cicioc Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 un rezervor batut- ciocanit- rulat si desenat de moa noah ca am facut-o si pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 mortal de fain vopsit da parerea mea personala ii ca ar arata ceva mai bine cu lac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 mortal de fain vopsit da parerea mea personala ii ca ar arata ceva mai bine cu lac ms urmeaza si lacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 ms urmeaza si lacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 (editat) un rezervor batut- ciocanit- rulat si desenat de moa noah ca am facut-o si pe asta Super tare domnule! Editat Noiembrie 17, 2011 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 ms domnilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeriu Neicu Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Intrebare.....este unul dintre voi baieti din Bucuresti? si daca se poate una suplimentara... aveti ceva detalii privind modul in care din punct de vedere legal pot schimba culoarea moto? Multumesc frumos anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Intrebare.....este unul dintre voi baieti din Bucuresti? si daca se poate una suplimentara... aveti ceva detalii privind modul in care din punct de vedere legal pot schimba culoarea moto? Multumesc frumos anticipat. 1 pt aerografie nu e neaparat sa fie din bucuresti. exista curier care merge in orice locatie 2 culoarea moto se schimba f lejer cu pretul unei taxe de vreo 50 lei(aproximativ , exact nu stiu dar nu poate fi mai scump) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 1 pt aerografie nu e neaparat sa fie din bucuresti. exista curier care merge in orice locatie 2 culoarea moto se schimba f lejer cu pretul unei taxe de vreo 50 lei(aproximativ , exact nu stiu dar nu poate fi mai scump) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeriu Neicu Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Multumesc frumos pentru ajutor...... am uitat sa intreb in ce fel pictura cu aerograful afecteaza, sau trebuie specificata autoriatilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Multumesc frumos pentru ajutor...... am uitat sa intreb in ce fel pictura cu aerograful afecteaza, sau trebuie specificata autoriatilor. Daca apreciezi arta, te duci pana capatul lumii pentru o lucrare. Daca pui un paint complicat, in talon o sa scrie multicolor si cu asta ai rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeriu Neicu Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 De apreciat apreciez eu arta....am obiceiul de a ma juca si eu cu pixul pe hartie, si chiar am avut intentia de a imi lua si eu un aerograf si compresor etc....dar am abandonat ideea. Ma intereseaza ca in viitorul apropiat sa imi vopsesc trotineta si nu imi era in clar cum sa procedez. Am o honda hornet 600 s si ma bate gandul sa o vopsesc cam asa : http://www.bikernet.com/news/images/PhotoID17003.jpg dar pe negru pe un fond gri, si nu imi era prea clar care sunt demersurile legale . Am atasat si eu un desen de-al meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 De apreciat apreciez eu arta....am obiceiul de a ma juca si eu cu pixul pe hartie, si chiar am avut intentia de a imi lua si eu un aerograf si compresor etc....dar am abandonat ideea. Ma intereseaza ca in viitorul apropiat sa imi vopsesc trotineta si nu imi era in clar cum sa procedez. Am o honda hornet 600 s si ma bate gandul sa o vopsesc cam asa : http://www.bikernet.com/news/images/PhotoID17003.jpg dar pe negru pe un fond gri, si nu imi era prea clar care sunt demersurile legale . Am atasat si eu un desen de-al meu. de acum tot ce trebuie sa faci e sa iti alegi pe cineva si sa ii trimiti piesele papadie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeriu Neicu Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Se poate un pret pentru intreaga motocicleta, carena far, rezervor si coada? Am mai spus,am o honda hornet 600 s, si vreau ceva ce seamana cu tatuajele japoneze. cam asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 foarte tare poza de sus...gen gas tank tattoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeriu Neicu Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 Bullet...se numeste munewari. Este un chopper cu airbrush gen tatoo japonez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 (editat) mie cu asta mi se pare ca seamana mult no offence... e chiar mishto modelu Editat Noiembrie 26, 2011 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeriu Neicu Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 pai chiar asta este si ideea. Se poate vedea pe gooooooogle ce inseamna munewari....tatuaje si arta japoneza. Poza si culorile sunt orientative. Eu ma gandeam sa fac negru pe fond gri.....cand va fi sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 negru cu terminatii in degradeuri gri pe fond alb da mult mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 pai chiar asta este si ideea. Se poate vedea pe gooooooogle ce inseamna munewari....tatuaje si arta japoneza. Poza si culorile sunt orientative. Eu ma gandeam sa fac negru pe fond gri.....cand va fi sa fie lipeste-ti niste strachine de-ale noastre pe rezervor si pe codita si aia e! o sa fii si vintage si tattoo si ce mai vrea heritage-u tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeriu Neicu Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 iti lipesc tie bai Bullet de .....partea ce atinge saua ..... ) ramasese sa ma suni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 o casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyoung Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Rezervorul cu broscute. Scuze pt calitatea pozelor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Rezervorul cu broscute. Scuze pt calitatea pozelor... nu cred ca mi-as vopsi vreodata motorul asa, dar personal cred ca-i cea mai misto lucrare vazuta pana acum de mine pe forum.... great job Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Rezervorul cu broscute. Scuze pt calitatea pozelor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate