adiy32 Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Care este siteul RMS, ca nu-l gasesc ?Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Era neaparat sa faci un nou thread ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Care este siteul RMS, ca nu-l gasesc ?Multumesc anticipat! dc crezi ca exista threadu "Discutii intre noi?" ca sa poti intreba orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m888 Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Incearca site-ul www.darycom.ro o sa gasesti multe produse marca RMS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Incearca site-ul www.darycom.ro o sa gasesti multe produse marca RMS. foarte tare site`ul daca mai stiti ca acesta dar sa fie mai aproape de calarasi, bucuresti eventual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 (editat) gilerik ai vazut si tu la baietzii mai mari ca se iau de oameni ca fac topicuri aiurea si te`ai gandit sa te bagi si tu in seama?dute si mai manaca,sa mai cresti un pik,si cand ai si tu buletin ai voie sa vorbesti,un pic mai mult Era neaparat sa faci un nou thread ? Editat Aprilie 27, 2008 de baietzii_ctl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 HAI FRATE NU INCEPETI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 (editat) foarte tare site`ul daca mai stiti ca acesta dar sa fie mai aproape de calarasi, bucuresti eventual Nu esti in Italia sau Germania,sunt 2-3 magazine de scutere in toata romania. Vezi si tu de unde alegi Editat Aprilie 27, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 www.darycom.ro e o firma foarte buna si ieftina, au produse de la RMS in sus, daca are piesa care o comanzi pe stoc o trimit foarte repede, daca nu mai astepti dar iti trimite. Eu numai de la ei comand si nu am avut probleme cu produsele lor, sa potrivit la fix, nu ca la alti dar nu mai zic ca iesa cu belele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 si cat baga la taxa de transport? eu numai pe asta si piese-scutere.ro le stiu dar al doilea e tot asa departe de cl si baga mult la taxe.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 inca un site e bine ... dar o intrebare am si eu de unde iau o pompa de apa de speedfight completa cu tot cu capac completa imi trebuie neaparat ... daca stiti ceva postati ... ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 si cat baga la taxa de transport? eu numai pe asta si piese-scutere.ro le stiu dar al doilea e tot asa departe de cl si baga mult la taxe.. Cei de pe www.darycom.ro trimit si prin posta normala care e mult mai ieftin si in 3 zile ai coletul dar si prin fan curier, cum vrei. Cel piese-scutere.ro trimite numai prin fan curier care e mult mai scump, dar cel din urma nu mai comand, am patit-o si nu mai vreau, nu recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Cei de pe www.darycom.ro trimit si prin posta normala care e mult mai ieftin si in 3 zile ai coletul dar si prin fan curier, cum vrei. Cel piese-scutere.ro trimite numai prin fan curier care e mult mai scump, dar cel din urma nu mai comand, am patit-o si nu mai vreau, nu recomand. ce-ai patit adica, spune-ne si noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 ce-ai patit adica, spune-ne si noua Am spus aici ce am patin /lofiversio...hp/t192075.html dar nu mai spun nimic ca poate ma sa in judecata omul Uni nu au patit nimic dar nu stiu o fi dupa noroc, asa au preturi scumpe trimite prin fan curier.... nu prea sunt site-uri in romania de unde sa alegi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Aprilie 28, 2008 Autor Share Postat Aprilie 28, 2008 Era neaparat sa faci un nou thread ? dc crezi ca exista threadu "Discutii intre noi?" ca sa poti intreba orice Sorry,nu mi-am dat seama ! Credeam ca la ,,discutii intre noi" sta lumea la barfa sau se injura! Am vazut ofertele si cataloagele de la Darycom dar as fi vrut sa vad un catalog mai mare. Oricum o sa apelez la ei ca vad ca au referinte bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Cei de pe www.darycom.ro trimit si prin posta normala care e mult mai ieftin si in 3 zile ai coletul dar si prin fan curier, cum vrei. Cel piese-scutere.ro trimite numai prin fan curier care e mult mai scump, dar cel din urma nu mai comand, am patit-o si nu mai vreau, nu recomand. ok, mersi de advertisment! asfalt uscat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Site ul este www.rms.it si poti comanda orice produs de acolo prin www.darycom.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate