sica_sibiu Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Iesiri cu radu1992sb si mai multi prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 cu un prieten la tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 belea.... dar nu te`ai plictisit sa pui atatea poze ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 29, 2008 Autor Share Postat Aprilie 29, 2008 belea.... dar nu te`ai plictisit sa pui atatea poze ?) doar unpic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 frumoasa zona unde stai... abia astept sa vina setul mai repede,sa ies si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Uita-te la dilau :> la balea nebunu. Ia zi ne urca scuterachele sus la balea lac? Cand s-o da drumu sa ne intalnim acolo dar e abrupt rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Uita-te la dilau :> la balea nebunu. Ia zi ne urca scuterachele sus la balea lac? Cand s-o da drumu sa ne intalnim acolo dar e abrupt rau... Benzina si role usoare sa avem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 29, 2008 Autor Share Postat Aprilie 29, 2008 Uita-te la dilau :> la balea nebunu. Ia zi ne urca scuterachele sus la balea lac? Cand s-o da drumu sa ne intalnim acolo dar e abrupt rau... urca in 60 Benzina si role usoare sa avem. benzina trebe , pt ca consuma dublu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 "Vesparii exista in trafic!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) adevarata plimbarea...pozele nu se compara cu nimic altceva de la sectiunea scuteristi ..bravo da spuneti si voi cat timp ati fost plecati..cati km..de unde ati plecat pe unde ati trecut..ce ati vizitat..daca s-a intamplat ceva pe drum..k doar din poze nu imi dau sema cine stie ce..mie imi lasa impresia k ati mers destul de mult da nu pot sa stiu sigur..astept sa povestiti aici am facut si io o excursie impreuna cu vladuL ieri pana la Perish si ne-am intors azi..da nu a fost departe de bucuresti..poze nu am facut k nu ne-am oprit pe drum Editat Aprilie 29, 2008 de kidmeister Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Multumesc! Pai povestea este lunga. Dar sa stiti ca pozele care le-am pus acolo nu sunt facute toate numai intr-o zi! Sunt poze adunate cam din vreo 2 saptamani, in care eu si cu sica_sibiu, si cateodata mai multi prieteni am iesit in plimbari, unele mai lungi, altele mai scurte! In total au fost facuti ... nu stiu..nu vreau sa exagerez, dar cred ca mai mult de 500 de km. Am fost in imprejurimile Sibiului, de la cateva sate apropiate, pana la Balea Lac, pentru ca de la, lac pana la cascada drumul era inchis . Am vazut multe locuri frumoase "din saua scooter-ului", nu am avut incidente, decat unul minor, in care sica a luat o tranta, dar la viteza mica...scooterul putin zgariat. Per total: foarte foarte frumos. Sica...true friend! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Uita-te la dilau :> la balea nebunu. Ia zi ne urca scuterachele sus la balea lac? Cand s-o da drumu sa ne intalnim acolo dar e abrupt rau... Daca te duci cumva , sau vorbiti sa mergeti la munte , sa ma luati si pe mine , ca-s in drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 oricum adevarat..si pozele..mai ales alea in care ati dat de zapada care bloca drumu...k il reclama aia de la KTM "the end of the world" sau cum era.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Da..a fost chiar super atunci....eram.....fascinati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 30, 2008 Autor Share Postat Aprilie 30, 2008 Multumesc! Pai povestea este lunga. Dar sa stiti ca pozele care le-am pus acolo nu sunt facute toate numai intr-o zi! Sunt poze adunate cam din vreo 2 saptamani, in care eu si cu sica_sibiu, si cateodata mai multi prieteni am iesit in plimbari, unele mai lungi, altele mai scurte! In total au fost facuti ... nu stiu..nu vreau sa exagerez, dar cred ca mai mult de 500 de km. Am fost in imprejurimile Sibiului, de la cateva sate apropiate, pana la Balea Lac, pentru ca de la, lac pana la cascada drumul era inchis . Am vazut multe locuri frumoase "din saua scooter-ului", nu am avut incidente, decat unul minor, in care sica a luat o tranta, dar la viteza mica...scooterul putin zgariat. Per total: foarte foarte frumos. Sica...true friend! viteza mica pe naiba , eu depaseam si tu ai sarit in fata mea sa ocolesti canale , mam tavatil unpic , si tocmai deaia cand o sa-l vand numai echipament o sa iau de bani luati pe el p.s. tot zic ca-mi iau un cauciuc pe fata , pana nu fac o explozie nu ma las Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 am fost astazi intro mini excursie cu mopedul sa va explic un pic pozele: 1 este harta pe unde am fost 2 si 3 drumul de la Boian spre Cetatea de Balta 4 , 5 , 6 drumul catre Tarnaveni 7 intrarea in judetul Sibiu 8 , 9 , 10 mini serpentinele catre Medias cel mai rau era drumul dupa Boian care nu era drum in rest era frumos pacat ca nimeni na avut curajul sa vina cu mine urmatoarea iesire va fi spre Ocna-Sibiului inca nu stiu cand dar daca vrea sa vina cineva si nul deranjeaza viteza de croaziera de 30-40km/h poate sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 2, 2008 Autor Share Postat Mai 2, 2008 Poze de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 mijto Sica , tu ai cagula ? de unde ai luat-o ? sau e gen ... "home made" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 2, 2008 Autor Share Postat Mai 2, 2008 mijto Sica , tu ai cagula ? de unde ai luat-o ? sau e gen ... "home made" ? e cagula de la magazin , cu 12 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) @Madendre: Eu nu aveam tupeu ,am avut si eu "Piaggio Si" si mai mult de 20 km nu mergeam cu el intr-o zi. @Sica: Ati intrat pe culturile oamenilor ma...nu v-a alergat nimeni cu pistolu' ? Editat Mai 2, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) @sica pozele cu podul sunt chiar faine in special cand stai intins pe pod sau cred ca esti tu daca nu scuze @brick23 recunosc ca la inceput imi era frica dupa care am prins curaj . initial am zis sa merg pana in Bazna si inapoi dar am tot mers si am facut 70km si slava domnului fara probleme:) Editat Mai 2, 2008 de madendre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 2, 2008 Autor Share Postat Mai 2, 2008 @Madendre: Eu nu aveam tupeu ,am avut si eu "Piaggio Si" si mai mult de 20 km nu mergeam cu el intr-o zi. @Sica: Ati intrat pe culturile oamenilor ma...nu v-a alergat nimeni cu pistolu' ? erau intr-un varf de deal ''culturile oamenilor '' , dar mi-a placut @sica pozele cu podul sunt chiar faine in special cand stai intins pe pod sau cred ca esti tu daca nu scuze @brick23 recunosc ca la inceput imi era frica dupa care am prins curaj . initial am zis sa merg pana in Bazna si inapoi dar am tot mers si am facut 70km si slava domnului fara probleme:) stateam pe spate sa nu ma ia vantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Ati urcat pana la balea lac? Ca asa zicea pretenul tau... 150 km azi...si in rodaj...m-a rupt de ochii sa stau cu botu in bord sa nu trec de 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 3, 2008 Autor Share Postat Mai 3, 2008 Ati urcat pana la balea lac? Ca asa zicea pretenul tau... 150 km azi...si in rodaj...m-a rupt de ochii sa stau cu botu in bord sa nu trec de 50 cand am plecat din sibiu aveam deja facuti 600 de km , si nici aia cum trebe , eu lam cam fortat in sus , se pare ca nu prea sunt omul pentru rodaj. de exemplu , azi facem 150 de km , maine 120 , poimaine 60 raspoimaine 70 , tot asa ''mult ''asta cand e fain afara .. P.S. nu glumesc cu fortatul ,tot timpul zic ca nul fortez , ca merg incet si eu ma opream cate 5 minute sa ajunga astia din urma , pana la urma ma plictiseam si ma apucam sa cobor dup ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Si eu ieri...am mers numai 50 cica, doar ca erau cam multe pante si desigur ca si pe panta am mers tot cu 50 cu el sprituit sa se duca mai tare Nici eu nu's de rodaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate