HERMES''' Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Ma fratilor daca ala era ij eu ma spanzuram de coie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inhuman Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 a iesit treaba buna mosule anyway Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 deci pana la urma ti-a iesit rezervorul... si sa stii ca a fost pe guzzi-ul lui PinkHelmet, eu fiind intermediarul tranzactiei felicitari pt motor... a iesit bine! bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inhuman Postat Iunie 9, 2005 Autor Share Postat Iunie 9, 2005 deci pana la urma ti-a iesit rezervorul...si sa stii ca a fost pe guzzi-ul lui PinkHelmet, eu fiind intermediarul tranzactiei felicitari pt motor... a iesit bine! bravo! Salut....salut.... Asta n-aveam de unde sa stiu.......da.....oricum....inseamna ca e un rezervor umblat......asta nu poate decat sa ma bucure... Ma bucur ca-ti place.......poate ne-om vedea pe la intruniri la una mica Bafta si.......sa treaca odata ploaia asta ca nu mai pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Dar asta ce-o fi? Oricum e dragut pictata. Katy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 după şa, rezervor, scăriţe, cred că e un Dragstar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Am incercat sa adaugsi o alta poza ins anu amers Motorul l-am vazut in Germania si mi s-a parut dragut si ingrijit. Iar tipul purta una din gecile faimoase hells. O sa incerc sa pun iar o poza daca nu merge nu ma injurati. katy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeru' Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 da se pare ca e un drag star si daca nu ma-nsel e de 1100cc nice paint.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 Am incercat sa adaugsi o alta poza ins anu amers Motorul l-am vazut in Germania si mi s-a parut dragut si ingrijit. Iar tipul purta una din gecile faimoase hells. O sa incerc sa pun iar o poza daca nu merge nu ma injurati.katy in afirmatia asta este o mica greseala pt pur si siplul fapt ca membrii HELLS ANGELS nu merg pe japoneze .....asta este o lege in HELLS ANGELS nu ai ce cauta cu japoneza si sigur nu te accepta nici un chapter din lumea asta cu alt motor decit HARLEY si asta o stiu sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 BRAVO LOR,BINE FAC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate