hoflix Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) ia uitati cum mi-am petrecut Craciunul 2007 pozele au deci 5 luni, nu mai sunt asa de noi. scuzati intarzierea. Ca sa nu stam pe la casele si familiile noastre (ca oricum n-aveam, nici una nici alta.. ) ne-am suit pe cai si le-am dat... benzina Planul era sa ajungem in San Francisco (din los angeles, mergand pe coasta, ocolind pe cat se putea autostrada. de fapt s-a si realizat 90%... a trebuit sa intram un pic pe autostrada, ca ne-o apucat noaptea si tovarasul era incepator... ne-a luat 4 zile in loc de 2 cat planuisem, da' a meritat ! Insa dat fiind faptul ca o poza valoreaza cca 1000 de cuvinte (sau era 994?), n-o sa imi mai uzez trastatura degeaba, ci va las sa va delectati cu ceva peisaje faine =========================== trackdays ... because golf is for faggots Editat Aprilie 29, 2008 de hoflix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicolette Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 am mai spus asta - este superb ! pozele nu redau exact frumusetea pesajului; este ceva dincolo de asta, este energia locurilor, care nu poate fi prinsa in poze decat foarte putin. stiu asta pentru ca am fost pe-acolo... sunt anumite locuri din lumea asta unde te-ai intoarce mereu; credeti-ma, acesta este un loc unde trebuie sa revii, over and over again. nu te saturi niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoflix Postat Aprilie 29, 2008 Autor Share Postat Aprilie 29, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 am facut exact drumul asta cu masina, am ales varianta lunga pt peisaj, ma duceam la san jose, e intr-adevar de vis, unul din locurile mele preferate de pe pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bugix Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 (editat) am facut exact drumul asta cu masina, am ales varianta lunga pt peisaj, ma duceam la san jose, e intr-adevar de vis, unul din locurile mele preferate de pe pamant. Am facut si eu o calatorie pe drumul asta ( route DN1 al lor) din Cupertino pana aproape de LA si ne-am intors prin Palo Alto. Drumul e super pentru motor,foarte virajat si in apropiere de far si de docul parasit este chiar si o carciuma de bikeri, dar in care n-am intrat pentru ca eram cu masina.... Niste poze: Chiar langa intrarea in far se poate dormi in niste casute cu app 15 USD pe noapte, este locul ideal pentru oprire. Brusc Willis a filmat cateva scene chiar acolo Editat Mai 4, 2008 de bugix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boby_xt Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 vaii.. ce frumos.. cred ca ma mut ... tare imi doresc sa ma mut si eu undeva mai in sud...m-am saturat de fermele din wiscounsin:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 ...ce frumoooos!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rival Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 ...ce frumoooos!... Floriane, oare cand scot americanii astia vizele? ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate