rommel Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 ...ok ,te astept frate ai maini de aur !!! m-am uitat pe site-ul tau si nu credeam ca in Romania sa fie cineva care sa faca asa ceva ... si ma refer in primul rand la ideea picturilor ... pe care calitatea o desavarseste !!! Bravo !!! da-mi te rog un pm cu niste preturi ... nu te-am cunoscut dar mai devreme sau mai tarziu o sa vreau sa-mi fac pe casca unul din modelele astea ... la cel cu copilul s-ar putea face o copie dupa o poza de-a copilului meu? multumesc anticipat !!! ... bravo ... inca o data .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 cateva lucrari noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 cateva lucrari noi... Oii de mine si de mine, aripile sunt ale motorului tau banuiesc! Oricum maine ai garantat o vizita, si asa ai promis o bere ! Spor la treaba omu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Iti taie respiratia ce frumoase sunt aripile alea... N-am cuvinte omule, arta curata! Mesaj completat Apropozito Zoli, cine a facut aripile in sine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 ...salutare. Aripile sint facute de un prieten aici din oras(un loser adevarat),am facut impreuna.... mai am aici cateva lucrari noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 ...salutare. Aripile sint facute de un prieten aici din oras(un loser adevarat),am facut impreuna.... mai am aici cateva lucrari noi.... Ahoi! Faine aripile, mai ales cand le vezi cu ochii tai! Oricum "mana de aur" ca a lui n-am vazut! Bafta si spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 (editat) ...salutare. Aripile sint facute de un prieten aici din oras(un loser adevarat),am facut impreuna.... mai am aici cateva lucrari noi.... nu am avut timp sa fac poze cu carenele montate,poza de la intrunirea de la cj la Seth,motorul meu si un prieten Zoli artist de nota 10x10 Editat Mai 31, 2010 de hunter2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Ahoi! Apoi si noi pe aici ne-am apucat de paint, dar la un nivel de incepator si asta-i rezultatul deocamdata: 1. 2. 3. 4. 5. Slefuit si dat lacul jos/Indepartat rugina/chituit.....si maine vine partea a doua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 bafta mare barbate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 bafta mare barbate Multumesc! Oricum o sa fie tot albastru cu alb, si o sa-i dam un nume "Wolfy"! Mesaj completat Ahoi! No cam asa ceva o iesit momentan pe piese, azi urmeaza montarea daca s-a uscat bine! 1. (albul de baza - primul strat) 2.(albul de baza - al doilea strat) 3.(si albastrul - primul strat) 4.(iara albastru - al doilea strat) 5.(lacul - primul strat) 6.(lacul - al doilea strat) Dati cu parerea daca vrei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 (editat) ...salutare. Aripile sint facute de un prieten aici din oras(un loser adevarat),am facut impreuna.... mai am aici cateva lucrari noi.... Alta Lucrare alui Zoli... sa traiesti mestere imi cer scuze ptr intarziere poze "la Vrac" iti trimit pe mess. Cele Bune si mercy inca odata. Editat Iunie 13, 2010 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leeloo_wolf Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 morti si flacari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 nu am avut timp sa fac poze cu carenele montate,poza de la intrunirea de la cj la Seth,motorul meu si un prieten Zoli artist de nota 10x10 Am latrat si eu catre el... Rott la Rott nu-si scoate ochii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 ...pun si eu niste poze cu motorul meu ...inca nu e gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 ...pun si eu niste poze cu motorul meu ...inca nu e gata... Ahoi! Ma gandesc ca numai sub sea mai ai de lucru cu ea! Oricum deja am auzit ca ai castigat un concurs cu ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 ...pun si eu niste poze cu motorul meu ...inca nu e gata... Dragutza foc... vad ca ai grija mare de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazvan Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator SEKTU Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Domnu' Zoli , ce faci , domne , magie neagra , sau de unde le scoti ? Zici ca-i din reviste , sau de pe Discovery. Asfalt uscat si mult succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratyo Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 ...pun si eu niste poze cu motorul meu ...inca nu e gata... Ahoi.Frumos si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77ro Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 salut Zoli am dat BMW-ul ala pe care l-ai facut acum vreo 3 ani si m-am apucat de alt proiect am luat un Vulcan 800 si urmeaza sa fie transformat intr-un bobber "one of a kind".....mi-am comandat deja toate piesele si urmeaza sa decid custom paint-ul adica ceva simplu gen asa arata acuma si ceva de genul asta vreau sa arate la sfarsit la jante inca mai oscilez intre varianta neagra si cea cu rosu poate ai vreo idee si ne revedem sa o punem in practica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Arta! De departe cel mai tare Shadow ever vazut de mine! Dreptate si fratie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 multumesc baieti,multumesc.Tre sa mai fac tringhiurile de pe sub sea.la fel ca cealalte piese,si inca o acoperire pentru furca din spate dreapta,ceva cu tepe....Dar cred ca niciodata n-o sa fie gata....hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 ...pun si eu niste poze cu motorul meu ...inca nu e gata... honda asta e cumva luata de la Mures?de la Laurentiu? arata mult mai bine acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Da, de la el a cumparat Zoli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikertibi Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 honda asta e cumva luata de la Mures?de la Laurentiu?arata mult mai bine acum... Tocmai ii spuneam lui Laurentiu ce inseamna un retus si o vopsea misto. Bravo Zoli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate