inhuman Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Vreau sa vad daca treaba e facuta bine......sunt curios daca isi da seama careva ce motor e.....e doar putin cosmetizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 intruder de 600 sau 800cc... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inhuman Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 Ceva....ceva e adevarat.......e de 800......da....nu-i intruder.......are ceva din intruder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 are elemente de speed. mare minune sa nu fie o ruseasca cosmetizata. am vazut eu una aseara.... ij facut speed. trebuia sa te uiti cu atentie sa-i vezi originea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inhuman Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 Da.....e un Ij cosmetizat.....2 in V si cu cardan.......da numa' rezervoru' e de speed......hai.....nu fa asta.....jignesti clasa muncitoare.......daca ajungi cumva sa faci vreo poza la ij-u ala posteaz-o si tu ca suntem curiosi.......nu pot spune decat ca ai gresit.....mai incearca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Ii un Suzi VX! Well done! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inhuman Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 Multi n-o recunosc nici in varianta originala.......asa....nu mai spun..... Oricum......nu ma asteptam sa ghiceasca cineva atat de repede......ai avut asa ceva sau pur si simplu le stii tu pe toate.... Ma bucur ca-ti place Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Da de ce-ai stricat Ijul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 ......sunt curios daca isi da seama careva ce motor e..... e un motor la vanzare?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Zi-ne si noua ce a mai ramas de IJ pe motocicleta aia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 asta era la vanzari, nu la chestii distractive el sustzine ce nu e ij /index.php?act=ST&f=&t=20061 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inhuman Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 Ce sa-i faci tata........mai face omu prostii.......bine ca n-a fost un nipran sau un ural ca-mi parea si mai raul ca l-am stricat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inhuman Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 Zi-ne si noua ce a mai ramas de IJ pe motocicleta aia! Da ij......numa rezervoru a ramas........nici ala original........l-am stricat cu un buson de japoneza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 motorul da numele motocicletei......restul nu e asa important.... asa ca e suzi VX sau VS. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Pai asta ziceam si eu. Daca i-a pus un rezervor de IJ nu inseamna ca e IJ. Deci motorul e un VS de 800 parca. Nu IJ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inhuman Postat Iunie 1, 2005 Autor Share Postat Iunie 1, 2005 E un VX......intr-adevar........ Ceva sugestii.....care sa nu fie greu de realizat in momentul de fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inhuman Postat Iunie 1, 2005 Autor Share Postat Iunie 1, 2005 E un VX......intr-adevar........ Ceva sugestii.....care sa nu fie greu de realizat in momentul de fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 N-am avut da' imi place asa ca de-aia stiu. Ar fi pacat sa ii umbli la roti si la suspensii ca sta f. bine pe drum asa. Cred ca ar trebui sa ii aranjezi un pic saua. Sa-ti traiasca! P.S. Nu cumva rezervoru' a fost pe Guzzi al meu candva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inhuman Postat Iunie 1, 2005 Autor Share Postat Iunie 1, 2005 N-am avut da' imi place asa ca de-aia stiu.Ar fi pacat sa ii umbli la roti si la suspensii ca sta f. bine pe drum asa. Cred ca ar trebui sa ii aranjezi un pic saua. Sa-ti traiasca! P.S. Nu cumva rezervoru' a fost pe Guzzi al meu candva? Nu....rezervorul a fost de ij si l-am modificat eu cu manuta mea.......e prima sa pe care o fac si stiu ca n-a iesit foarte bine......da.....mai am o idee s-o scot din foame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inhuman Postat Iunie 1, 2005 Autor Share Postat Iunie 1, 2005 N-am avut da' imi place asa ca de-aia stiu.Ar fi pacat sa ii umbli la roti si la suspensii ca sta f. bine pe drum asa. Cred ca ar trebui sa ii aranjezi un pic saua. Sa-ti traiasca! P.S. Nu cumva rezervoru' a fost pe Guzzi al meu candva? Intr-adevar sta bine tare pe drum........am avut in cap sa-i fac ceva la suspensii da........am lasat-o moarta........ma simt bine pe ea asa cum este....poate ca-i putin prea rigida da.....sa speram c-o sa avem drumuri mai bune..... Si mai am o rugaminte......vreau si io o poza cu guzzu-u tau......banuiesc ca-i chopperica din moment ce ai avut un asa rezervor pe el......sunt curios Multam' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 (editat) E combinata: 1/4 Simson cu 3/4 Guzzi Imola. Editat Iunie 1, 2005 de PinkHelmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inhuman Postat Iunie 2, 2005 Autor Share Postat Iunie 2, 2005 E combinata: 1/4 Simson cu 3/4 Guzzi Imola. Faina.....sa-ti traiasca.....si multi chilometrii fara belele.........cum ti-ai pus semnalizarile asa? Imi plac tare mult.......si daca ai cumva un close-up cu saua.......pune aici.........vreau sa adun idei sa ii fac ceva seii mele...... Bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Semnalele sunt de la Louis si n-au fost foarte scumpe iar saua am luat-o gata facuta cu tot cu motorul. Inca n-am poze prea multe dar voi reveni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 Pentru sa itzi cumperi matalutza un izopren (saltelutza de munte) de pe la un magazin sport.Sa nu-tzi iei una ieftina!Adica trebuie sa fie densa,k altfel se taseaza in timp... Asaaa...Itzi mai iei si nishte prenandez,sau ceva similar,si lipeshti pe "buretele" care l-ai avut pe sa....Dupa care finisezi cu un cutzit cu lama lunga si lata,k sa nu flexeze cum vrea el...Forma ti-o desenezi cu un marker,tai pe dunga,simetric stinga-dreapta...Itzi cumperi cam 1 metru de piele sintetica de la Cocor sau stradutzele de pe linga,gasesthi mai multe modele...Iatzi sintetica elastica,oricum croiesti pe bie ,adica pe diagonala,sa se intinda...Faci rost de-un capsator MARE,sa fixezi husa pe sa... ...Sau vorbeshti cu subsemnatu' sa ti-o faca,dupa cum vezi are ceva experientza ...Asta daca iesthti prin Bucureshti...Bafta! P.S.:Semnalizarile alea sunt Kellermann (de-obicei),si sunt primele care se fac muci daca te propteshti cu ghidonu' in ceva (asfalt de-obicei,doamne-fereste...).Plus k nu te mai strecori asa usor printre masini...In fine,de gustibus non discutandum... Hai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inhuman Postat Iunie 3, 2005 Autor Share Postat Iunie 3, 2005 Pentru sa itzi cumperi matalutza un izopren (saltelutza de munte) de pe la un magazin sport.Sa nu-tzi iei una ieftina!Adica trebuie sa fie densa,k altfel se taseaza in timp... Asaaa...Itzi mai iei si nishte prenandez,sau ceva similar,si lipeshti pe "buretele" care l-ai avut pe sa....Dupa care finisezi cu un cutzit cu lama lunga si lata,k sa nu flexeze cum vrea el...Forma ti-o desenezi cu un marker,tai pe dunga,simetric stinga-dreapta...Itzi cumperi cam 1 metru de piele sintetica de la Cocor sau stradutzele de pe linga,gasesthi mai multe modele...Iatzi sintetica elastica,oricum croiesti pe bie ,adica pe diagonala,sa se intinda...Faci rost de-un capsator MARE,sa fixezi husa pe sa......Sau vorbeshti cu subsemnatu' sa ti-o faca,dupa cum vezi are ceva experientza ...Asta daca iesthti prin Bucureshti...Bafta! P.S.:Semnalizarile alea sunt Kellermann (de-obicei),si sunt primele care se fac muci daca te propteshti cu ghidonu' in ceva (asfalt de-obicei,doamne-fereste...).Plus k nu te mai strecori asa usor printre masini...In fine,de gustibus non discutandum... Hai ! Multam fain pentru sfaturi........cam asa mi-am facut si io saua........tot cu izopren peste burete si dupa ce am pus pielea sintetica am bagat si niscaiva nasturi......s-o tina sa nu fie umflata........da.....parca mai trebuie ceva si nu stiu ce..... Cu semnalizarile......ai si tu dreptate......primele se bulesc........da........imi place tare mult cum arata......nu cred ca le schimb dar chiar daca le schimb sa speram ca nu le proptesc in planeta....... Bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate