MotoPlus Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 astazi in jurul orelor 15h00! LOgan VS scuter intra in masina! ! scuterul cred ca era nou! avea seaua acoperita cu plastic, posibil sa l fi cumparat recent!! fatza sparta- carene imprastiate!! scuteristul echipat bine! dadea declaratie ! nu a patit nimik! politistul il calma " mergi acasa, si stai linistit..o sa te sunam..etc" cred ca scuterul nu era inmatriculat! nu avea numar! soferul Daciei parea destul de vesel si ..chill out! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 !!!si pe bune !?!! unde ! cand! nu! se!! poa'!!! !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Erick27 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 !!!si pe bune !?!! unde ! cand! nu! se!! poa'!!! !!! Pe bune !! Stiu si eu. Mi-a zis sora unui prieten care trecea pe acolo. Avea viteza, domne. Vorba lu' Mirci02 - bine ca n-a fost mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 insanatosire grabnica Loganului... doar glumeam.... daca baiatul era bine echipat e chiar de laudat... bine ca nu a patit nimic grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate