P T R Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 acum cateva ore am auzit ca ieri ar fi avut loc un accident in jud bihor... langa Careri.Din cate am auzit se zice ca motocislitul a depasit o masina care vira la stanga... si pleznit-o in plin.. si a murit.Am inteles ca era si instructor la o scoala auto din oradea. Pacat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 da,din pacate e adevarat... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Inca nu stiu nici eu nimic detailat, dar cam asa s-a intamplat cum ai spus. L-am cunoscut si eu... Nyugodj bĂŠkĂŠben, Jancsi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Foarte nasol...De cand am avut accident in conditii similare(din vina mea,clar) ma uit de x ori inainte sa depasesc si niciodata unde stiu sau vad ca exista punte de ''atractie'' statii de alimentare,itersectii cu drum f prioritate,etc... Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 eram sa o patesc tot asa duminica.. un ford a inceput deplasarea spre stinga (dupa ce abia imi iesise in fata din dreapta, de pe un drum secundar, fara a-mi acorda prioritate), inscriindu-se spre axul drumului, fara a semnaliza...am intuit ca soferul ar intentiona sa intre spre un drum de tara...am incercat sa frinez, simultan cu un claxon lug...a auzit, a semnalizat si a oprit, lasindu/ma sa trec...eram deja angajat in depasire...asta e...am trecut "milimetric"... r.i.p. pentru biker... Foarte nasol...De cand am avut accident in conditii similare(din vina mea,clar) ma uit de x ori inainte sa depasesc si niciodata unde stiu sau vad ca exista punte de ''atractie'' statii de alimentare,itersectii cu drum f prioritate,etc...Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Inca un motociclist in Imparatia Cerurilor.Sa-i fie tarana ushoara si sa ne vegheze de acolo de sus pe noi cei de aici de jos.(am patzit-o si eu de curand,am pus topic,trebuie neaparat facut ceva pentru noi.prea multe victime,prea multa ignoranta si indolenta din partea autoritatilor,e pacat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l primeasca in Ceruri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 R.I.P trebuie neaparat luate masuri.... prea multe accidente in care sunt implicati motociclisti ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 masina nu a semnalizat??? si nu a incetinit? sa se odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 tristtttttt..de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate