Sari la conținut

boby_xt

EX+
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de boby_xt

  1. re iti doresc multa sanatate si sper sa te faci bine.. Multa sanatate.. din punctul meu de vedere meatentia soferului le duba.. ar trebui aspru pedepsita dar..e clar ca nu prea aveai ce sa faci... fu**-i in gura de bosorogi ca si mie mi-au rupt oasele de cateva ori.
  2. mda.. io zic ca a fost vina taximetristului:)))) asa cm am mai zis pe forum.. cand eram in romania aveam manusi icon cu protectii de fier cizme cu metal in bot.. si un baston rabatabil de fier.. stii ce bine se muleaza asta pe oglinzi.. mamama...da.. tre sa ai mare grija. Io m-am certat cu un tazimetrist de la romana pana la unirii pana cand nu am mai avt rabdare si iam rupt oglinda...i-am dat cateva bastoane pe masina.. i-am tunat masina in alte cuvinte... numarul bineinteles ca nu se vedea.. si.. am crezut ca am scapat.. Am ajuns la semafor la tineretului si stateam relaxat crezand ca am scapat de idiot..dar nu stiu ce mi-a venit sa ma uit in oglinzi si il vad pe debil cum alerga printre masini cu o bata in mana...atunci am luat primul rosu pe ziua aia:)) ..am plecat pe rosu ..nu am mai avt curaj sa ma dau jos la el Km atat..) P.S Fiti rau.. rupeti-le mufa la toti care ne se uita oglinzi... si mai ales la femeile care folosesc oglinzile doar la machiat...
  3. mdea... eu unul cand eram in romania foloseam un baston rabatabil de fier.. plus mi-am luat neste manusi f misto de la icon alea cu protectii de fier.. stii ce bine se mleaza pe oglinzi.. mama...parca sunt special facute:)) A...era sa uit am metal in varful la cizme ... si ala e bun pt indoit tabla:)) acum vorbim serios .. dupa mine ar trebui folosit tot ce face zgomot(pt oras) respectiv rateuri..sau claxoane..akm depinde de situatie respect.. Asfalt uscat. mleaza= muleaza ... sry
  4. respect.. sunt Bogdan (Boby ) din bucuresti sunt fost membru al "reisarilor" (cand aveam 125..apropo daca e cineva care da xt de 125 mai mult ca mine pe o roara ( in afar de Mori) ii dai ce vrea el ) ) Akm din pacate nu mai locuiesc in Romania m-am mutat in America si m-am dat pe clasa regina 1000 cc. Sper sa vin cat mai curand inapoi( dupa ce imi scot actele) ca sa ma alaturi prietenilor pe 2 roti. P.S Sasser you suck!!!!!!!!!!!) sper ca piesele ce ti le-am trimis au ajuns cu bine... poze: nu cred ca am nevoie dar am sa pun mai tarziu.. Bafta si asfalt uscat.
  5. respect celor care sunt dispusi sa ajute comunitatea motociclistilor din romania..
  6. hmm... ce dor imi e de vremurile cand toata ziua nu faceam altceva decat calaream motoreta
  7. frumos.. pacat ca m-am dat pe sport ) nu mai ma pot baga pe drumurile alea:))
  8. vazand tot mai mult poze ca astea .....akm imi pare rau ca am renuntat la enduro si m-am dat pe sport (
  9. vaii.. ce frumos.. cred ca ma mut ... tare imi doresc sa ma mut si eu undeva mai in sud...m-am saturat de fermele din wiscounsin:)))
  10. foarte frumos...imagini superbe...da las ca si la mine in wiscounsin ai ce vedea ) ferme:)) bafta si asfalt uscat.. daca vreti sa vedeti neste peisaje in wi 630 339 6574 poate ajungeti si pe aici.. mai vb si io romaneste..mai ma vad si eu cu neste romani:))
  11. misto.. as vrea si eu sa fiu frin zona aia dar din pacate sunt un pic cam departe..Platteville Wiscounsin:P daca vrei sa vizitati frumosul stat wiscounsin - 630 339 6574 )
  12. boby_xt

    Accident Mortal

    Trist....daca si intre noi am ajuns sa facem accidente .. e grav R.I.P
  13. deci..miercuri dupa arc.. eu ma bag
  14. boby_xt

    Hotel Park - 13.03.2007

    Astea sunt detaliile pentru cei care vor sa fie prezentzi la ceremonia de inmormantare a lui Robert. Inmormantarea va fi maine 22.03.2007, la ora 12PM va incepe slujba la Biserica de pe titulescu, de acolo se va pleca inspre cimitirul Straulesti 1 (Bucurestii Noi zona laromet, PRO Rapid, capat tramvai 20). Sa speram ca nu va mai ploua ca sa poata sa mearga shi baietzii/fetele cu motoarele. SA VENITI CU MOTOARELE>> NIMENI NU ARE MINIM IMPOTRIVA!!!!! NU FACETI CA LA CATALIN>>!!!!!!!!!!!!!!!! Dumnezeu sa-l ierte.
  15. boby_xt

    Hotel Park - 13.03.2007

    Astea sunt detaliile pentru cei care vor sa fie prezentzi la ceremonia de inmormantare a lui Robert. Inmormantarea va fi maine 22.03.2007, la ora 12PM va incepe slujba la Biserica de pe titulescu, de acolo se va pleca inspre cimitirul Straulesti 1 (Bucurestii Noi zona laromet, PRO Rapid, capat tramvai 20). Sa speram ca nu va mai ploua ca sa poata sa mearga shi baietzii/fetele cu motoarele. SA VENITI CU MOTOARELE>> NIMENI NU ARE MINIM IMPOTRIVA!!!!! NU FACETI CA LA CATALIN>>!!!!!!!!!!!!!!!! Dumnezeu sa-l ierte.
  16. .. nu vreau sa va suparati.. dar d c pana acum nu v-ati aratat solidaritatea..spre exemplu .. la CATALIN (GSXR) au fost 10 -.. motoare..care dak nu ii sunam nu veneau..a.. dar am omis ceva.. era urat afara..ma scuzati SPER ca macar la GORE sa veniti.. R.I.P.
  17. mdea.. ajtia d la pro tv cica protest.. protest p naiba k.. ne-am adunat sa ii aprindem o lumanare lui Catalin Cat despre duminik viitoare la ora 15 30 la arc mi se pare o idee f buna.. voi fi akolo..zi de zi.. totusi.. a fost numai Catalin ci a fost MOTOCICLIST!!!!!
  18. In numele pustilor tineri si nelinistiti.. dar si celorlalti prietene ,le multumesc celor care au venit sa ii aprinda o lumanare lui Mircea-Catalin Dumezeu sa-l odihneasca in pace!
  19. mdea.. deci o sa vn si io cu baietii.. la 3 juma la arc..am mai vb cu unii.. sper sa ne strangem in ciuda vremii naspa rau d afar.. eu nu am nici io jena sa merg p vremea asta .. decand am motoru asta din Septembrie nu a stat decat luna decembrie p bara ca l-am tavalit.. in rest a mes prin toata tara.. SPER SA NU NE ADUNAM LA DE MULTI CA LA INMORMANTARE!!!!!!!
  20. mai eu stiam ca trebuie carnet pt tot ce inseamna scuter,motor atata timp cat nu are pedale..dar s-a schimbat legislatia... cine draq a stat sa mai citeasca.. nu am citit-o decat atunci cand am dat de permis.. vreo 2 ore atat:))
  21. Mystyc akm tu t razbuni p gagiktu sau ce?
  22. mai hai sa zicem 3 juma.. sa unii poate mai intarzie..o sa vb si cu Catalina si cu Raluca(pro-tv)
×
×
  • Creează nouă...