "vraijte" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 drifturi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 In linie dreapta tine orice cauciuc... La motoarele mai mari nici macar in linie dreapta nu tin sportmaxurile alea. ma da destept mai esti si tu......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 continental nu are nimeni????????????????????? bridgestone????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate