atillas Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 ptr ca m-ati inebunit cu traseul o sa mai pun poze de la marcaje si ce se intampla daca greseste cineva traseul(urmariti cu atentie pozele cu wr-ul albastru) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 * bey, nu-mi vine sa cred pe unde v-ati bagat!!! la anu' cred ca or sa vina astia din tarile din vestul Europei peste voi, ca la ei nu exista asemenea trasee si nici nu mai e voie... O sa ai de lucru, Stefi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordan Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 mai sunt locuri? m-am trezit tarziu? PS Anul trecut am venit cu o saptamana inainte sa ma insor... acum vin inainte sa nasca nevasta-mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 PS Anul trecut am venit cu o saptamana inainte sa ma insor... acum vin inainte sa nasca nevasta-mea... strangi puncte ca lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 mai sunt locuri? m-am trezit tarziu? PS Anul trecut am venit cu o saptamana inainte sa ma insor... acum vin inainte sa nasca nevasta-mea... bah da harnic esti..bravo..locuri la cursa sunt gramada..(sau cum zic baietii maro:fara numar,fara numar),cazare la numerele de tel din topicul cursei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 ptr ca m-ati inebunit cu traseul o sa mai pun poze de la marcaje si ce se intampla daca greseste cineva traseul(urmariti cu atentie pozele cu wr-ul albastru) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 (editat) Sper sa fie mai multa distractie decat munca. Dupa cum arata traseul cred ca va fi a doua varianta. Editat Aprilie 23, 2008 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 24, 2008 Autor Share Postat Aprilie 24, 2008 pai ai de unde alege variante de traseu..cu alte cuvinte traseul de anul trecut a fost mult mai usor ca asta nou de la hobby..ala de profi in schimb va fi..MINUNAT,veti fi sclavi pe plantatie.. glumesc desigur..dar de fapt de asta veniti,sa dati slanina jos(pe rape)si s-o puneti la loc (in tabara la gratare).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
touareg Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 foarte frumoase pozele dar cu multa munca , cred ca ati dormit ca bebelusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 25, 2008 Autor Share Postat Aprilie 25, 2008 foarte frumoase pozele dar cu multa munca , cred ca ati dormit ca bebelusi nu chiar..pozele astea sunf facute dupa ce am facut traseul a nus cata oara..asa ca am invatat sa ne dozam efortul..bine..seara nu m-am bagat in pat mai tarziu de 9 asa e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 faine pozele si motoarele si tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 JUST INSANEEE!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate