wolf4mwolf Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 Plec si eu cam pe la 8 pm...varianta autostrada...vin cu conserva...so 1 conserva +1 motor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 ba, suntetzi culmea! eu cu rmg am zis la 6, altul la 4, altul la 8.. let's join.. to...6 o'clock, obviously Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 ba, suntetzi culmea!eu cu rmg am zis la 6, altul la 4, altul la 8.. let's join.. to...6 o'clock, obviously Daca ar fii dupa mine....ash face un atare sacrificiu Dar dinb pacate "unii mai si munceste" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 aaa.. ai zis la 8pm.. credeam ca e vorba de 8am maine dimineatza. sorry. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 Pentru vitezisti limitati la vreo ... 100km/h facem o trupa cu plecare la 4.00 AM Sambata Amatori? novix, hai sa plecam la 6 cu totzii, la 4 e PREA devreme.. anyway, eu cu rmg shi cine mai vine plecam ne adunam la 6 la petrom shi plecam la 6.15. bafta tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novix Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 ba, suntetzi culmea!eu cu rmg am zis la 6, altul la 4, altul la 8.. let's join.. to...6 o'clock, obviously Pai nici o problema, ca voi daca plecati la 6 - 6juma cind sintem noi la Lehliu ne ajungeti din urma. Eu va trebui sa ma opresc de 3 ori numai sa pun jazolina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 Eu va trebui sa ma opresc de 3 ori numai sa pun jazolina. DE CE??? (eu chiar ma gandeam ca mi'ar ajunge rezervorul sa ajung la Ctza fara sa realimentez..) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novix Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 DE CE??? (eu chiar ma gandeam ca mi'ar ajunge rezervorul sa ajung la Ctza fara sa realimentez..) DR350 = Rezervor 9 litri teoretici adica vreo 8 practici (dupa indoituri si celelalte) Consumul la 80 - 100km/h necunoscut, probabil vreo 7l/100 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 atzi innebunit! URASC FORUMUL ASTA! NU MAI VREAU ! NU NU NU adica de ce trebuie eu sa stiu ca trebuie sa plec in FIECARE sambata si duminica (ca sa nu mai zic de vineri si luni) - > UNDEVA, ORIUNDE! I HATE U ALL i feel i'm goin' nuts! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomasinio Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 doar ce am venit de prin vama dupa ce intradevar am fost in coloana la parada a fost supe misto o sa scot pozele pe care le-am facut in timp ce conduceam si o sa vi le arat fratilor a fost frumos foc mai e o noapte ca a doua zi pelaca lumea ce pacat:(( dar a fost bestial dupaia spre vama numai cu 280 intro roata pacat ca nu am participat la liniute ca sigur faceam ceva frumos in fine mam simtit cam rau dar a fost frumos nam ce zice Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 ...dupaia spre vama numai cu 280 intro roata pacat ca nu am participat la liniute ca sigur faceam ceva frumos in fine mam simtit cam rau dar a fost frumos nam ce zice lasand la o parte lipsa oricarei punctuatzii, concluzie: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 prima poza..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Intrunire sau picnic? Vreti sa votam? Iris vneri seara?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Ceva poze???? a facut cineva???? P.S. Eu inca incerc sa-mi revin!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Intrunire sau picnic? Vreti sa votam? Iris vneri seara?! cred ca picnic dar fara gratar.. doar cu sandwichuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 27, 2005 Admin Share Postat Iunie 27, 2005 poze si comentarii aici: /index.php?showtopic=21665 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate