cicioc Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 hai ca revin si eu cu ceva poze de la intruder la care i-a venit shaua si s-a schimbat aparatoarea spate si ceva capace de la gentile unei mashini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77ro Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 un paint putin Sci -FI ,putin tribal.... mi sa parut ca o vad pe sora mea mai mica,pe albastru.... Sal maestre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 am mai facut cate ceva un rezervor de cross si o casca de nemtz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 am facut si eu cite ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_boss Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 poate cineva sa-mi spuna cum trebuie pregatita suprafata castii inainte de vopsire pentru ca vopseaua sa aiba aderenta magima in timp si eventual ce vopsele sunt recomandate pentru aceasta operatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Vezi -> /index.php?showtopic=73105 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 am facut si eu cite ceva... unde pot face si eu o casca in prahova,si daca se poate un pret informativ... multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 (editat) pai oricum tre sa stai fara casca pina se termina paintjobul,asa ca poti sa le apelezi la oricare airbrushist din tara,exista curieratul si toate procedura dureaza max o saptamina. poati sa trimiti si la mine daca iti place cum lucrez....datele sint aici mai jos... Editat Mai 16, 2007 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 unde pot face si eu o casca in prahova,si daca se poate un pret informativ... multumesc daca vrei sa faci o casca io am erograf.... iar prietena mea se ocupa cu asa ceva!!! o sa pun niste poze cat de curand ... cu rezervorul meu!!! noi suntem in Bucuresti!!! si un nr 0726 558 630!! Bafta~!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 daca vrei sa faci o casca io am erograf.... iar prietena mea se ocupa cu asa ceva!!! o sa pun niste poze cat de curand ... cu rezervorul meu!!! noi suntem in Bucuresti!!! si un nr 0726 558 630!! Bafta~!!! ma gandeam la cineva din judetul Prahova daca se poate...nu e problema ca raman fara casca,mai am inca 1...si daca pot vopsi si vertebrele la armura cu rosu simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 ma gandeam la cineva din judetul Prahova daca se poate...nu e problema ca raman fara casca,mai am inca 1...si daca pot vopsi si vertebrele la armura cu rosu simplu hehe salut!! orice se poate vopsi!!! da cum sa nu ... daca vrei de facem un desen de tip coaste pe ele!! cred ca s-ar vedea bine!!! iar cu casca nu cred ca dureaza mai mult de o saptamana:) daca vrei ma anuntzi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 BAAL-ZEBU pe capota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 nice done. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 foarte frumos lucrat!!!! bafta!!!!! si la mai multe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 revin cu poze la baal zebu lacuit si montat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 atv proaspat montat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 (editat) o casca personalizat pentru un concurent de viteza , ROBY. Editat Iunie 3, 2007 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 chitara electric... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 (editat) FRUMOS ZOLI AICI CE AM FACUT EU IERI un skater in magazinul de echipamente pt sporturi extreme "EXTREM TOYS" Si un mic filmuletz Editat Iunie 12, 2007 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 ,felicitari ,cicioc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin. Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 care stie cum se face pielea de sarpe si daca aveti poze cu asa ceva sunt bine venite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Cu ciorapi de dama. (uitate si tu la biker buildoff) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 care stie cum se face pielea de sarpe si daca aveti poze cu asa ceva sunt bine venite mersi mult zoli cosmin mai uitte si tu la posturile anteriosre si ai sa vezi daca nu uitate pe unu din linkurile mele de la semantura si arunca o privire la aia cu lupul dacic;) Rocinante e gata (un transalp) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 revin cu Rocinante asamblat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate