Ionutz2oo0 Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Fugi mah de aici cu prostii dastea , parerea mea e sa-l lase asa arata de nota 20 !!! Merci man. Asta nu are ce face, imi place prea mult asa, oricum nu am de gand sa urmez sfaturile unui cocalar de 14 ani. Uite cine vorbea, el cu suportul ala de la R:)). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Ce mai e ma pe aici , CBR-istilor ? Ce mai ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixnistor Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Lasa-l man, a gasit si el optiunea de copy/paste la PC. E bun suportul ala cu semnalele, nu ma deranjeaza de nici un fel asa cum e. Saptamana asta care vine, cred ca o sa imi pun un kit xenon pe ea, ramane de vazut. Daca e frumos afara duminica si se poate merge poate iesim la o plimbare ceva, ce ziceti? Mesaj completat Ce ulei recomandati, care e cel mai bun? Unde ai gasit tu kit bixenon pentru ea?Fara modificari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Ce mai e ma pe aici , CBR-istilor ? Ce mai ziceti ? Ai inviat si tu man? Hai cu permisu ala , ca ti se plictiseste cbr-oaica in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 CBR-istilor mai iesiti si voi la o plimbare ceva, eu am facut vreo 60-70 de km azi. am ajuns la 199 de km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 ninge afara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Gata mi-am luat adio de la cbr . Obositule (zvastic) ne vedem cu 600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Martie 10, 2010 Autor Share Postat Martie 10, 2010 caut posesor de cbr125 in cluj sau prin imprejurimi. URGENT!! si salutari vechiilor dar si noilor posesori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 (editat) Ai inviat si tu man? Hai cu permisu ala , ca ti se plictiseste cbr-oaica in garaj Nu se plictiseste frate , am scos-o azi la o plimbare pe zapada . Uhm , cred ca de saptamana care vine incep scoala ... adica alea 24 de ore de legislatie .. Si dupa ce termin cu astea incep practica ... Ah , dar nu vezi ce urat e afara :| . Ninge-ntruna :| . Editat Martie 11, 2010 de david4you26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Nu se plictiseste frate , am scos-o azi la o plimbare pe zapada . Uhm , cred ca de saptamana care vine incep scoala ... adica alea 24 de ore de legislatie .. Si dupa ce termin cu astea incep practica ... Ah , dar nu vezi ce urat e afara :| . Ninge-ntruna :| . Vorbeste si tu cu Dumnezeu sa nu mai ninga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Vorbeste si tu cu Dumnezeu sa nu mai ninga Daaa , ar fi bine Mi-am facut azi fisa medicala si testu' psihologic . Luni cred ca ma inscriu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPRider Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Daaa , ar fi bine Mi-am facut azi fisa medicala si testu' psihologic . Luni cred ca ma inscriu . cat a costat fisa medicala,test psiho? ... o sa ma apuc si eu de scoala pentru A1(cat de curand) si as vrea sa stiu cati bani mi-ar mai trebui inafara de cei 450ron pentru cursuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 cat a costat fisa medicala,test psiho? ... o sa ma apuc si eu de scoala pentru A1(cat de curand) si as vrea sa stiu cati bani mi-ar mai trebui inafara de cei 450ron pentru cursuri Ajungi pe la 600-700lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 cat a costat fisa medicala,test psiho? ... o sa ma apuc si eu de scoala pentru A1(cat de curand) si as vrea sa stiu cati bani mi-ar mai trebui inafara de cei 450ron pentru cursuri Pe mine m-a dus vro 800 500 scoala , 50 pshihologic , 130 analize + alte taxe ( de examen , de permis de nu mai stiu...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 cat a costat fisa medicala,test psiho? ... o sa ma apuc si eu de scoala pentru A1(cat de curand) si as vrea sa stiu cati bani mi-ar mai trebui inafara de cei 450ron pentru cursuri Pai pe fisa medicala am dat 100 Ron la Victor Babes , si testu psihologic m-a costat 40 Ron , si scoala ma costa 500 Ron . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marutza06 Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 caut posesor de cbr125 in cluj sau prin imprejurimi. URGENT!! si salutari vechiilor dar si noilor posesori Sal, eu sunt din Cluj. Momentan CBR-ul imi este in service pentru revizie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Ce mai ziceti ma ceberistilor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClauBR Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 am fost dupa lumina Hristos a inviat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Aprilie 6, 2010 Autor Share Postat Aprilie 6, 2010 Sal, eu sunt din Cluj. Momentan CBR-ul imi este in service pentru revizie sal, si eu sunt tot din cj. lasa un nr de tel. peste o sapt aduc si eu cbr-ul la cj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoCo_XPS Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 am cateva nelamuriri...cum e cu schimbatul uleiului...al filtrelor...in momentul de fata motorul are abia 700km..la 1000km am inteles k e primul schimb. uleiul recomandat 10W-30. pe urma din cati in cati km se face schimbul? Salut. Si eu vreau sa schimb uleiul la CBR si am citit pe net ca recomandat ar fi cel 10W 40, voi ati bagat 10W 30 si e totul ok ? ... CBR-ul meu este din 2004... voi pune in curand niste poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoCo_XPS Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 (editat) Maine trebuie sa fac schimbul si nu stiu ce ulei sa cumpar... ati mai vazut asa ceva ) Editat Aprilie 26, 2010 de CoCo_XPS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Maine trebuie sa fac schimbul si nu stiu ce ulei sa cumpar... ati mai vazut asa ceva ) Cumpara Motul si sa fie 10w40 mai ales ca asa e si recomandat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoCo_XPS Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Cumpara Motul si sa fie 10w40 mai ales ca asa e si recomandat. Stii cumva si la cati km dupa schimbul de ulei se face iar schimbul ?? Stie cineva ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 conform manualului de e schimbul de ulei se face la 4000 de km, iar curatarea/schimbarea sitei la 12000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Sitei ? Adica ? Filtru de aer ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate