sunnyboy Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 nu ai inteles ca acel celebru "CA" este in plus. Ti-am mai spus ca tu in 90' daca prindeai Tohanul familiei erai cel fericit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 (editat) Care creier,ai asa ceva? Sunt curios unde sunt ideile tale in posturile mele. l.e.:trebuie sa stai 10-15 min ca sa postezi,stiu e greu dar te inteleg.(sau nu) Editat Octombrie 19, 2008 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Care creier,ai asea ceva? Sunt curios unde sunt ideeile tale in posturile mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 (editat) Care creier,ai asea ceva? Sunt curios unde sunt ideeile tale in posturile mele. l.e.:trebuie sa stai 10-15 min ca sa postezi,stiu e greu dar te inteleg.(sau nu) mai compilatie de coji se seminte scuipate in parcare cu baetashii, de ce nu esti tu cuminte si nu incerci sa te lasi de vrajeala cu baietii care nu-l folosesc corect pe CA? parintii tai stie pe ce dau dau banii? drogat mic si arogant ce esti. al3x14,15pierpatrat, tu ai observat ca esti distrus? acu pe bune Editat Octombrie 19, 2008 de T Rex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 clona prevazatoare ce esti tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 terminati ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 BAI DECI DACA SE INCHIDE TOPICUL ASTA DIN CAUZA UNORA (nu dau nume) SA ISI IMAGINEZE URMATOAREA LOR MASA K UN MARE RAHAT DE CAL ..pofta buna ontopic bucuresti-branesti-fundulea-tamadau si inapoi evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 @kidmeister , faine poze cel mai mult imi place a 3 a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 mie imi place ultima, ai folosit vreun efect ca sa iasa asa in miscare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 foarte frumoase pozele! bravo! mie imi place ultima, ai folosit vreun efect ca sa iasa asa in miscare? da, ma, a folosit ca efect de senzatie faptul ca era in miscare, ce anume nu-ti este clar??? forta rieju! hai, roti in far numai sub conservar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Astazi cand meream cu motorul catre casa , in parcarea de la ambient am vazut un first bike activ modelul de 49cc cu 4 trepte.Cei asa de interesant pai inafara de era murdar , ruginit , si avea incredibilul nr de kilometri de ..... 4001km avea si numar de bucuresti nu stiu daca lar fi adus pe roti sau cu duba dar totusi la starea care era poate a venit calare pe ea poza: eu am aproape 1000km cu expertul si nu aduce deloc semn de inbatranire ca ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) Astazi cand meream cu motorul catre casa , in parcarea de la ambient am vazut un first bike activ modelul de 49cc cu 4 trepte.Cei asa de interesant pai inafara de era murdar , ruginit , si avea incredibilul nr de kilometri de ..... 4001km avea si numar de bucuresti nu stiu daca lar fi adus pe roti sau cu duba dar totusi la starea care era poate a venit calare pe ea poza: eu am aproape 1000km cu expertul si nu aduce deloc semn de inbatranire ca ala exact de aia are si bunicumeu doamnee ce chin ii sa mergi cu ea..... pana la 35 trebuie sa schimbi toate vitezele apoi ce sa zic de schimbatul vitezelor.... trebuie sa ai forta in picioare sa le poti schimba Editat Octombrie 20, 2008 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 exact de aia are si bunicumeu doamnee ce chin ii sa mergi cu ea..... pana la 35 trebuie sa schimbi toate vitezele apoi ce sa zic de schimbatul vitezelor.... trebuie sa ai forta in picioare sa le poti schimba Da doamnee.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) nu am folosit decat un N73 pe modul sport si macro cand am facut poza in luciul castii hoho am vazut la mare anu asta first bike cu viteze cu nr de ilfov PS nu intereseaza pe nimeni ce am io in semnatura ?? clientii sunt multumiti de ele mai am 2 Editat Octombrie 20, 2008 de kidmeister Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 cred ca si ala schimba greu vitezele ca levierul de la schimbator era indoit @kidmeister unde era oferta ta cand am dat 30 mil pe expertul ps: la mine inca se schimba bine vitezele si nu trebe sa am a 4 la 35km/h acuma sa nu sariti pe mine ca laud FB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
life_is_random33 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) 4 scutere:Gillera Typhoon 75cmc(Eu),Keeway Matrix smile.gif) "china toy"(donea),Linhai Prince"china toy 2"(petrus),plus inca unul care nu stiu ce este(marius) 2 motoare:Gilera Supermoto 125,Yamaha Ybr 125 Tur:Panciu-Straoane-Racoasa-Campuri-Soveja-Lepsa-Tulnici-Barsesti-Vidra-Bolotesti-Tifesti-Panciu ne-am distrat :X ... deh .. gaz cat "merge" scuterele banana.gif A fost mai greu cu portiunea dintre soveja si lepsa(drum inchis) .. a fost rupt de cateva ori de viitura .. a trebuit sa trecem prin niste vaduri de apra ... a trebuit sa urcam vre-o 10 km ... panta .. 30-40 grade ... numai gropi .. s-au incins motoarele noastre(racire aer) ) dar a fost ok :X Editat Octombrie 23, 2008 de life_is_random33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Doamne ce poze, ma dor ochii ... bai scutericilor, voi stiti ce e ala un aparat foto ? Pana si telefonul meu 6120 classic face poze mai bune ca astea ... Nu zice nimeni sa nu va laudati dar pozele astea chiar sunt jeg, ocupa spatiul degeaba pe server ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) Doamne ce poze, ma dor ochii ... bai scutericilor, voi stiti ce e ala un aparat foto ? Pana si telefonul meu 6120 classic face poze mai bune ca astea ... Nu zice nimeni sa nu va laudati dar pozele astea chiar sunt jeg, ocupa spatiul degeaba pe server ... daca nu iti convine, nu te uita ! on: o scurta iesire in arad cu scuteru lui varu' Editat Octombrie 23, 2008 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 on: o scurta iesire in arad cu scuteru lui varu' Frumoase poze n-ai ce reprosa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Adaug eu cateva poze cu fosta mobra si expertul sa readuc la suprafata topicul Dinpacate din ordinele lui tata a trebuit sa dau mobra , mobra care a fost primul motor pe 2 roti in viata mea motorul pe care am invatat mecanica si nam apucat sal restaurez 100% pana acuma.In 3 ani am reusit sal revopsesc sai repar cutia de viteze ca tot sarea din treapta 1 si sai schimb setu fugea pe dealuri cu setul nou , si dupa toate acestea mai aveam de facut scaunul si sa fac rost de un portbagaj original pentru aripa.Asta e dar din fericire tata mia dat mie bani pe care ia scos pe mobra si asta inseamna ca pot sa ma apuc de schimbul de ulei la expertul ca a stat 1 saptamana pe tusa a da era sa uit expertul are 960km si pana acuma am uns doar lantul la 700km si este ok imi chiar place cum merge imi place atat de mult incat pe data de 29 noiembrie vreau sa fac Cheile Bicazului cu el.Daca sunt doritori care nu vor sa puna motoarele la hibernat le invit cu mare placere in excursie.Excursia vreau sa fac intro zi adica sa plec din medias pe la ora 9 catre bicaz vizitand Lacul Rosu si CHEILE , binenteles oprirea in orasul bicaz pentru pranz sa mancam si sa ne intoarcem fiecare la casa lui.Daca sunt doritori care vor sa vina si vor sa vada si altceva putem merge si pana la statiunea Borsec.Pentru mine este un lucru sigur daca nu ploua sau ninge pe data de 29 noiembrie eu plec in excursie , pana atuncea putem vorbi pe mess sau vorbim pe topicul discutii intre noi.Pentru id de mess dati un pm. ASFALT USCAT SI SALUTARI CU FARUL sa avem parte de o iarna usoara sa putem scoate motoarele la o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 daca nu ploua sau ninge pe data de 29 noiembrie eu plec in excursie , pana atuncea putem vorbi pe mess sau vorbim pe topicul discutii intre noi.Pentru id de mess dati un pm.ASFALT USCAT SI SALUTARI CU FARUL sa avem parte de o iarna usoara sa putem scoate motoarele la o plimbare ai pm in care ti-am trimis un abecedar, un borcan de 800 g cu gel si un streang, le folosesti in ce ordine vrei si.. sper sa ploua si sa ninga inca 20 de ani in cazul tau p.s2. Razvy, nu ti-e mila ma de scuteru lu varu' ? p.s3. pt aia care s-au pozat cu aparatu lu mamaie, frumoase echipamente, va admir sincer.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 (editat) name='T Rex' date='Nov 8 2008, 02:50 PM' post='1564515']ai pm in care ti-am trimis un abecedar, un borcan de 800 g cu gel si un streang, le folosesti in ce ordine vrei si.. sper sa ploua si sa ninga inca 20 de ani in cazul tau pentru tine iti doresc sa ploua ninga si sa ai parte de fulgere 35 de ani si din pm tau voi folosi abecedarul restul til trimit inapoi cu rapidul ..... acuma depinde si de tine ce faci cu ele Editat Noiembrie 8, 2008 de madendre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 pentru tine iti doresc sa ploua ninga si sa ai parte de fulgere 35 de ani si din pm tau voi folosi abecedarul restul til trimit inapoi cu rapidul ..... acuma depinde si de tine ce faci cu ele Ai ales foarte bine. Pune-te pe treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Ai ales foarte bine. Pune-te pe treaba. promit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate