ktmoldboy Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 om batran si te tii te golanii maine pe la 11 sper sa ies din Bucuresti. Abia astept sa ne vedem! m-ai prins. scuzati va rog. ultimii noi inscrisi: ----------------------------------------------- 49. Mattis Dietmar 2 paturi 50. Razvan Podea 1 pat 51. Cezar Ionut 1 pat 52. Ciocoiu Cristian 1 pat 53. Luca Virgil 1 pat 54. Anselmo Mautino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Mai 16, 2008 Autor Share Postat Mai 16, 2008 Am incercat sa mai indulcim trecerile peste bustenii din Extrem test. Asa nu mai sunt nici un fel de probleme la nici o clasa. Sper ca si la aceasta cursa, ca si la celelalte organizate la Cluj, sa se simta toata lumea foarte bine. Dan Morar Transilvania 2 Race Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Organizare excelenta, de la A la Z! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Organizare excelenta, de la A la Z! Felicitari! Subscriu - super organizare, super trasee, super marcaje! Felicitati organizatorilor. Pentru fizicul meu a fost prea greu traseul de B dar eu sunt mai multumit sa fac o tura de B decat 2 de C. Dan, Liviu, Puneti va rog clasamentul final ca sa-i putem felicita pe cei mai buni. A aparut si un sportiv care va tulbura pronosticurile la clasa A anul acesta - Erwin Zsolt din Odorhei. In prima zi a fost pe 2 dupa Mani. F probabil asi in ziua a doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andi77 Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Super cursa, si mie mi-a placut mult, chiar au reusit sa ma oboseasca tare, dar tare tare! Iar in legatura cu Erwin, intradevar el este cel care cat de curand il va depasi pe Mani! PS : puneti va rog si timpii pt fiecare speciala din ziua a 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmoldboy Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) rezultate: Results_day_1_2___Timeline___A.pdf Results_day_1_2___Timeline___C.pdf Results_day_1_2___Timeline___B.pdf Final_results_AB.pdf Final_results_CFQ.pdf Editat Mai 19, 2008 de ktmoldboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 Ce aiuria! Protv nu se dezminte niciodata. Fata a cazut si intr-adevar s-a lovit dar in nici un caz nu a avut fractura de bazin. Ea s-a ridicat dupa ce a cazut si a vrut sa continue dar Ada, colega alaturi de care concura in etapa de campionat national, a insistat sa ramana acolo si sa astepte salvarea. Asadar nici vorba de accidentari grave. Sandu Sorina, concurenta despre care este vorba, a terminat etapa pe locul 2 si merita felicitari! Dan Morar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Iar in legatura cu Erwin, intradevar el este cel care cat de curand il va depasi pe Mani! Da, e f tare. Vad ca e f aproape de timpii lui Mani pe speciale. Ba chiar pe vreo 2 l-a si batut. Si mergea cu motor greu - 450 CRFX!!! Acum sa vedem cat de constant poate sa mearga. Pe de alta parte, sunt sigur ca si Mani poate sa mearga mai tare daca stie ca ii sufla unul in ceafa. Oricum - interesant de urmarit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Un concurs de nota 10 traseul a fost grozav si distractia pe cinste am gasit minciuna de la protv asa sunt ziaristi daca gasesc ceva rau imediat fac mare tambalau http://www.protv.ro/stiri/eveniment/o-tana...otociclism.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 bai nene nu pot sa pricep de ca orice initiativa laudabila ca a baietilor de la cluj trebuie murdarita cu o stire intotdeauna senzationala..suspiciune de fractura de bazin,medicii o tin la terapie intensiva..pai ce legatura are fractura cu terapia intensiva?????????eu dupa o fractura de bazin(reala..nu suspiciune)am intrat direct la salon.. in fine..bravo clujenilor..veneam si noi daca nu eram prinsi cu enduriada de la valcea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Asteptam si ceva poze....cine are este rugat sa le posteze aici.... Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 (editat) Asteptam si ceva poze....cine are este rugat sa le posteze aici.... Eu am pus aici cateva. Daca dintre concurenti mai vrea cineva poze 'personale', poate sa-mi dea un PM cu numarul si am sa ma uit daca mai am (ca am facut peste 1000 de poze). Am facut insa doar in prima zi, si in special la A/B (deci de la C nu prea am). Editat Mai 20, 2008 de someone_else Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 Eu am pus aici cateva. Daca dintre concurenti mai vrea cineva poze 'personale', poate sa-mi dea un PM cu numarul si am sa ma uit daca mai am (ca am facut peste 1000 de poze). Am facut insa doar in prima zi, si in special la A/B (deci de la C nu prea am). Multumim de poze. Dupa toata tevatura cu cursa asta am vazut si noi pentru ce ne-am straduit. Ne pare bine ca oamenii au plecat multumiti de la cursa. Dan Morar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 multumim pentru cursa si felicitari pentru organizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 poate sa-mi dea un PM cu numarul si am sa ma uit daca mai am (ca am facut peste 1000 de poze) 217? Nu mai gasesc butonul de PM!? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Iaca si un filmulet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) Iaca si un filmulet. , n-am mai vazut atatia busteni pe metru patrat. cred ca ati plecat acasa cu mainile sparte a fost de munca, nu gluma. Editat Mai 21, 2008 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 , n-am mai vazut atatia busteni pe metru patrat.cred ca ati plecat acasa cu mainile sparte a fost de munca, nu gluma. Vai de mine prin ce-am trecut, eu nefiind obisnuit cu asemenea trasee.Am tras de motor si de mine ca niciodata, dar a meritat, am vazut ce inseamna enduro si care e diferenta de dificultate intre cls. B si C. A doua zi m-am menajat si m-am dat la C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 (editat) Fain clip-ul. Au cam exagerat cu efectele (enduristii din clip sunt mai luminosi ca si cristii si prietenii sai din icoane), dar e chestie de gust, probabil. Editat Iulie 28, 2008 de someone_else Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KTM EXC Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 dragi organizatori mai asteptam un concurs la cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2011 dragi organizatori mai asteptam un concurs la cluj ne straduim sa vedem ce se poate face! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate