zoliart Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 (editat) inca o chitara Editat Iunie 25, 2007 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 unde pot face si eu o casca in prahova,si daca se poate un pret informativ... multumesc Uite aici un nr,0726061265,Florin,baiatul cu BMW-ul alb,sta in Ploiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamdrag Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Salut! Noi suntem F&F(Fritz si Fox)din Bucuresti si ultima lucrare e o aprilia tuono.Sper sa va placa.Pentru intrebari si sugestii(0723163239-Daniel) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Daniele, te asteptam cam de mult in coltul asta. Bravo tie ca ți-ai luat dragstar. Poze cu fostul motor al lui Daniel: P.S.: De ce morții măsii nu mai pot sa pun poze direct din link, imi apare treaba aia cu pagini dinamice: "Sorry, dynamic pages in the tags are not allowed". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 salut baieti .nam mai intrat de mult pe aici .asta pt ca sunt tocmai in africa si nu am avut net pana de curand. ma aflu in algeria cu niste treaba dar mi-am adus si aerografe cu mine si mai lucrez cu ele din cand in cand dar nu prea gasesc vopsele aici .deocamdata am facut ceva murale salut baieti .nam mai intrat de mult pe aici .asta pt ca sunt tocmai in africa si nu am avut net pana de curand. ma aflu in algeria cu niste treaba dar mi-am adus si aerografe cu mine si mai lucrez cu ele din cand in cand dar nu prea gasesc vopsele aici .deocamdata am facut ceva murale salut baieti .nam mai intrat de mult pe aici .asta pt ca sunt tocmai in africa si nu am avut net pana de curand. ma aflu in algeria cu niste treaba dar mi-am adus si aerografe cu mine si mai lucrez cu ele din cand in cand dar nu prea gasesc vopsele aici .deocamdata am facut ceva murale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 salut baieti .nam mai intrat de mult pe aici .asta pt ca sunt tocmai in africa si nu am avut net pana de curand. ma aflu in algeria cu niste treaba dar mi-am adus si aerografe cu mine si mai lucrez cu ele din cand in cand dar nu prea gasesc vopsele aici .deocamdata am facut ceva murale i nteresanta tema clubului, daca sta e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 i nteresanta tema clubului, daca sta e... este showroom-ul firmei unde lucrez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 este showroom-ul firmei unde lucrez bravo man... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 este showroom-ul firmei unde lucrez felicitari man tocmai acolo ai ajuns? oricum dac tu esti multumit e super bravo tie inca o data si cand vi acasa sa sai un semn sa dau berile alea aici e ceva la ce am inceput treaba tema -warcraft3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 /index.php?...80357&st=90 Bagati un oki aici, un amic bun s-a jucat cu aerograful pe al meu intruder si a iesit... binisor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Sa-l mai lasi,ca se joaca frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 am terminat capota de bmw dar nu e in totalitate gata pana nu va fi si restul mashini lucrata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Sa-l mai lasi,ca se joaca frumos multumesc,. Problema mare este lacul trebuie sa-l refac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea teodorescu Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 marfa desenul...cat te-a costat? vreau si eu sa-mi fac ceva...dai si tu numarul de telefon ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 marfa desenul...cat te-a costat? vreau si eu sa-mi fac ceva...dai si tu numarul de telefon ??? un prieten l-a facut, daca te intereseaza, pot sa il intreb, dar el nu face de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamdrag Postat Iulie 13, 2007 Share Postat Iulie 13, 2007 Aceasta este ultima lucrare F&F custom art,a dica casca mea open face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 am mai facut cu bmw cu tema warcraft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 Vrau sa va spun ca am vazut aseara intruderul lui Circel, si arata mult mai bine live decat in poza (bine, chestia asta e valabila pt toate airbrush-urile cred). Faina treaba. Si lacul de mare exceptie. Circele, fara julituri, da? punem crashbars repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 (editat) am participat si eu la 4TUNING FEVER,faceam ceva workshop Editat Iulie 29, 2007 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 am participat si eu la 4TUNING FEVER,faceam ceva workshop frumos zoli tot asa la cat mai multe adunari de genul am mai facut inca o mashina aici sunt pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 o noua lucrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 (editat) o noua lucrare vad ca nu te lasi deloc,bravo baiete.Lucrez si eu la un pub,pictez la perete ceva ,vin mai tirziu cu amanunte Editat August 9, 2007 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 vad ca nu te lasi deloc,bravo baiete.Lucrez si eu la un pub,pictez la perete ceva ,vin mai tirziu cu amanunte cum as putea sa ma las si la mine ashteapta cateva proiecte pt pereti in ceva case dar momentan nu am timp . sper cat de curand sa le pun in aplicare. numai bine si la cat mai multe lucrari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 am terminat si eu cu peretile ,Rider's Pub ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate